han_ia 12.11.05, 21:42 Jak czytam to forum, to zastanawiam się czy nikt z Was nigdy nie mieszkał wśród ludzi? Mam wrażenie, że niedługo będzie Was drażnić wiatr wiejący nie z tej strony co trzeba. Mnóstwo pretensji i zwykłej złośliwości... Bleee. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieszkowski_marek Re: Litości... 13.11.05, 01:57 To zależy o jakich wiatrach mówisz. Bo jeżeli chodzi o te pochodzenia rektalnego to myślę, że niejednemu mogłyby przeszkadzać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bnm123 Re: Litości... 13.11.05, 09:19 a dla mnie przykre jest to, że człowiek nie idzie po prostu pogadać do sąsiada jeżeli są jakieś problemy tylko wypisuje na forum. często podając nr bloku czy mieszkania "winowajcy", który np. zbyt głośno słucha muzyki, czy kąpie się o późnej porze lub ma psa,który głośno szczeka. Forum nie temu ma służyć, zastanówcie się zanim coś napiszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek66 Re: Litości... 13.11.05, 10:14 To co mamy sie godzic i cicho siedziec jak dzieje sie cos niedobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
bek82 Re: Litości... 13.11.05, 11:59 Pewnie, ze nie! Tyle ze forum to srednie miejsce i malo skuteczny sposob do rozwiazywania wasni pomiedzy sasiadami... :-/ I chyba nie taki byl cel jego powstania, bo o ile tematy parkingu, usterek itp dotykaja calej wspolnoty, to juz problem wanny, czy smieci przed wejsciem mozna rozwiazac w bardziej kulturalny sposob. Im mniej bzdur wypisywanych tutaj, pieniaczy potrafiacych tylko narzekac i nie rozumiejacych co znaczy zycie w bloku, tym lepiej to forum bedzie spelnialo swoja role. Choc mam nadzieje, ze po prostu ludziom trzeba dac czas na dotarcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
cieszkowski_marek Re: Litości... 13.11.05, 12:01 Chyba nie zrozumiałeś wypowiedzi poprzednika. W przypadku jakichkolwiek problemów z sąsiadami należy z nimi je rozwiązywać. A nie jak większość osób wypisywać na forum swoje żale. Przecież publiczne oczernianie sąsiadów nic nie daje, po za nowymi problemami i pogłębianiem konfliktów. Niech to forum służy do czegoś innego, a nie do wzajemnego oczerniania. Żyjemy przecież razem w jednej wspólnocie(społeczeństwie, itd.), więc szanujmy się nawzajem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś