trudny2002 05.10.02, 18:21 no, za piętnaście minut w Zwisie. Kto zdąży? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Nie to nie. A o 22,00 w Magnoliach? W Stalowy 06.10.02, 16:51 Czyżby jakaś impreza? Bitte nicht! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Nie to nie. A o 22,00 w Magnoliach? W Stalowy 06.10.02, 16:53 kuba203 napisał: > Czyżby jakaś impreza? Bitte nicht! :))) Taaak? A kto potem ma pretensje, że nic nie wiedział??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Nie to nie. A o 22,00 w Magnoliach? W Stalowy 06.10.02, 17:11 dreamlover napisała: > Taaak? A kto potem ma pretensje, że nic nie wiedział??? No tylko nie mów, że wczoraj też się spotkaliście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Vis a vis nie, Magnolie nie, to może tutaj kto wir 07.10.02, 07:59 tualny się pojawi? I dziesięć minut wystarczy? Deszcz i zimno, ale żeby aż tak nieruchawym być? To wstyd. I to od poniedziałku, a tyle plotek, tyle ciekawosci się podziało, że ho,ho... Dzień dobry.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Vis a vis nie, Magnolie nie, to może tutaj kt 07.10.02, 08:05 trudny2002 napisał: > Deszcz i zimno, Ciągle pada... Ten deszcz obudził mnie o czwartej... Gdzie się podziała złota jesień??? > ale żeby aż tak nieruchawym być? To wstyd. Nieruchawym? Za 10 minut wychodze na uczelnię, a wrócę pewnie po 22. Ruchawa to ja dzisiaj jednak będę ;)) > I to od poniedziałku, a tyle plotek, tyle ciekawosci się podziało, że ho,ho... Ach, te weekendy... Nie martw się - zaraz odezwię się picipolo i znowu Wasze dialogi zwalą mnie z nóg ;)) > Dzień dobry.. Nawzajem. Będzie dobry mimo pogody... > trudny dreamlover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Trudny! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 08:13 plotki , ploteczki!!!!!!!!!!! wal smiało kto z kim,kiedy i gdzie?????????????? swoja droga czemu nie powiesz ze balujesz w magnoliach?mi tez sie tam podoba wiec na drugi raz daj cynka pozdrawiam picipolo Ps.ucałuj zonke Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Witam druha! 07.10.02, 08:20 AAAAAaaaaaa , pamiętasz to obozowo - biwakowe odezwanie z przykazanym odpowiadaniem pełnym zdaniem??? - Jest druh Boruch? - ... Pamietasz nie? To co ja tu z rana bede o ruchawościach i nieruchawościach. W rzeczy samej Magnolie mi czasem odpowiadaja, a Ty wolisz czEść tę ogólnodostępną od ulicy czy to co spotkać można głębiej...? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Witam druha! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 08:27 heh Trudny mi to obojetne , ale kobiety mówia ze im głebiej tym lepiej. A co sie tyczy wyjazdu/kiedy nas opuscisz? proponuje ciepłe kraje,drinki, mulatki i dobry sex!wsam raz na twój reumatyzm. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re:UUUUUUUUuha! 07.10.02, 08:36 Gość portalu: picipolo napisał(a): > heh Trudny mi to obojetne , ale kobiety mówia ze im głebiej tym lepiej. Kłamią. To znaczy tak mówią te, które kłamią, a powtarzają za nimi Ci z kompleksem krótkiego członka. Nie jest to miejsce stosowne do wypowiadanie się na tematy tego typu , a zwłaszcza w poniedziałek z rana, gdy spłonione rumieńcem dziewczęta pedzą do szkółek... > A co sie tyczy wyjazdu/kiedy nas opuscisz? Im bardziej się będziesz upierał tym później. Ja mam czas... > proponuje ciepłe kraje,drinki, mulatki i dobry sex! Kraje gorące tak jak kobiety , nie półkrwi , ale całkiem czarne....a mulatyzm to jako owoc tych kontaktów... wsam raz na twój reumatyzm. W sam raz na ten reumatyzm i podagrę i na ten Nowy Rok... A Włoszki lubisz? I Hiszpanki? Tylko , że muszą być młodziutkie... trudny;-)) > > pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re:UUUUUUUUuha! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 08:43 Włoszki,Hiszpanki jak młode to palce lizac(albo niech "palca liza")ale szybko sie stare robia i czeba by wymienic na młodsze.A jak wiesz wymiana starego na młode jest dosc kosztowne!wiec lokuj w cos bardziej sensownego!mam tu namysli wycieczki (wyjazdy)i takie niezobawiazujace bara bara! madra głowa(albo dwie)picipolo Ps.ucałowałes zonke odemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re:UUUUUUUUuha! 07.10.02, 08:53 Gość portalu: picipolo napisał(a): > > Ps.ucałowałes zonke odemnie? Masz. (Żachnął się trudny.) Jużem Ci ją kilkakroć całował i od ciebie jeszcze zanim żeś sie upominać o to zaczął. - Tak odpowiedział i rozmyślać jął o tych hiszpańskich i włoskich frykasach ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re:eheheheh IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 09:04 wasumie Trudny mozesz podjechac na rogatki krakowa , tam sa te kobity z takim akcentem wschodnim , za pare groszy mozesz robic jedno a myslec o włosko- hiszpanskich frykasach. wiem , wiem zaraz mi powiesz ze to nie to samo ale co zrobic? a co sie tyczy wyjazdu! to nie tak zebym cie wyganiał czy popedzał ale wiesz na odjezdne pasowało by cos wypic(darmocha lepiej smakuje i wiecej mozna wypic) a ty tak sie ociagasz i ociagasz!O zone sie nie mart zostaw tylko adres a ja reszta sie zajme(zakupy zrobie , kran naprawie)bede cały, calusienki do jej dyspozyci a jak sam powiedziałes "trafiła kosa na kamień". pozdrawiam picipolo Ps.co z naszym wspólnym begustowaniem sliwki? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Do 22 dreamlover... 07.10.02, 08:24 Do tak późnej godziny to się i ociepli i wypogodzi. Tylko co z pięknej pogody nocą, kiedy już jesień i grabie kreta budzą, a cieknie mu po ściance i ...piana na dwa palce... Miłego dnia trudny Odpowiedz Link Zgłoś