Gość: ooo IP: *.netcontrol.pl 05.11.05, 22:47 Szukam dobrego fryzjera w krakowie.Zastanawiam sie nad Michael Caruso , a moze Framesi na Librowszczyźnie ???Prosze o rady!!!!!!! Licze na was!!!! Dzieki:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golibroda Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.11.05, 22:49 najlepszy jest taki jeden koleś z Kurdwanowa - strzyże mnie mega maszynka juz parę lat - i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:57 a ja znam rewelacyjnego w lublinie zaklad kolo dworca PKP, za 5zl.tylko + piwo jednak ani "saluny" nowojorskie ani paryskie takiego nie zatrudniaja, jest fantastycznie utalentowanym fryzjerem warto pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.netcontrol.pl 06.11.05, 11:09 do Lublina troche daleko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.05, 19:24 Ja byłam ostatnio w salonie na Librowszczyźnie. Robiłam balejaż i strzyżenie( nie pamiętam imienia tego chłopaka). Ale z efektu jestem bardzo zadowolona. Zastanawiałam się też nad M.Caruso, ale zadecydowała cena. Zapłaciłam ok.130 zł (bez modelowania) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! 06.11.05, 19:38 lo matko 130 zeta za obciecie wlosow ? musisz jak bogini wygladac teraz 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! 06.11.05, 20:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=20474474&s=0 przed zalozeniem watku skorzystaj laskawie z wyszukiwarki i oszczedz innym cierpien:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.netcontrol.pl 06.11.05, 22:20 Skoro tak cierpisz to po co tracisz energie na pisanie tutaj czegokolwiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 22:34 a dziekuje to co??? zeby ci tylko nie spartolili fryzury:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelka Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.05, 18:26 Fajnie strzyze Maciek Maniewski na rakowickiej w podworku nr 11 albo 13,wjazd obok piekarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stala klientka Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!!michel caruso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:48 witam ja i moj maz jestesmy stalymi klientami w michel caruso i z zcystym sumieneim moge go polceic ja chodze do pani ani a maz do pana bartka polecam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
anasza1 Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! 22.11.05, 21:25 czarnowiejska 82. same fajne babki plus szef ;) pozdrawiam anasza Odpowiedz Link Zgłoś