Dodaj do ulubionych

Akademia Ekonomiczna MSU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:00
Od lutego planuje zaczac nauke na AE, niestety nie znam nikogo kto tam
studiuje wiec moze ktos z forumowiczów jest w stanie cos wiecej powiedziec na
temat tej uczelni a dokladnie studiow zaocznych (MSU) - bylabym bardzo
wdzieczna
gdyz nie jestem z Krakowa :)
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: Akademia Ekonomiczna MSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:13
      Chodzi ci chyba o SUM a nie MSU? :> Nie wiem, jak jest na zaocznych i czy w ogóle na SUMie są języki, ale np. na dziennych najbardziej przywiązywana jest waga własnie do języków.
      • Gość: Moesha Re: Akademia Ekonomiczna MSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:03
        Interesują mnie Magisterskie Studia Uzupełniajace zaoczne - moglam przekrecic
        kolejność :) na wydziale ekonomii i zarzadzania. Chcialabym uzyskac informacje
        nt. wykładowców, egzaminów (czy jest ciezko) i w ogole atmosfery na uczelni...
        Czy sa jakies przedmioty lub wykładowcy z którymi są problemy - Z góry dziękuje
        za informacje...
        • Gość: krakus_ka Re: Akademia Ekonomiczna MSU IP: *.compower.pl 29.11.05, 14:17
          chyba na wydzialach ekonomii lub zarzadzania ... to dwa rozne wydzialy
        • Gość: * Re: Akademia Ekonomiczna MSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:58
          1. SUM = studia uzupełniające magisterskie
          2. Nie ma takiego wydziału, jest wydział zarządzania lub wydział akonomii, są to dwa całkiem różne wydziały
          3. na dziennych atmosfera jest spoko
          4. co do egzaminów, to są co semestr.
          5. wkładowcy - zależy na kogo trafisz.
          6. a tak w ogóle to www.ae.krakow.pl - tam są informacje dot. przedmiotów, a uwagi dot. wykładowców można znaleźć na www.f.ae.krakow.pl
          • Gość: Moesha Re: Akademia Ekonomiczna MSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:02
            Dziekuje za informacje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka