Dodaj do ulubionych

Za dziesięć minut...

05.10.02, 18:21
no, za piętnaście minut w Zwisie.
Kto zdąży?
trudny
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Nie to nie. A o 22,00 w Magnoliach? W Stalowych... 05.10.02, 18:32
      • kuba203 Re: Nie to nie. A o 22,00 w Magnoliach? W Stalowy 06.10.02, 16:51
        Czyżby jakaś impreza? Bitte nicht! :)))
        • dreamlover Re: Nie to nie. A o 22,00 w Magnoliach? W Stalowy 06.10.02, 16:53
          kuba203 napisał:

> Czyżby jakaś impreza? Bitte nicht! :)))

Taaak? A kto potem ma pretensje, że nic nie wiedział???
          • kuba203 Re: Nie to nie. A o 22,00 w Magnoliach? W Stalowy 06.10.02, 17:11
            dreamlover napisała:

> Taaak? A kto potem ma pretensje, że nic nie wiedział???

No tylko nie mów, że wczoraj też się spotkaliście :)))

• trudny2002 Vis a vis nie, Magnolie nie, to może tutaj kto wir 07.10.02, 07:59
              tualny się pojawi?
              I dziesięć minut wystarczy?
              Deszcz i zimno, ale żeby aż tak nieruchawym być? To wstyd. I to od
              poniedziałku, a tyle plotek, tyle ciekawosci się podziało, że ho,ho...
              Dzień dobry..
              trudny
              • dreamlover Re: Vis a vis nie, Magnolie nie, to może tutaj kt 07.10.02, 08:05
                trudny2002 napisał:

> Deszcz i zimno,

Ciągle pada... Ten deszcz obudził mnie o czwartej... Gdzie się podziała złota
                jesień???

> ale żeby aż tak nieruchawym być? To wstyd.

Nieruchawym? Za 10 minut wychodze na uczelnię, a wrócę pewnie po 22. Ruchawa to
                ja dzisiaj jednak będę ;))

> I to od poniedziałku, a tyle plotek, tyle ciekawosci się podziało, że ho,ho...

Ach, te weekendy... Nie martw się - zaraz odezwię się picipolo i znowu Wasze
                dialogi zwalą mnie z nóg ;))

> Dzień dobry..

Nawzajem. Będzie dobry mimo pogody...

> trudny

dreamlover
                • Gość: picipolo Re: Trudny! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 08:13
                  plotki , ploteczki!!!!!!!!!!!
                  wal smiało kto z kim,kiedy i gdzie??????????????
                  swoja droga czemu nie powiesz ze balujesz w magnoliach?mi tez sie tam podoba
                  wiec na drugi raz daj cynka

pozdrawiam picipolo

Ps.ucałuj zonke
                  • trudny2002 Witam druha! 07.10.02, 08:20
                    AAAAAaaaaaa , pamiętasz to obozowo - biwakowe odezwanie z przykazanym
                    odpowiadaniem pełnym zdaniem???
                    - Jest druh Boruch?
                    - ...
                    Pamietasz nie?
                    To co ja tu z rana bede o ruchawościach i nieruchawościach.
                    W rzeczy samej Magnolie mi czasem odpowiadaja, a Ty wolisz czEść tę
                    ogólnodostępną od ulicy czy to co spotkać można głębiej...?
                    trudny
                    • Gość: picipolo Re: Witam druha! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 08:27
                      heh Trudny mi to obojetne , ale kobiety mówia ze im głebiej tym lepiej.
                      A co sie tyczy wyjazdu/kiedy nas opuscisz?
                      proponuje ciepłe kraje,drinki, mulatki i dobry sex!wsam raz na twój reumatyzm.

pozdrawiam picipolo
                      • trudny2002 Re:UUUUUUUUuha! 07.10.02, 08:36
                        Gość portalu: picipolo napisał(a):

> heh Trudny mi to obojetne , ale kobiety mówia ze im głebiej tym lepiej.
                        Kłamią. To znaczy tak mówią te, które kłamią, a powtarzają za nimi Ci z
                        kompleksem krótkiego członka. Nie jest to miejsce stosowne do wypowiadanie się
                        na tematy tego typu , a zwłaszcza w poniedziałek z rana, gdy spłonione
                        rumieńcem dziewczęta pedzą do szkółek...
                        > A co sie tyczy wyjazdu/kiedy nas opuscisz?
                        Im bardziej się będziesz upierał tym później. Ja mam czas...
                        > proponuje ciepłe kraje,drinki, mulatki i dobry sex!
                        Kraje gorące tak jak kobiety , nie półkrwi , ale całkiem czarne....a mulatyzm
                        to jako owoc tych kontaktów...
                        wsam raz na twój reumatyzm.
                        W sam raz na ten reumatyzm i podagrę i na ten Nowy Rok...
                        A Włoszki lubisz? I Hiszpanki?
                        Tylko , że muszą być młodziutkie...
                        trudny;-))
                        >
                        > pozdrawiam picipolo
                        • Gość: picipolo Re:UUUUUUUUuha! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 08:43
                          Włoszki,Hiszpanki jak młode to palce lizac(albo niech "palca liza")ale szybko
                          sie stare robia i czeba by wymienic na młodsze.A jak wiesz wymiana starego na
                          młode jest dosc kosztowne!wiec lokuj w cos bardziej sensownego!mam tu namysli
                          wycieczki (wyjazdy)i takie niezobawiazujace bara bara!

madra głowa(albo dwie)picipolo

Ps.ucałowałes zonke odemnie?
                          • trudny2002 Re:UUUUUUUUuha! 07.10.02, 08:53
                            Gość portalu: picipolo napisał(a):

>
                            > Ps.ucałowałes zonke odemnie?

Masz. (Żachnął się trudny.) Jużem Ci ją kilkakroć całował i od ciebie jeszcze
                            zanim żeś sie upominać o to zaczął.
                            - Tak odpowiedział i rozmyślać jął o tych hiszpańskich i włoskich frykasach ...
                            trudny
                            • Gość: picipolo Re:eheheheh IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 09:04
                              wasumie Trudny mozesz podjechac na rogatki krakowa , tam sa te kobity z takim
                              akcentem wschodnim , za pare groszy mozesz robic jedno a myslec o włosko-
                              hiszpanskich frykasach.
                              wiem , wiem zaraz mi powiesz ze to nie to samo ale co zrobic?
                              a co sie tyczy wyjazdu! to nie tak zebym cie wyganiał czy popedzał ale wiesz
                              na odjezdne pasowało by cos wypic(darmocha lepiej smakuje i wiecej mozna wypic)
                              a ty tak sie ociagasz i ociagasz!O zone sie nie mart zostaw tylko adres a ja
                              reszta sie zajme(zakupy zrobie , kran naprawie)bede cały, calusienki do jej
                              dyspozyci a jak sam powiedziałes "trafiła kosa na kamień".
                              pozdrawiam picipolo

Ps.co z naszym wspólnym begustowaniem sliwki?
                • trudny2002 Do 22 dreamlover... 07.10.02, 08:24
                  Do tak późnej godziny to się i ociepli i wypogodzi.
                  Tylko co z pięknej pogody nocą,
                  kiedy już jesień i grabie kreta budzą,
                  a cieknie mu po ściance i
                  ...piana na dwa palce...
                  Miłego dnia
                  trudny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka