Gość: manago IP: *.chello.pl 30.11.05, 19:30 znacie, byliście co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamat Byłem 03.12.05, 13:13 Byłem raz. Wystrój, atmosfera, obsługa jak najbardziej w stylu amerykańskim. Jedzonko dobre, porcje bardziej europejskie niż amerykańskie, ale da się pojeść. Jadłem chicken piccata i corn chili (do tego ciepłe chrupiące bułeczki...). Ceny w krakowskim Jeffs niższe niż w warszawskim (wg cennika na stronie www). Ja będę wracał na pewno, zwłaszcza że mam sentyment do amerykańskich restauracji. No i muszę się wybrać koniecznie na śniadanko... Aha, nie podają na wejście jak to jest przyjęte w USA wody z lodem i np. pieczywa... Tylko menu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 16.12.05, 16:47 jedzonko OKI duuuże porcje, kelnerki czasami denerwują częstym łązeniem i pytanie czy smakuje, czy w porządku.... ?ale jeżeli macie ochote na prawdziwą amerykańską kuchnie to tylko tam! Porcje oggggroooomnnnne i świetnie podane, w weekendy gra muzyka na żywo miło:-) a i manager całkiem całkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:49 jedzenie raczej średnie,obsługa zbyt nachalna,ceny wysokie-porcje przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia333 Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:13 Wolałbyś żeby nikt się nie interesował czy Ći smakuje. Idź do innej restauracji dostaniesz złe jedzenie i nikt sie nawet tym nie zainteresuje a w jeffsie spytaja się czy jest OK i w razie czego wymienią na nowe a nawet dostaniesz deser lub coś do picia gratis Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Jeff's Kraków opinie 22.12.05, 16:29 kiedys chwalilem tu na forum jeff'sa, ale chyba troche sie pospieszylem- ostatnio doswiadczylem maksymalnego olewania ze strony obslugi, wiec naprawde mam mieszane uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcdonald Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 27.12.05, 23:07 w Macu tak samo porcje może mniejsze ale czas oczekiwania krótszy w Jeffsie padaka ostatnio czekaliśmy 35 min na danie wiem że to restauracja ale bez chec! a tak było dobrze fakt steków lepszych nie zjecie nigdzie. innych dań też ale czasem przeginająz czasem! Ogólnie polecam pod warunkiem że macie więcej czasu zwłaszcza w weekend, w tygodniu fajne promocje i happy hours to jest naprawde OK zwłaszcza w poniedziałek dzbanek p[iwka 1,5 l za 10pln tego nie ma nigdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:18 Bo w Jeffsie nie ma gotowych burgerów czy steków, masz zawsze pewność że dostajesz dobre jedzenie robione od podstaw dopiero po Twoim zamówieniu a nie odgrzane. Widac że nie masz pojecia o praktykach stosowanych w mcdonalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burger King Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 16.01.06, 23:47 Żarcie jak najbardziej OK! Naprawde polecam nie ma lepszego griil baru w Kraku! Powala mnie klimat zwłaszcza weekendami jak jesst muza na żywo ale jedno mam za złe - jak siedzisz blisko kuchni to słychac k..., ch..., i inne mało cenzuralne słowa wręcz wywrzeszcane przez chyba szefa kuchni albo właścicela, wiem że trzeba wszystko jak najszybciej robic ale bez jaj! Auchwitz?Terror? Tak więc jak sie wybieracie to proponuje z dala od kuchni a zwłaszcza jak jesteście z dziećmi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.netcontrol.pl 19.01.06, 15:21 Rzeczywiscie jedzonko smaczne i duzo. Panienki faktycznie denerwuja, jak musisz im co chwila odpowiadac z pelnymi ustami, ze owszem bradzo smakuje. Gorzej z cenami. Jak dla mnie za drogo. Niepredko tam zawitam wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jeff's Kraków opinie 19.01.06, 15:57 Piwem za 7 złotych to mnie zaskoczyli...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra72 Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:33 mozna prosic adres.... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Jeff's Kraków opinie 23.01.06, 16:40 galeria kazimierz, przy cinema city Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.betanet.pl 07.06.06, 02:10 Ceny wysokie Chamska obsluga i do tego kelnerki ktore wygladaja jak by przed chwila wyskoczyly z solarium bleeee!! nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Jeff's Kraków opinie 15.05.06, 15:47 Smaczna sałatka z kurczakiem podawana w takiej tubce z ciasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:46 kelnerki są nachalne po to żeby w razie złej jakości dania wymienic je na takie ktore będzie ok. czas oczekiwania w weekendy jest dluzszy poniewaz jest wiecej gosci a kuchnia wszystko robi na bierzaco. nie ma odgrzewanego syfu. polecam browniego. deserek czekoladowy powala na kolana. a pan na kuchni czasem faktycznie krzyczy i przeklina :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maximus1982 Re: Jeff's Kraków opinie 07.06.06, 00:23 :)przeklina kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamien. Odpowiedz Link Zgłoś
jael777 Re: Jeff's Kraków opinie 27.06.06, 16:11 miałam tam pracować ale zraził mnie wygląd kelnerek jak prostytutek, poza tym jak byłam na szkoleniu na kuchni musiałabym się nauczyć na pamięć menu no ok to rozumiem, ale potem z tego są egzaminy i menager olewa jak ktoś nie zda, a najśmieszniejsze jest to że tam nie ma wynagrodzenia tylko prowizja za obsługe bo każda kelnerka ma od sobą na 1 dzień z 3 stoliki dlatego sa takie nachalne... bo nie mają pewnej wypłaty tylko prowizje jak akwizytor, aha a co do krzyków z kuchni - to prawda osobiście tam byłam, jest przkelinanie, traktowanie podwładnych jak śmieci, byłam też świadkiem mobbingu, wszedł jakiś kierownik i zaczął krzyczeć i poniżać pracowników od obróbki mięsa, ja bym na ich miejscu rzuciła te mięso i wyszła. aż mi się żal ich zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor:-) Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 28.06.06, 01:16 wiesz dziwne masz chyba pojęcie o wyglądzie prostytutki!:-) szostry i koszulka polo oraz adidasy to raczej nie są atrybuty prostytyutki! co powiesz na Roostera? Wiesz byłaś? Poza tym jeżeli ktoś krzyczał to może miał powód bo może ktoś coś schrzanił? a po primo zraziło cie to że musisz się nauczyć na pamięć menu!? Boże Kobieto a jak chcesz pracować nie mając pojęcia o tym co sprzedajesz? Może klienci restauracji sami powinni uczyć sie karty menu a Tobie tylko mówić co i jak? Smieszna jesteś - szukaj może pracy jako ( oczywiście bez urazu - dla tych co wykonują tą prace) roznosiciel pizzy, gazet ulotek tam nie trzeba przysfajać takiej wiedzy? Zapytaj swoje koleżanki kelnerki czy muszą znać karte menu aby pracować w restauracji - ciekaw jestem co odpowiesz klientowi w restauracji jak zada ci pytanie co to jest ..."to danie" miłego poszukiwania pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrimps Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 27.09.06, 13:01 było super ale się zepsuło:-( smak pewnych potraw juz nie ten a i obsługa podupadła, nowe kelnerki które nie do końca chyba wiedzą co mają zrobić przy stole oj kiedyś to był tam serwis....a jdzenie nie wiem dlaczego ale schodzi na psy..może już swoje zaron\bili i teraz odstawaija kiche? ale napewno fajny klimat zwłaszcza w weekendy przy live music, dam im jeszcze szanse może sie poprawią wpadne tam pewnie w weekend po zakupach na obiad i zobaczymy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ny Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 27.10.06, 02:59 kicha teraz! żarcie jakby kiepskie?coś sie zmieniło niepokoi mnie to bo to jest naprawde super knajpa z zeje....żarciem ale ostatnio jakby kucharz inny? nie wiem, wracam bo naprawde mają wieeeelkie koryto ale niestety dodatki są kiepskie, co wy myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 05.12.06, 03:38 SYF...sie zrobił, było miło i przyjemnie ale żarło jakieś takie inne mniejsze? a ceny te same, smak jakiś tez inny, nie wiem nie wiem ale chyba kierunek ...na psy, a co do kart płatniczych to już jaja! można tylko kredytowymi i to wybranymi! wiadomo dlaczego? kelnerki mówia że termial nie "przyjmuje" pozdr i nie smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.kolornet.pl 06.12.06, 11:50 wulgarny kierownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:39 Przykro mi, bo wystrój super, ale po jedzeniu już 2 x zwymiotowałam, już więcej jie spróbuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bylem tam Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.04.07, 13:34 Polecam skrzydełka serwowane w tej restauracji są pyszne i oryginalne, a także żeberka palce lizać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 30.12.06, 02:09 mnie też pare razy przegoniło i to z góry i z dołu! kiedys był o wiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.kolornet.pl 31.01.07, 21:52 Jedzenie dobre, ale jakis łysy chłop psuje całą atmosferę, poprostu okropny!!! Chodzi, krzyczy i robi głupie miny,na dodatek terroryzuje personel, obrażając ich na głos przy klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 10.02.07, 19:06 ten łysol podaje się za właściciela a wiadomo że nim nie jest!( www.jeffs.pl) fakt że zachowuje się skandalicznie, ku...chu...i inne na sali do personelu to skandal!Byłam świadkiem jak najechał na kelnerke i chyba menadżerke dziwczyny sie rozpłakały na sali! potem chyba gdzieś na zapleczu wrzeszał i tłukł mam nadzieje że nie ludzi ale ściany i dzrwi! Psycho absolutne! Nie mam zamiaru juz tam wracac a chodziłam z mężem tam prawie od 6 miesięcy, jak jego tam nie bedzie to pewnie wrócimy bo jedzenie pyszotka (czasami coś tam się przypali) albo podadzą nie taki stek ale zdarza się, tak że panie Łysolu pan sie zastanowisz bo tracisz Pan klientów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lEn Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.leuk.ses-americom.net 11.02.07, 11:45 jak robi rozróbę to dzwonić po policję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:45 ja tam chodzę dwa lata, i jest ok, dzięki dobrej organizacji i dyscyplinie moznaszybko dostac jedze3nie, i byc obsłuzonym jak trzeba, a nie jak w innych miejscach łaska że człowiek przyszedł do resaturacji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 12.04.07, 08:40 Pracuje od niedawna w Jeffs, dla gościa ważna informacją jest to że tam podają tylko świeże jedzenie, zawsze na początek dnia menager sprawdza jakość i po czym tylko dopuszcza na sale, polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelnerka Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 13.04.07, 16:04 też tam pracowałam jedzenie faktycznie sprawdzene przez kilka osób zanim wyjdzie na sale ale atmosfera jak tam jest "dzięki" wiecznie upierdliwej pani Beatce oraz lysemu chamowi doprowadza do tego że ludzie tam nie wytrzymują i odchodzą co gorsza goście też, więc zobaczymy ile Ty popracujesz zanim zmiękniesz....powodzenia A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:29 a co byłaś taka cienka że cię nie chcieli, żeby zarabiać 3000 to trzeba mieć trochę oliwy a nie siano a tam żeby pracować trzeba umieć pracować i myśleć ja tam pracuje i nie mówię że jest lekko ale za robotę płacą uczciwie i zawsze na czas idobrze kto zapieprza ten zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliva Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 11.05.07, 22:28 co do "uczciwej pracy" ( to czynności na zapleczu lub w domu kelnerek?) jak i płacenia na czas i dobrze to uśmiałam sie po pachy!! Może sa kelnerki które za "robotę" dostają faktycznie 3000pln, a z drugiej strony - skoro tak dobrze płacą i jest cudownie to dlaczego taka rotacja i non stop anonse w prasie i necie że poszukują kelnerek i bramanów? Szef wybredny 1 raz i out?!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 22.04.07, 01:56 pracujesz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham Jeffs Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:31 Właśnie dalej pracuje i polecam wszystkim kto szuka pracy nie każda kelnerka w krakowie może zarobić 3000zl a tam takie cuda sie zdarzają a P. Beata i Adam są kochani przez personel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 25.04.07, 20:03 a co robi panu Adamowi za te 3000 pln? czy mówisz o pani Magdzie? czy o innych kelnerkach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 02.05.07, 02:46 heheh ciekawy wątek,może ogłoszenie do prasy: Kelnerki przyjmę od zaraz 3000 pln gwarantowane* (* za usługi na zaplaczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryga Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 04.08.07, 23:47 i nie wiele się zmienileraz w innej knajpce tam gdzie "łysol" się udziela... syf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 14:11 mow za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.chello.pl 14.08.07, 09:28 W Krakowskim Jeff's -ie oszukuja na pojemności podawanego piwa. Kupując dwa razy z rzędu tzw. dzbanek 1,5l piwa dostałem co najwyżej 1,3l. Zgłosiłem cała sprawę na miejscu i próbowano przekupić mnie dodatkowym piwem za darmo. Piwo przyjąłem ale niesmak pozostał.. Uważajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient... Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 02:56 krótko o ile potrafie, najważniejsze w knajpie jest jedzenie i NIGDY nie powiem, że w Jeff's dają złe! Zajebiste steki i żebra i mule i krewetki ale nie tylko żarciem człowiek w knajpie żyje i nie tylko dla niego przychodzi bo przecież wypic też trzeba i to jest fajne zwłaśzacza w Heppy Hour czy jak tam, do Jeff's przychodziłem PODKRESLAM "Łem" jak klient a potem pracowałem i też przychodziełm ale obecnie to co zastałem zwłaśżcza w weekend świąteczny czy też noworoczny DRAMAT! Pamietam ekipe zaje....kelnerek i stuffu na kuchni wszystko grało, teraz porażka! Pani umiłowana wielce krzykliwa pewnie nawet nie umiejąca zrobić...naleśnika staje i wrzeszczy do kucharzy o wydawanie dań po czym ląduje chyba sprawdzone przez nia żarcie na moim stole nie to co zamawialiśmy ze znajomymi, pote m donoszą skrzydełka " firmowe"! nie takie jak miały byc a na końcu zmrożony stek! albo zdechły! Ehhh na psy na psy! Wczesniej jak był pan Adam zwany Łysolem rzucił ku... i macią i pi...zze przyniósł w przeprosiny to nic że kelnerki przez niego płakały i zwalniały się z minuty na minute ale koryto było extra! Dawno temu też był taki mały koleś w krawacie - mały bo do łysego pach nie sięgał ale robił atmosfere kreawacik, tabliczka, miłe słowo witał w progu i prowadził do stolika a dziajsj wiem zajonb w świateczne weekendy ale trzeba trzymać fason a tu bajzel na kółkach. Szkoda wróżyłem tej knajpie przyszłość ale niestety widze że KFC i pizza i coca cola w GK robią większą furore niż Jeff's. A takj na marginesie muzyka i promocja knajpy że LIVE idt zatrudnijcie lepsze kapele bo tego nie da się słuchać! Mimo wszystko pewnie w[padne za kilka miesięcy jak poraz setny zmienia się kelnerki i kucharze i pewnie zaryzykuje steka oby nie był zmrożony ( jadłem argentyne) dam im sznse bo pomimo wpadek są OK niech tylko dopracują płatność karta bo to żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 14:19 ta blondyna ktora sie na sali wydziera na kelnerki jest dramatyczna. jak mozna wydrzec sie albo szarpac z barmanami przy gosciach?! przyszedlem rano na kawe i siedzialem blisko baru. zepsul sie ekspres do kawy. w momencie kiedy jeden z barmanow zglosil to tej blondynie wpadla za bar i zrobila taka zadyme, ze to sie nie miesci w glowie a kelnerki staly rzedem przy barze i czekaly na kawy ktore nie mogly byc zrobione bo ta furiatka tam szalala. kobieta ma ewidentne problemy z emocjami, powinna sie raczej leczyc niz straszyc gosci restauracji. nie pojde tam juz nigdy zeby sobie nie psuc krwi od rana ogladaniem takich sytuacji. wielki minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: Jeff's Kraków opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 14:20 ale jedzonko jest pierwsza klasa to musze przyznac Odpowiedz Link Zgłoś