Dodaj do ulubionych

Nie czytajcie "Naszego Dziennika "

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:48
Anty-Polska w natarciu
"Monarchowie" mediów publicznych wyśmiewają fakt, że ministrowie nowego rządu
korzystają z mediów kościelnych, co przypomina nieco sytuację stanu
wojennego, kiedy to Kościół służył jako azyl słowa wolnego - pisze ks. prof.
Czesław S. Bartnik.

bo mozecie sie dowiedziec takich rzeczy
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:18
      dzis slynne wystapienie tuska
    • Gość: WW Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.chello.pl 27.11.05, 16:55
      bo możecie mieć kłopot z poprawnością polityczną. I nie daj Boże jaśnie
      oświeceni Jewropejczycy przeczytają coś o patriotyżmie, Ojczyżnie i o wierze.
      • Gość: norek stanowsko wmp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:52
        no właśnie, i nikt nam nie będzie mówił, co my mamy czytać, a czego my nie mamy
        czytać, bo my sami dobrze wiemy, co mamy czytać, a czego nie czytać, a jak nie
        wiemy, to się dowiemy, czytając to co trzeba…
        • Gość: bronek g. filozof ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:09
          czytaj gw
          ogladaj tvn
          i spadaj
          • Gość: norek Re: filozof ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:14
            a spadnem, spadnem, jak grom z jasnego nieba na ciebie spadnem, bo ty nie
            wiesz, bronek, z kim rozmawiasz, a rozmawiasz z naczelnikiem całego regionu!
            • Gość: b.g Re: filozof ? całego regionu Naczelnikiem? o rety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:28
              zartowałem, wiesz tak przy niedzieli
              wybacz mi,dobry człowieku
              • Gość: norek wmp ginie, ale nie wybacza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:34
                nawet w niedzielę, bo to słabość jest, i wybiórczość moralna, i brak
                charakteru, a tego by nawet rejonowy bartnik nie pochwalił…
                • Gość: szerszeń coraz czescie chwytam za Nasz Dziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:42
                  oni dobrze poznali nature pszczół
      • aands Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " 10.12.05, 15:06
        Gość portalu: WW napisał(a):

> bo możecie mieć kłopot z poprawnością polityczną. I nie daj Boże jaśnie
        > oświeceni Jewropejczycy przeczytają coś o patriotyżmie, Ojczyżnie i o wierze.

Co chcesz ,oswiecony ewropejczyk nawet po bozemu prezerwatywe zdjal:) hehehe

fakty.interia.pl/news?inf=694867
        • gniewko_syn_ryba Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " 21.12.05, 19:58
          aands napisała:

> Co chcesz ,oswiecony ewropejczyk nawet po bozemu prezerwatywe zdjal:) hehehe

I to W TRAKCIE !!! ;))))))))))))))))))))
          • krzychut Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " 22.12.05, 07:44
            gniewko_syn_ryba napisał:

> aands napisała:
            >
            > > Co chcesz ,oswiecony ewropejczyk nawet po bozemu prezerwatywe zdjal:) heh
            > ehe
            >

> I to W TRAKCIE !!! ;))))))))))))))))))))

"I dopisz pan jeszcze, że sie zsuwają!" - powiedział starszy pan do klienta
            wpisującego zażalenie na dziurawe prezerwatywy;)
            • Gość: Rolnik Krzychutowi sie zsuwa? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 28.01.06, 22:16
              Nie moja wina !!!!
    • Gość: wera Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 06:31
      dziś wyjątkowo mozna czytac
    • Gość: kuma Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 06:49
      nie czytajcie bo
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8095525,prasaWiadomosc.html
      • Gość: m. jak za Stalina, Nasz Dziennik na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:03
        na samo wspomnienie upada liberalizm i nie mozna go kupić
        a zwroty są duże
        ot socjotechnika jak za Stalina albo w stanie wojennym
    • Gość: sim Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 08:53
      dzis wyjątkowo nie wolno
    • Gość: wer Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 08:06
      a ja nabyłem, dobre,hehehehehe
    • Gość: a.s. ZDJĘCIA RODZINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 09:21
      www.radiomaryja.pl/galeria/xivrprm2005/index.htm
    • Gość: as dziś płyta z pięknymi kolędami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:22
      jw
    • Gość: manka Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:58
      tam same kłamstwa, manipulacja,przekręcone fakty, jakies bzdury wyssane z palca
      wyszydzanie wszyskiego co polskie,
    • Gość: wolny człowiek Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 21:11
      Jestem wolnym człowiekiem. Czytam, słucham i ogladam to na co mam ochotę. I mam
      nadzieję, że mi juz tego nikt nigdy nie zabroni!
    • Gość: pytacz Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:13
      nie czytacie ?
    • povilas Re: Nie czytajcie "Naszego Dziennika " 31.01.06, 10:33
      Ależ czytajcie sobie, nawet dwa egzemplarze dziennie... Młody ksiądz,
      salezjanin,
      opowiedział mi, jak w jego środowisku nazywają tę przesławną gazetę. Ni mniej,
      ni więcej: "katolickie <Nie>".
    • Gość: Gadzet prawdziwi wladcy Polski.. IP: *.surf.introweb.nl 31.01.06, 12:09
      Gość portalu: a.s. napisał(a):
      www.radiomaryja.pl/galeria/xivrprm2005/index.htm

..patrzac na te zdjecia trzeba sobie uswiadomic ,ze to wlasnie ci zwykli i co
      tu duzo mowic -szarzy-ludzie,bez blichtru i blasku jupiterow zadecydowali pod
      swiatlym i madrym ,wrecz genialnym przewodnictwem Ojca Tadeusza,ze Tusk ze
      swoja Platforma wyladowal na aucie,a udecja w ogole zniknela z ringu!Ktoryz to
      polityk na swiecie ma,tak jak o.Rydzyk 6-8 mln. wiernych fanow za soba?
      Ktos ,kto oglasza nowe wybory musi miec odwage,zeby stanac oko w oko z ta
      potega!
      • seven Re: prawdziwi wladcy Polski.. 31.01.06, 12:14
        to chyba jakies zarty z tymi 8 milionami fanow... przeciez to okolo 1/3 uprawnionych do
        glosowania w polsce, a pis+lpr nie zebraly lacznie tylu glosow (zreszta trzeba tez wziac
        poprawke, ze nie glosowali na nie jedynie sluchacze radia maryja). 2mln to max, zreszta z
        kazdym dniem kurczy sie ten elektorat
        • Gość: najprawdziwszy-k. Czytajcie! IP: *.crowley.pl 31.01.06, 13:05
          Ta polskojęzyczna gazeta z kapitałem ruskich służb specjalnych ukształtuje twój
          stosunek do Polski, jej władz i ludzi.
          Zapomnisz o miłości wszystkich bliźnich.
          Zapomnisz o naukach Kościoła - będziesz pod wpływem samozwańców z Radyja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka