repsaj 07.11.05, 08:51 Czy byłyby zainteresowane osoby dojazdem busem do centrum np. Dom Turysty czy Dworzec Gł. Takie busy jeżdzą przez Szuwarową. Tramwaj może kiedyś będzie ale to odległa przyszłość. Może trzeba by namówić jakiegoś przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exneron Re: bus do centrum 08.11.05, 19:20 mysle ze bus by sie zapelnil bez problemu, popieram sasiad z sm ddm Odpowiedz Link Zgłoś
adrian712 Re: bus do centrum 18.11.05, 13:39 przez kobierzynska rano busy jezdza co 5 minut do centrum, mysle ze u nas tez by sie przydaly. z kim rozmawiac, z kim zalatwiac? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-news Re: bus do centrum 18.11.05, 20:27 jestem za, najlepiej zeby jeszcze zahaczaly o skawine ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
waiter22 Re: bus do centrum 24.11.05, 10:02 Przecież tą trasą jeździ jeden bus... Wiem, bo sam kilkakrotnie jechałem. Nazwy firmy nie pamiętam, ale jeździ taki dość rozklekotany, żółty bus ze Skawiny do centrum za 2 zł. Najprościej stojąc na przystanku jak widzicie bus do Skawiny - zapytać czy jedzie Grota-Roweckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
albals Re: bus do centrum 24.11.05, 14:13 A czy na busa mozna wykupic karte (by było taniej) jak na MPK?; moze gdyby zobaczyli konkurencje empekowcy to łaskawie przedłużyliby do nas na petle linie 124,bo jak narazie to dla MPK wszystko jest nierentowne!. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: bus do centrum 27.11.05, 21:32 bus to super sprawa, ale nie bardzo chyba wiemy jak sie zabrac za zlatwienie tej sprawy. i tak dobrze ze ten 178 jest, w tygodniu ale chociaz tyle. kiedys tez tak bylo ze 194 i po jakims czasie zaczela jezdzic codzien moze i teraz tak bedzie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: bus do centrum 17.12.05, 11:49 tutaj to by się przydał jakiś nocny autobus :> Odpowiedz Link Zgłoś