Gość: Kiko IP: *.net.autocom.pl 15.11.05, 16:35 Prawda obroniła się sama! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator bulterier znów będzie skakał do gardła IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 15.11.05, 16:38 w pewnym momencie skoczy i swoim panom - kaczkinsom, a wtedy swoją prawdę nazwiesz tak, jak na to zasługuje: gó.. prawda Odpowiedz Link Zgłoś
gph Bulterier znów przy nodze 15.11.05, 16:39 Gość portalu: Kiko napisał(a): > Prawda obroniła się sama! a ta "prawda" to niby które? Odpowiedz Link Zgłoś
gatt J. Kurski w PiS. Protasiewicz... 15.11.05, 18:35 Jest to chyba przyznanie racji Kurskiemu. Ciekawe, gdzie są te dokumenty poświadczające ,że dziadek D.Tuska nie był w Wermachcie, którymi to Protasiewicz machał przed kamerami? Nikt już o tym dzisiaj nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waniek wstaniek Kurski do TVP pogonić komuchów z SLD i PO n-t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:52 Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Jacek Kurski wrócił do PiS! 15.11.05, 19:36 Jakoś mnie to nie dziwi. Było do przewidzenia. Tak samo jak obecne wycofywanie sie z populistycznych obietnic. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Jacek Kurski wrócił do PiS! 15.11.05, 20:18 Mnie raczej martwi, jakie obietnice zostaną spełnione, tak na początek kolejna służba specjalna, bo przecież musi nas stać na służby nawet kiedy nas nie stać nas na to żeby nas nie było stać, a potem to już poleci na początek zakaz in vitro, bo trzeba zapłacić czymś za koalicję a taki zakaz jest w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Jacek Kurski wrócił do PiS! 15.11.05, 20:19 Czyli kochani wyborcy PIS ,przed wyborcze populistyczne obietnice mozecie sobie wsadzic sami wiecie gdzie... PS To ma byc moralna odnowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Jacek Kurski wrócił do PiS! 15.11.05, 21:19 Niwinny i nieskazitelny a miało byc tak praworządnie Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Jacek Kurski wrócił do PiS! 15.11.05, 21:48 Zgadza się - z małymi poprawkami: (nie)prawda nie musiała się bronić, pewnie ukartowały to pieski PiSsu sama - myślę że wiele osób w tym pomagało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Partia Oszustów? IP: *.net.autocom.pl 15.11.05, 22:25 PO : - wygrana Tuska w więzieniach i aresztach..., - afera mostowa w Warszawie, - złodziejska prywatyzacja ,95% z naruszeniem prawa, - NFI. Proszę o merytoryczną kontrargumentację. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Partia Oszustów? 15.11.05, 22:36 Proszę bardzo: PiS: - wygrana Kaczyńskiego w zamkniętych zakładach psychiatrycznych..., - afera FOZZ i Telegraf, - "wojna na górze" - rozbicie obozu solidarnościowego, - NFI. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Partia Oszustów? 15.11.05, 23:15 I nobilitacja kryminalisty Leppera dzieki Kaczynskim !! To sie nazywa odnowa moralna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Partia Oszustów Wódz Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:37 Złodzieje z Po ukryli się w Brukseli- J.Lewandowsi .Piskorski .Mam nadzieje,że do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Re: Partia Oszustów Wódz Tusk IP: *.net.autocom.pl 16.11.05, 01:03 PO za przekręty karze swoich członków zsyłką do parlamentu Europejskiego, no ale na szczęście idzie Nowe! A ponadto: - za aferą FOZZ stoją przecież służby specjalne, - Telegraf - prawa wyjaśniona, Z. w więzieniu, - NFI = lewica Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Partia Oszustów Wódz Tusk 16.11.05, 18:45 > - NFI = lewica toż przecież napisałem, że PiS :) > - Telegraf - prawa wyjaśniona, Z. w więzieniu, przecież Z. jest ministrem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Jacek Kurski wrócił do PiS! IP: *.udn.pl 16.11.05, 10:20 I dobrze że wrócił aferę rozpętał nie Kurski tylko Protasiewicz licząc, że ta wypowiedz Kurskiego pomoże Tuskowi. Dziwne, ze dopiero teraz ktoś na to wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator pi(e)ss z nim IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 16.11.05, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś