Gość: kalif Re: hemoroidy w odbytach masuja IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.09, 14:43 Jakie forum taka reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Lato 12.07.09, 15:09 szczęśliwi mieszkańcy pięknego miasta spacerują po zadbanych chodnikach i parkach,rodziny siedzą na obiedzie w restauracjach planując wyjazd poza miasto nad wodę...ogólna szczęśliwość jak w całym kraju,nawet stocznie zmilkły by nie psuć błogiego nastroju ciszy urlopowiczom z centrum niektórzy pielgrzymują: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jaroslaw-Kaczynski-na-Pielgrzymce-Rodziny-Radia-Maryja,wid,11307996,wiadomosc.html?ticaid=185ef by żyło im się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
brite może wszyscy poszli na Targową 12.07.09, 17:51 na Kusturicę? Zaraz wcinam obiad i tyż lecę. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Psio Crew 12.07.09, 21:41 Do Kusturicy nie dotrwałem, tłumów nie widziałem, brak amfiteatru w dobrym punkcie Łodzi wyraźnie widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Psio Crew 13.07.09, 00:17 > Do Kusturicy nie dotrwałem, Żałuj, brachu, żałuj! Było fantastycznie! Psio Crew tyż nienajgorsza kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Bo ja na przykład byłam dziś w porcie 12.07.09, 20:00 lotniczym (NA porcie lotniczym?). Dzięki temu pojęłam, że 65 i 65A to zupełnie różne linie, oraz dowiedziałam się, że taksówka z Nowych Sadów na Lublinek kosztuje 15. Samolot się spóźnił, jedno L wcale nie przyjechało, w bufecie nie było sernika ani kanapek, zaś kierowcy MPK nie przyjmują juroł. A to ostatnie nie było już moim problemem, tylko francuskojęzycznego Iglesiasa, któremu co prawda od ręki mogłam sprzedać bilet za obcą walutę, albo wręcz dać w imię gospodarskiego łelkam, ale nie zrobiłam tego, za to dłuższą chwilę patrzyłam złośliwie, jak się miota z tym swoim haftowanym piterkiem i bezradnymi oczkami zza drucianych okularków usiłuje znaleźć zrozumienie u pozostałych pasażerów. Ale oni też nie jedli sernika. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie W porcie lotniczym. 12.07.09, 20:59 To jasne, że nie wszyscy mają czas się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ale smuta na tym forum 12.07.09, 22:51 Gdzieś Ty bywał, Czarny Potworze? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ale smuta na tym forum 12.07.09, 23:26 big_news napisał: > Też mi odkrycie. > ;) Niestety tak młody nick jak przyslowie nie może pamiętać "ruchu"na forum,cenzura,znajomości,usuwanie niewygodnych userów,ciekawych tematów niezgodnych z linia GW zrobiły swoje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ale smuta na tym forum 12.07.09, 23:32 Przyznajesz więc, że jesteś tak starym nickiem, by móc to pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ale smuta na tym forum 12.07.09, 23:35 przyslowie napisała: > Przyznajesz więc, że jesteś tak starym nickiem, by móc to pamiętać. Obserwuję tylko to forum oraz sięgam to archiwów...cieć forumowy z wszawki wykończył tu niejednego usera nie mylić z cieciem rzadowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo To się nazywa: IP: 188.33.60.* 13.07.09, 10:40 Pozytywny pracocholizm!!! Wraca sobie ochroniarz do brzezin z manufaktury, wraca piechotą bo na bilet mu szkoda, i w głowie układa sobie prywatne śledztwa, o forum, wałki rządowe oraz unia europejska... taki ma wąski wycinek kryminalnych zainteresowań. Zakończenie sobie wyobrażam jak z filmu, longi z tuskiem i michnikiem skutymi kajdankami pokazuje przybyłym tłumnie z całego świata dziennikarzom dowody na spisek zydokomuny przeciw katolikom polskim, oraz oryginał planu zniszczenia Polski, Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To się nazywa: 13.07.09, 20:12 Kolo...jest inaczej wraca sobie(nie wiadomo kto)być może i ochroniarz z Manu,omijając zasrane chodniki wpada do swojej niemieckiej bryki i jest mu smutno bo naćpany wykształciuch wpadł do kościoła i zaatakował staruszki...oto jaką sieczkę w mózgu robią młodym ateistyczne media świeckie nie tylko biją kobiety za wybory,ale chcą je zamordować za wiarę tymczasem koszerni nie śpią wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prezydent-zdumiewajaca-propozycja-Hanny-Gronkiewicz-Waltz,wid,11311740,wiadomosc.html?ticaid=1860c Odpowiedz Link Zgłoś
jaoy Re: To się nazywa: 13.07.09, 20:27 witoldzbazin napisał: > Kolo...jest inaczej wraca sobie(nie wiadomo kto)być może i ochroniarz z > Manu,omijając zasrane chodniki wpada do swojej niemieckiej bryki i jest mu > smutno bo naćpany wykształciuch wpadł do kościoła i zaatakował staruszki...oto > jaką sieczkę w mózgu robią młodym ateistyczne media świeckie > nie tylko biją kobiety za wybory,ale chcą je zamordować za wiarę > > tymczasem koszerni nie śpią > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prezydent-zdumiewajaca-propozycja-Hanny-Gronkiewicz-Waltz,wid,11311740,wiadomosc.html?ticaid=1860c takie knocenie o szopenie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: To się nazywa: 13.07.09, 20:43 witoldzbazin napisał: > > tymczasem koszerni nie śpią Longeta nie śpi, czuwa jak ORMO. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To się nazywa: 13.07.09, 20:49 przyslowie napisała: > Longeta nie śpi, czuwa jak ORMO. ORMO było pożyteczną formacją z patrząc z perspektywy czasu...nie było takiego menelstwa i chuligaństwa na ulicach,nikt nie napadał na wiernych w kościołach Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To się nazywa: 13.07.09, 21:28 vauban napisał: > Jest ONR-u spadkobiercą Partia. nie znam,ale coś ich nie widać na ulicach jest mnóstwo biur ochrony,strażników miejskich,a dziadostwo się plewi i szczy PO bramach nawet w centrum Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo to mi się podoba IP: 193.238.18.* 14.07.09, 02:47 jak debil myli bełkot z polemiką, dawaj jeszcze longet, śmieszniej już nie będzie ale obojętnie od liczby nadgodzin nie zarobisz nma niemiecką brykę młodsząś niż 40 lat.... nie moja wina. A co do twoich nostalgii, zauważyłem że wyborcy pis i przykładni parafianie zazwyczaj tęsknią za ormo, kiszczakiem i jareuzelskim. patrząc na lecha i jarka nie sposób się temu dziwić, jak się ma takich idoli to wspomnienie jaruzela musi być dla was piękne, ale niestety ukochana komuna już do was nie wróci i nawet rydzyk wam nie pomoże, nie dałeś chyba synek na tacę bo jakoś nie zniknąłem, nawet w takim stopniu jakl elektorat pisu w tym samym czasokresie Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: to mi się podoba 14.07.09, 10:39 Gość portalu: kolo napisał(a): > jak debil myli bełkot z polemiką, dawaj jeszcze longet, śmieszniej już nie > będzie ale obojętnie od liczby nadgodzin nie zarobisz nma niemiecką brykę > młodsząś niż 40 lat.... nie moja wina. A co do twoich nostalgii, zauważyłem że > wyborcy pis i przykładni parafianie zazwyczaj tęsknią za ormo, kiszczakiem i > jareuzelskim. patrząc na lecha i jarka nie sposób się temu dziwić, jak się ma > takich idoli to wspomnienie jaruzela musi być dla was piękne, ale niestety > ukochana komuna już do was nie wróci i nawet rydzyk wam nie pomoże, nie dałeś > chyba synek na tacę bo jakoś nie zniknąłem, nawet w takim stopniu jakl elektora > t > pisu w tym samym czasokresie Jesteś przykładem wzorowego komsomolca z jedynie słusznej POrtii...która niebawem przejdzie do niechlubnej historii Polski:-))) za to na tacę będą dawać wieki...coś podobnego,kraj bankrutuje za rzadów nieudacznika hehehe finanse.wp.pl/kat,104124,title,Lawinowo-spada-sprzedaz-papierosow,wid,11312438,wiadomosc.html?ticaid=1861a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo jak zwykle IP: 188.33.86.* 14.07.09, 11:52 nie mogę ci pomóc gdyż w robieniu z siebie debila jesteś perfekcyjny, kiedyś dowiesz się jaki jest powód lawinowo spadającej sprzedaży fajek ale nawet jak się dowiesz nie zrozumiesz, nie da rady. zresztą z tego akurat wypada się cieszyć, koszty leczenia raka spadną, a palenie jest jakby zajęciem gó...anym dla neurasteników i innych takich świrków Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: jak zwykle 14.07.09, 11:56 Gość portalu: kolo napisał(a): > nie mogę ci pomóc gdyż w robieniu z siebie debila jesteś perfekcyjny, kiedyś > dowiesz się jaki jest powód lawinowo spadającej sprzedaży fajek ale nawet jak > się dowiesz nie zrozumiesz, nie da rady. zresztą z tego akurat wypada się > cieszyć, koszty leczenia raka spadną, a palenie jest jakby zajęciem gó...anym > dla neurasteników i innych takich świrków Powód jest prosty...CENA rak dopada i niepalących,głównie...ale co ty matołku możesz o tym wiedzieć? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin przy okazji 14.07.09, 12:05 koszty leczenia tej choroby ucina pani minister PO...POdobno lekarz i to jest żałosne jak cały ten nieudolny rząd Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Ale smuta na tym forum 13.07.09, 08:13 ja proponuję jeszcze więcej wątków o toyi, polityce i JESZCZE więcej longety. Na pewno będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ale smuta na tym forum 13.07.09, 20:37 yavorius napisał: > ja proponuję jeszcze więcej wątków o toyi, polityce i JESZCZE więcej > longety. Na pewno będzie lepiej... Dziwie się ...bo wątki o kartoflach ci nie przeszkadzały czyżby PO zaczęło cuchnąć i nie masz kogo reklamować? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty La Toya Jackson przyjeżdża do Łodzi 13.07.09, 10:18 by otrzymać abonament honoris causa wiadomej kablówki! Żartowałem... Nie byłem ani na Targowej, ani w porcie, lecz na Kaliskim. Też fajnie było. Tylko okna w jednym wagonie w pociągu się nie otwierały. Przeszedłem więc do drugiego, i tam już się otwierały. Świeciło słońce, rażąc oczy me. Ech, lato:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: La Toya Jackson przyjeżdża do Łodzi IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 10:54 Na Targowej była masakra. Faceci od dźwięku stawali na głowie, by wypłoszyć co bardziej wrażliwe uszy. Jeszcze im nie powiedziano, że bas i "stopa" nie zawsze są dominującymi instrumentami nad wszelkim innym hałasem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Oglądałam też wywiad z Jacksonem 13.07.09, 12:49 jak opowiadał, że ojciec bił go czym popadnie, że brat uprawiał przy nim seks z rozlicznymi kobietami i on zapamiętał wszystkie odgłosy. Bo oczy miał zamknięte (brat mu kazał i on zamykał, aż do odwołania polecenia). Mówił też o kobiecie, w której się zakochał, że ciągle mu opowiadała, co mu zrobi, jak Majkel się skusi na seks. No i w końcu on się skusił, pojechał do niej. Położył się na tapczanie, zasłonił twarz dłońmi lajk dys, ona coś mu zrobiła na dole, potem on wrócił do domu i czuł się bardzo smutno i źle. Z nosem wielkości kapara oświadczył, że to pogłoski, że poddał się jakiejkolwiek operacji plastycznej. Nastepnie udał się do sklepu, gdzie ponabywał lamp, globusów i innych dupereli za dwa miliony dolarów. Bardzo frapująca audycja, ale spać mi się zachciało i wyłączyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Oglądałam też wywiad z Jacksonem 13.07.09, 22:26 A ja poszłam obejrzeć hołd oddany MJ i na sam widok rozpacz mnie ogarnęła. Przyszła garstka tych najbardziej oddanych fanów, raczej fanek. W Łodzi na pewno nie ma czegoś takiego jak pokolenie MJ. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Oglądałam też wywiad z Jacksonem 14.07.09, 09:07 > fanek. W Łodzi na pewno nie ma czegoś takiego jak pokolenie MJ. W ogóle nie ma czegoś takiego jak pokolenie MJ. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Ale smuta na tym forum 13.07.09, 13:09 Teraz koszę trawę kosiarką spalinową. Wszytko idzie fajnie i w miarę gładko, jedyny problem to naleśnik z jeża zintegrowany już z trawą (w miejscu gdzie wcześniej przez jakiś czas parkował samochód). Łopata, dołek i po kłopcie. Lajf gołz on (not for jeż i Majkel Dżekson, ofkors). Wracam do koszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Ale smuta na tym forum 13.07.09, 14:14 Masz kosiarkę z internetem? Faajnie. Gdybym taką miał, to bym spędzał wieczory kosząc społecznie zapuszczone miejskie trawniki. A właśnie, dziś rano widziałem team z kosiarami na trawnikach na mojej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A na moim osiedlu 13.07.09, 14:18 to koszą już chyba piąty raz tego sezonu trawowego. Krew może zalać;) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Ale smuta na tym forum 13.07.09, 16:48 Nie tylko z internetem, ale nawet z bezprzewodowym - przecież pisałem, że spalinowa!:-) Na mojej ulicy niestety nie ma ani centymetra trawnika, więc i nikt nie kosi. Za to są psie kupy (wczoraj jednej lasce wygrnąłem - po tym, jak na moje pytanie odpowiedziała butnie, że nie posprząta po kochanym piesku - że jest obrzydliwa i brzydzę się nią) i elewacje, po których fajnie się pisze sprejem. Znów mam robotę z zamalowywaniem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
0u Jest wesoło i kolorowo 14.07.09, 12:30 niemal tęcza radości bije z łodzian i po co dopatrywać się smutków? Odpowiedz Link Zgłoś