Dodaj do ulubionych

Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!!

IP: *.netcontrol.pl 05.11.05, 22:47
Szukam dobrego fryzjera w krakowie.Zastanawiam sie nad Michael Caruso , a
moze Framesi na Librowszczyźnie ???Prosze o rady!!!!!!! Licze na was!!!!
Dzieki:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: golibroda Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.11.05, 22:49
      najlepszy jest taki jeden koleś z Kurdwanowa - strzyże mnie mega maszynka juz
      parę lat - i jest OK
      • Gość: Janek Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:57
        a ja znam rewelacyjnego w lublinie
        zaklad kolo dworca PKP, za 5zl.tylko + piwo
        jednak ani "saluny" nowojorskie ani paryskie takiego nie zatrudniaja, jest
        fantastycznie utalentowanym fryzjerem
        warto pojechac
        • Gość: ooo Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.netcontrol.pl 06.11.05, 11:09
          do Lublina troche daleko :)))
          • Gość: Kasia Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.05, 19:24
            Ja byłam ostatnio w salonie na Librowszczyźnie. Robiłam balejaż i strzyżenie(
            nie pamiętam imienia tego chłopaka). Ale z efektu jestem bardzo zadowolona.
            Zastanawiałam się też nad M.Caruso, ale zadecydowała cena. Zapłaciłam ok.130 zł
            (bez modelowania)
            • qoobaq Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! 06.11.05, 19:38
              lo matko 130 zeta za obciecie wlosow ? musisz jak bogini wygladac teraz 8-)
    • goesha Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! 06.11.05, 20:03
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=20474474&s=0
      przed zalozeniem watku skorzystaj laskawie z wyszukiwarki i oszczedz innym cierpien:)
      • Gość: niki Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.netcontrol.pl 06.11.05, 22:20
        Skoro tak cierpisz to po co tracisz energie na pisanie tutaj czegokolwiek???
        • Gość: goesha Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 22:34
          a dziekuje to co???
          zeby ci tylko nie spartolili fryzury:(
    • Gość: marcelka Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.05, 18:26
      Fajnie strzyze Maciek Maniewski
      na rakowickiej w podworku nr 11 albo 13,wjazd obok piekarni
    • Gość: stala klientka Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!!michel caruso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:48
      witam
      ja i moj maz jestesmy stalymi klientami w michel caruso i z zcystym sumieneim
      moge go polceic ja chodze do pani ani a maz do pana bartka
      polecam:):):)
    • anasza1 Re: Dobry FRYZJER Help me!!!!!!!! 22.11.05, 21:25
      czarnowiejska 82.
      same fajne babki plus szef ;)
      pozdrawiam
      anasza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka