kuba203 06.10.02, 17:04 mtq, jak Cię dorwę, to Cię własnoręcznie rozjadę, ale tak, żeby bolało!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamlover Re: UWAGA!!! PODSZYWACZ!!! 06.10.02, 17:06 kuba203 napisał: > mtq, jak Cię dorwę, to Cię własnoręcznie rozjadę, ale tak, żeby bolało!!! > :))) Ale jazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: UWAGA!!! PODSZYWACZ!!! 06.10.02, 17:08 dreamlover napisała: > Ale jazda!!! Nie przyłączysz się? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA!!! PODSZYWACZ!!! 06.10.02, 17:19 kuba203 napisał: > Nie przyłączysz się? :))) Właśnie się waham... Ale drugi dzień pod rząd? Czy ja to wytrzymam? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba102n Re: UWAGA!!! PODSZYWACZ!!! 06.10.02, 17:20 Nie bój się :))) dasz radę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA!!! PODSZYWACZ!!! 06.10.02, 17:35 kuba102n napisał(a): > Nie bój się :))) dasz radę :))) A co z wpływem na moją psychikę? Efektów ubocznych nie da sie uniknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA!!! PODRYWACZ!!! 06.10.02, 17:50 kuba102n napisał(a): > Nie bój się :))) powiadam Ci Jedno kazanie na dzień wystarczy... (sekciarz!) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba102n Re: UWAGA!!! PODRYWACZ!!! 06.10.02, 17:53 Qrde, wydało się :((( Ale i tak moja sekta MPK nie przestanie istnieć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: UWAGA!!! PODRYWACZ!!! 06.10.02, 18:00 kuba102n napisał(a): > Qrde, wydało się :((( Ale i tak moja sekta MPK nie > przestanie istnieć :))) Sekta może nie przestanie, ale ty przestaniesz przy najbliższej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba102n Re: UWAGA!!! PODRYWACZ!!! 06.10.02, 18:08 Oj, znowu sam ze sobą! Przepraszam Was!!! Kuba203/Kuba102N :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_ngt6 Re: UWAGA!!! ngt6 06.10.02, 18:33 Coraz gorzej ze mną. Juz roztrojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: UWAGA!!! ngt6 07.10.02, 12:07 a moze te inne jaźnie kuby to dreamlover? :) w sumie mtQ... to byłoby zbyt proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Kochany m.in 07.10.02, 15:02 m.in napisał: > a moze te inne jaźnie kuby to dreamlover? :) > w sumie mtQ... to byłoby zbyt proste :) Wrócił do nas po (dla nas) długiej podróży z nową porcją forumowego humoru. Ale się stęskniłam. Mam nadzieję, że już zostaniesz... Pozdrawiam z mojej szanownej uczelni ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Kochany m.in 07.10.02, 15:09 a ja już sie martwiłem, ze jak Ty siedzisz po 14 godzin w szkole to forum jeno nocą nawiedzać będziesz, jako ta transylwańska zjawa a tu taka niespodziewanka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Kochany m.in 07.10.02, 15:21 m.in napisał: > a ja już sie martwiłem, ze jak Ty siedzisz po 14 godzin w szkole to forum jeno nocą nawiedzać będziesz, jako ta transylwańska zjawa a tu taka niespodziewanka :))) 14 godzin to chyba przesada, nie? Ale fakt, dowaliłam sobie trochę kursów, więc już na dużą ilość wolnego czasu nie narzekam. A jeszcze jeden mnie korci, tylko funduszy brak. Forum w nocy odpada - komp u rodziców... Już grożą, że mi odetną net. Ale tak łatwo się nie dam. Od czego mam uczelnię? P.S. Odpocząłeś troszku? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Kochana dreamlover :) 07.10.02, 15:28 ha jeszcze jak, jakbym nie musiał to bym szybko nie wracał ale grzechy nie puszczają :) daje sobie teraz dwa dni na wdrożenie do miejskiego życia i wszystko po staremu teraz mam szok dwutlenkoweglowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Jednak Kochany m.in ;) 08.10.02, 14:46 m.in napisał: > ha jeszcze jak, jakbym nie musiał to bym szybko nie wracał > ale grzechy nie puszczają :) No tak, zawsze jest żal wracać. Ale skoro inni się z tego powodu cieszą? > daje sobie teraz dwa dni na wdrożenie do miejskiego życia i wszystko po staremu teraz mam szok dwutlenkoweglowy :( Przyzwyczaisz się! Na szok dwutlenkowy najlepszy napój bąbelkowy!!! Pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: UWAGA!!! ngt6 08.10.02, 17:01 m.in napisał: > a moze te inne jaźnie kuby to dreamlover? :) Hmmmm, a o tym nie pomyślałem... D., do spowiedzi! Masz jakieś alibi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś