kathy38 09.10.02, 09:12 Kto ma wczorajszą Gazetę Wyborczą, bo ja zapomniałam kupić :-(. Potrzebuję jedynie dodatek Kujon Polski z Krakowa (dodatek KRAKOWSKI!!!!). Czy ktoś mógłby mi ten kawałek gazety sprezentować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: picipolo Re:Kethy IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 09:32 z radoscia ci wrecze ten dodatek . pozdrowienia dla chorego/chorej] picpolo Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wtorkowa GW - kto ma? 09.10.02, 09:59 trudny2002 napisał: > Gdzie Ci zostawić? Wiesz trudny, zaskoczyłeś mnie tym pytaniem. Choć nie powinnam się dziwić bo przecież wciąż mnie zaskakujesz. Niby znam Cię od tej strony jak piszesz, ale zawsze jest to cos nowego - skojarzenie, słowo, niezwykła linia myślenia, temat i jego rozwinięcie. U Ciebie każde pojęcie nabiera nowego wymiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Wtorkowa GW - kto ma? 09.10.02, 10:02 No dobrze Kasiu, ale jak mam Ci ten dodatek przekazać? Zostawić, dostarczyć pod adres, przesłać umyślnym, pocztą...teraz jest taka śmieszna Priorytetowa... Pozdrawiam i zdrowiej trudny A ten dodatek położyłem sobie obok siebie i jak bedę wychodził to moge go gdzieś...gdzie każesz? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wtorkowa GW - kto ma? 09.10.02, 10:24 Widzę, że zrobił się problem. Jakoś nie pomyślałam wcześniej jak można sobie tę gazetę przekazać. A raczej pomyślałam, że odbiorę ją na spotkaniu forumowym, że odezwie się ktoś z grona tych co przychodzą. Nie chcę stwarzać Ci kłopotu, ani narażać na koszty. Moje to gapiostwo i zapomniałam, że wczoraj był wtorek. W domu każdy dzień jest podobny do siebie. Mogłabym odebrać gazetę w przyszły poniedziałek, po południu. Ale Ty jesteś panem, więc Ty rządzisz. Dziękuję za życzenia zdrowia, to dla mojej małej. Niezły już z niej diabełek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Wtorkowa GW - kto ma? 09.10.02, 18:24 kathy38 napisała: > A raczej pomyślałam, że odbiorę ją na spotkaniu forumowym, że > > odezwie się ktoś z grona tych co przychodzą. Ja chyba mam, więc jakby co, to proszę o maila :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Wtorkowa GW - kto ma? 09.10.02, 10:50 Kathy, jeśli przebywasz gdzieś w okolicach Rynku, proponuję małą wycieczkę na Szewską do redakcji. Tam powinni mieć. Chyba, że wczoraj cały nakład wykupili. ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Kathy!!!! :( 09.10.02, 20:44 pepperoni78 napisał: > Kathy, jeśli przebywasz gdzieś w okolicach Rynku, proponuję małą wycieczkę na > Szewską do redakcji. Tam powinni mieć. Chyba, że wczoraj cały nakład > wykupili. ;) > Pozdrawiam. Kathy!!!! Mam nadzieję, że jednak nie poszłaś do redakcji GwK. Skontaktowałem się z koleżanką z Szewskiej i okazało się, że nie mają archiwalnych nr-ów, Tzn mają, ale nie na sprzedaż. Można jedynie co najwyżej odbić na xero. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Pepperoni 09.10.02, 21:25 Wiesz pepperoni poczułam się poruszona tym co dla mnie zrobiłeś. Niby nic ale liczy się gest. I jak tu nie wierzyć w forum Kraków. A na moją prośbę odpowiedziały trzy osoby więc mogę wybierać. :-) Dziękuję Wam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: kasiu! 10.10.02, 11:21 żeby nie było za łatwo to masz juz cztery :))) m.in Odpowiedz Link Zgłoś