kuba203 22.10.02, 18:42 pod Polibudą, co to je tomCrac polecał? Kupiłem, i se o mało zębów nie połamałem!!! Jestem żądny zemsty!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikołaj Re: Gdzie są te precle IP: *.acn.waw.pl 22.10.02, 19:29 kuba203 napisał: > pod Polibudą, co to je tomCrac polecał? Kupiłem, i se o mało zębów nie > połamałem!!! Jestem żądny zemsty!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Gdzie są te precle 22.10.02, 19:33 mikołaj, nie chodziło o polibudę warszawską... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Bawicie sie jescze w ogrągłe ttysiacie? IP: *.acn.waw.pl 22.10.02, 19:35 peteen napisał: > mikołaj, nie chodziło o polibudę warszawską... > ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen My nie, ale... 22.10.02, 19:39 twój post świadczy o tym, że tobie się to spodobało... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: My nie, ale... IP: *.acn.waw.pl 22.10.02, 19:42 peteen napisał: > twój post świadczy o tym, że tobie się to spodobało... > :c) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj jeżeli tak to mój jest 70 000 :)) IP: *.acn.waw.pl 22.10.02, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Gdzie są te precle 22.10.02, 20:01 > pod Polibudą, co to je tomCrac polecał? Kupiłem, i se o mało zębów nie > połamałem!!! Jestem żądny zemsty!!! Wiesz gdzie jest glowna brama wjazdowa na PK? To wlasnie po prawej stronie, 5m od tej bramy stoi sobie pan i rozwiazuje caly dzien krzyzowki, a w przerwach sprzedaje najsmaczniejsze precle w Krakowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Gdzie są te precle 23.10.02, 12:53 Aha, jeśli chodziło o bramę wjazdową, to być może w tym szczególe tkwi problem :))) Myślałem, że chodzi Ci o bramę od strony przystanku, jak dla mnie, to tamta jest główna ;))) Czyli spróbuję tam, gdzie mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś