Gość: ZIUU IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.11.05, 15:17 FUNDAMENTY OBNIŻYŁY SIĘ O 1 METR!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: ZAPADA SIĘ BUDOWLA KOŁO DWORCA GŁ. W KRAKOWIE 23.11.05, 15:20 To po to, żeby można było Stare Miasto zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: ZAPADA SIĘ BUDOWLA KOŁO DWORCA GŁ. W KRAKOWIE 23.11.05, 15:24 nie, to właśnie tak metro budują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUU Re: ZAPADA SIĘ BUDOWLA KOŁO DWORCA GŁ. W KRAKOWIE IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.11.05, 15:29 ALE JA PISZE SERIO NIKOGO TAM NIE WPUSZCZAJĄ NIE PRACUJĄ JU ZPRZESZŁO MIESIĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIU Re: teraz zbudują piętro więcej IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.11.05, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIU Re: teraz zbudują piętro więcej IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.11.05, 15:27 ALE JA PISZE SERIO Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: teraz zbudują piętro więcej 23.11.05, 15:38 Gość portalu: ZIU napisał(a): > ALE JA PISZE SERIO no, świetnie, ale co w związku z tym, ze piszesz serio? włosy mi mają stanąć na głowie, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: teraz zbudują piętro więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:41 a tobie też jedno U ubyło, i nikt nie robi afery... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: teraz zbudują piętro więcej 23.11.05, 15:43 Gość portalu: norek napisał(a): > a tobie też jedno U ubyło, i nikt nie robi afery... bo to "U" zapadło sie na niby. a ZIU pisze na serio :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIU Re: ZAPADA SIĘ BUDOWLA KOŁO DWORCA GŁ. W KRAKOWIE IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.11.05, 15:44 NIE WPUSZCZAJĄ PRACOWNIKÓW NA TEN TEREN, ANI DZIENNIKARZY NIKT NIC NIE WIE. A OPOWINNO TO BYĆ WYJAŚNIONE Odpowiedz Link Zgłoś
gph powinno być! 23.11.05, 15:46 dziennikarze powinni być wpuszczani na budowę, zeby dokonac pomiarów! a pracownicy do prac! a nie masz większych problemów niż żadanie wyjaśnienia zapadania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIU Re: ZAPADA SIĘ BUDOWLA KOŁO DWORCA GŁ. W KRAKOWIE IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.11.05, 15:49 A NIE JESTEŚ PO PROSTU CIEKAWY??? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: ZAPADA SIĘ BUDOWLA KOŁO DWORCA GŁ. W KRAKOWIE 23.11.05, 15:53 a mnie to wali w tym miescie wszystko predzej czy pozniej sie zapada ja nie plany to realizacja jak nie idee to budynki norma Odpowiedz Link Zgłoś
gph ohoho... 23.11.05, 15:55 tripis napisał: > a mnie to wali > w tym miescie wszystko predzej czy pozniej sie zapada > ja nie plany to realizacja > jak nie idee to budynki > > norma jakaś idea Ci się zawaliła? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: ohoho... 23.11.05, 15:57 gph napisał: > > jakaś idea Ci się zawaliła? zeby to jedna! ja zyje na zgruzach i zgliszczach wiekszych niz po wtc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek nie pamiętacie czasem, kto to napisał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:19 coś mi pękło, robię ogląd, a to pękł mi światopogląd... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ohoho... 24.11.05, 10:46 tripis napisał: > gph napisał: > > > > jakaś idea Ci się zawaliła? > > zeby to jedna! > ja zyje na zgruzach i zgliszczach wiekszych niz po wtc! > :) no, ale żyjesz i to samo w sobie jest już optymistyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanna_wasermanna Re: ohoho... 24.11.05, 11:21 dla zapadającej się budowy przy dworcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph spalam się z ciekawości 23.11.05, 15:54 wszyscy czekamy co będzie dalej pogryzając słone paluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: spalam się z ciekawości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:29 wypozycza kolejke z Wieliczki bedzie nowa atrakcja przeciez po to jest KRAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: spalam się z ciekawości 23.11.05, 20:24 czyli co? beda dwa szkieletory, alez wspaniale, ten jeden taki samotny byl, ze az smutno patrzec bylo 8-) Ty , Ziu, nikt Ci nie powiedzial, ze to nieladnie pisac z capsem? To nie nasza wina, ze sie zapada - my jestesmy zbyt zajeci zeby podkopy robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ZIU Re: spalam się z ciekawości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:44 ale ZIU zrobiles afere, wieksoza niz te obnizajace sie fundamenty:)wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Zapada się ? To normalne 24.11.05, 11:03 zapaść postepuje od około miesiąca, a moze miesiąca z groszem i dotyka coraz pokaźniejszych obszarów w róznych i bardzo róznych dziedzinach. Można odnieśc wrażenie iż zapaść następuje pod cieżarem trzech milionow mieszkań, bo to niezwykłej wagi sprawa...aleterz po zmniejszeni ilosci do około stu tysiecy oraz zastapieniu ich miejscami do siedzenia pod kuratela decyzji ministra na Z. w ilości ...no nie powiem to to tez waga powazna i znów się coś zapadnie. trudny Mój znajomy kilka lat temu mial zapaść ale z niej wyszedł. Wybał wychodzenie i nie nadweręzał sie w tematach zbędnych...ide jego śladem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: "Jaśko... 24.11.05, 11:15 Tyś też częsty jak szklarz po powstaniu...na głebokiej wsi ze sto lat temu albo lepi...:) Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś