Dodaj do ulubionych

Późno już, niech przyjdzie................

18.11.05, 21:42
kto strudzon i pragnie.....na szklanicę grzanego wina,diabelsko mocne...
goździki i kardamon
Obserwuj wątek
    • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 21:43
      Tego mi trzeba!
    • mrug Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 21:44
      Bez zimowej też można...;)
      • zimowa_zawierucha Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 21:56
        nie, bez niej to ani grzane wino nie ma smaku ani ogień w kominku uroku
        • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 21:59
          Ogień w kominku? No cóż, ja mam wodę w kaloryferze. Nie trzaska tylko bulgocze:)
          • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:05
            jak bulgocze to mozesz miec zapowietrzone kaloryfery 8-)
            • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:19
              Nie zapowietrzone, tylko tam mieszkają duchy kaloryferniki!
              • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:22
                porozumiewaja sie z Toba za pomoca bulgotow? jestes z nimi w dobrych relacjach -
                tez do nich bulgoczesz ?
                • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:23
                  Muszę do nich czasem pobulgotać, bo czują się samotne...
                  • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:27
                    a no tak, z domowymi duszkami trzeba zyc w zgodzie bo sie kaprysne i zlosliwe
                    robia 8-) to jeszcze mi sie dwa pytania nasowaja -
                    1. Czy one na lato zasypiaja ?
                    2. Czym do nich bulgoczesz ; wanna, miednica, puszka z piwem, inne - nie
                    potrzebne skreslic
                    • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:31
                      Odpowiadam z prędkością światła:
                      1) na lato nie zasypiają, ale też nie bulgotają bo niby czym?
                      2) bulgoczę do nich otworem gębowym.
                      • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:34
                        Tak sama z siebie bez uzycia plynow - bul bul bul - o tak ? to Ty jestes lepsza
                        akrobatka 8-)
                        • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:35
                          A gdzie ja pisałam, że bez użycia płynów?:)
                          • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:37
                            to jednak mus byc jakies naczynie na plyny do bulgotania. Jak nie miednica,
                            wanna i puszka z piwem to przychodzi mi juz tylko jedno uzadzenie, ktore fachowo
                            bulgocze 8-D
                            • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:40
                              Czyli...
                              • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:44
                                nargila ? 8-)
                                • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:49
                                  Tak, też o tym myślałam. Ale najlepsze są bulgi wytworzone otworem gębowym
                                  wypełnionym połowicznie płynem ciekłym. Polecam!
                                  • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:53
                                    owszem, aczkolwiek bywa, ze w takich sytuacjach plyn ow wylewa sie koncikami
                                    ust, co sprawia, ze wyglad sie dosyc idiotycznie i nie profesjonalnie. Gorsza
                                    moze byc tylko kapka zwisajaca z tegoz koncika 8-)
                                    • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:04
                                      Albo okruchy na balkonie:)
                                      • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:11
                                        usiluje w spojana calosc polaczyc okruchy, kapke, bulgotanie, kaloryfer i
                                        duszki. czuje, ze za chwile mi sie zwoje poprzepalaja z tego wysilku...dla
                                        bezpieczenstwa uznam, ze jest wysoce abstrakcyjna dyskusja, jak zwykle zreszta
                                        8-)Ciekawe czy jakbym pobulgotal do kaloryfera (lub tak o) to by mi sie
                                        rozjasnilo 8-)
                                        • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:15
                                          Rilaaaks....
                                          • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:18
                                            dobra, potraktuje to jako zachete do bulgotania 8-) bul, bool , bol, bul;
                                            • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:20
                                              I co mówią duchy?
                                            • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:21
                                              qoobaq napisał:

> dobra, potraktuje to jako zachete do bulgotania 8-) bul, bool , bol, bul;

zabulgotałeś jak indor :)
                                              • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:22
                                                wredny.staruch napisał:

> qoobaq napisał:
                                                >
                                                > > dobra, potraktuje to jako zachete do bulgotania 8-) bul, bool , bol, bul;
                                                >
                                                > zabulgotałeś jak indor :)

Nonsens, indory Gulgotają!!!
                                                • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:23
                                                  istna napisała:

> wredny.staruch napisał:
                                                  >
                                                  > > qoobaq napisał:
                                                  > >
                                                  > > > dobra, potraktuje to jako zachete do bulgotania 8-) bul, bool , bol
                                                  > , bul;
                                                  > >
                                                  > > zabulgotałeś jak indor :)
                                                  >
                                                  > Nonsens, indory Gulgotają!!!

dźwiękowo to prawie to samo
                                                  • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:24
                                                    Fe, ale jesteś niewrażliwy na niuanse!
                                                  • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:25
                                                    istna napisała:

> Fe, ale jesteś niewrażliwy na niuanse!

oj jestem, jestem :)
                                                  • secesja2005 Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:24
                                                    Indory to to samo co kaloryfery?
                                                  • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:25
                                                    secesja2005 napisała:

> Indory to to samo co kaloryfery?

nie
                                                  • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:26
                                                    Z tą jedną różnicą, że indory nie bywają nawiedzone...
                                                  • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:26
                                                    I inny dźwięk wydają!
                                                  • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:28
                                                    niezupelnie - w kaloryferach siedza duszki ktore bulgoca - w kazdym razie u
                                                    istnej - u mnie nie - sprawdzalem i nie bylo odzewu. Indoor to ja sama nazwa
                                                    wskazuje tez istota domowa tyle ze gulgoczaca - staruchu doprawdy twoj brak
                                                    wrazliwosci mnie porazil 8-)
                                                  • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:29
                                                    qoobaq napisał:

> niezupelnie - w kaloryferach siedza duszki ktore bulgoca - w kazdym razie u
                                                    > istnej - u mnie nie - sprawdzalem i nie bylo odzewu. Indoor to ja sama nazwa
                                                    > wskazuje tez istota domowa tyle ze gulgoczaca - staruchu doprawdy twoj brak
                                                    > wrazliwosci mnie porazil 8-)
                                                    >
                                                    nawet poprowokować nie można :P
                                                  • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:31
                                                    oj, z Ciebie sie prowokator robi, za duzo z Ropusznikiem ostatnio gadles i Ci
                                                    sie udziela 8-)
                                                  • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:32
                                                    nie, nie
                                                    zawsze byłem
                                                    tylko nie było okazji, albo to może lenistwo
                                                  • istna Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:33
                                                    Boję się was, prowokatorzy!!! Żegnam ozięble z domieszką ironii:)
                                                  • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:34
                                                    istna napisała:

> Boję się was, prowokatorzy!!! Żegnam ozięble z domieszką ironii:)

no to pa :)
                                                  • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:38
                                                    E no co, to Staruch prowokuje, ja jestem grzeczny, czemu tak ozieble ? 8-)
                    • ropusznik Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:31
                      qoobaq napisał:

> 2. Czym do nich bulgoczesz ; wanna, miednica, puszka z piwem, inne - nie
                      > potrzebne skreslic

trzewiami może?
                      • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 22:35
                        no coty Ropusznik, trzewikami to mozna najwyzej szur szur robic 8-)
    • secesja2005 I cynamon może jeszcze :-) 18.11.05, 22:02
      • zimowa_zawierucha Re: I cynamon może jeszcze :-) 18.11.05, 22:16
        cynamon obowiązkowo
        • secesja2005 A likier wiśniowy? 18.11.05, 22:19
          • zimowa_zawierucha Re: A likier wiśniowy? 18.11.05, 22:21
            no :) i szarlotka na ciepło z lukrem
            • secesja2005 Re: A likier wiśniowy? 18.11.05, 22:21
              Też chętnie, ale jak szarlotka to z dużą ilością cynamonu.
              • zimowa_zawierucha Re: A likier wiśniowy? 18.11.05, 22:24
                :)) jak to dobrze, że niektóre marzenia tak łatwo zrealizować
                • secesja2005 Re: A likier wiśniowy? 18.11.05, 22:26
                  Choćby zaraz ;)
      • wredny.staruch Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:30

• qoobaq Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:32
          teraz zgadujemy kto sie zaraz odezwie 8-)
          • wredny.staruch Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:32
            qoobaq napisał:

> teraz zgadujemy kto sie zaraz odezwie 8-)

kto, kto?
            • secesja2005 Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:34
              Dostałam dziś w prezencie lodzik truskawkowy. Bardzo to było miłe.
              • wredny.staruch Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:35
                to miło
                • qoobaq Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:39
                  Wiedzialem, ze wisnie ja wywabia 8-)
                  • secesja2005 Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:44
                    Nie ma to jak wiśnie.

Słuchajcie panowie, podrywanie kobiet jest niezywkle łatwe. Jak ja Wam
                    zazdroszczę!
                    • wredny.staruch Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:51
                      secesja2005 napisała:

> Słuchajcie panowie, podrywanie kobiet jest niezywkle łatwe. Jak ja Wam
                      > zazdroszczę!

łatwych kobiet - owszem
                      • secesja2005 Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:52
                        Każdych! Poznałam tajniki.
                        Chętnie wymienię tę wiedzę na info o uwodzeniu mężczyzn.
                        • qoobaq Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:54
                          ja sie chetnie powymieniam 8-)
                        • wredny.staruch Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:56
                          secesja2005 napisała:

> Chętnie wymienię tę wiedzę na info o uwodzeniu mężczyzn.

przecież to umiesz bardzo dobrze
                      • qoobaq Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:53
                        cos mi chyba umknelo - na czym owa latwosc podrywania polega ?
                        • secesja2005 Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:53
                          No proste to jest! Dziś się dowiedziałam jak się zabrać za sprawę.
                          • qoobaq Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:58
                            to czekam, dziala na wszystkie modele ?
                            • secesja2005 Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 19.11.05, 00:08
                              Tak, owszem. Wyślę Ci instrukcję na panie, a Ty mi wyślij instrukcje podrywu na
                              panów ;)
                              • Gość: zaczarowanaksiężna Byle gdzie nie chadzam po wątpliwe przyjemności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 06:20
                                mam swoje zasady
                                wbrew temu co mówią
        • wredny.staruch Re: I cynamonowe ciasto z wiśniami 18.11.05, 23:33
          właśnie wymyśliłem przepis na takie cudo
    • zimowa_zawierucha Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:40
      Dziatki drogie, piwnica moja zamknięta i ognień na kominku zgasł
      a wino szumi chyba tylko w mojej głowie
      • wredny.staruch Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:42
        zimowa_zawierucha napisała:

> Dziatki drogie, piwnica moja zamknięta i ognień na kominku zgasł
        > a wino szumi chyba tylko w mojej głowie

trudno, takie jest życie...
        • qoobaq Re: Późno już, niech przyjdzie................ 18.11.05, 23:56
          trzeba bylo adres podac 8-)
    • wredny.staruch Cynamonowe ciasto z wiśniami 19.11.05, 14:25
      będzie w sam raz na taką pogodę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka