ropusznik 02.11.05, 19:54 wróbelek mojej sąsiedki ma jedną nóżkę od drugiej, i nie pomaga mu nawet karmienie ziarenkami pieprzu. proszę, pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq rada; 02.11.05, 19:56 jezeli ktos komus cos, ewentualnie nikt nikomu nic to daj Boze mu 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: rada; 02.11.05, 20:04 czyżby jednakowoz napewno tak? tudzież inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: rada; 02.11.05, 20:27 ...musiałem pozbierać te żaby co z balkonu spadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: rada; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:14 A czy nie można, żeby oni to wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: popieprzmy bez sensu 02.11.05, 21:03 a ja właśnie przysypiam,w tv jakiś jeden każe śledzić detektywowi siebie i swoją kochankę,a potem chóry patetyczne Wagnera i Calgonit jedyne, i przyjemność,któ- rej chcesz ulec,bo kto powiedział,że nie możesz mieć wszystkiego belvita,poda- ruj dzieciom słońce.Przepraszam,czy ktoś ma może granat? bo gdzieś mi pilot wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyściuteńkaPiczka Re: popieprzmy bez sensu IP: *.chello.pl 03.11.05, 22:41 a mnie swędzi moja mała czarna myszka i nie daje spokojnie spać, więc szukam mokrego, spoconego mena na noc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: popieprzmy bez sensu 03.11.05, 22:45 Gość portalu: czyściuteńkaPiczka napisał(a): > a mnie swędzi moja mała czarna myszka i nie daje spokojnie spać, więc szukam > mokrego, spoconego mena na noc!!! aaa.. to już wiemy gdzie poszedł qoobaq Odpowiedz Link Zgłoś