Dodaj do ulubionych

Angelika ma nową twarz - udany przeszczep w szp...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:18
przerazajace - zaczac sie niormalnie palic. moze nie doczytalam ale nie wiem
ile lat ma to dziecko. nie wiem jak to sie moze stac. wydaje mi sie ze od
razu wskoczylabym do wanny albo zszarpala jakos z siebie palacą sie pizame.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: Angelika ma nową twarz - udany przeszczep w s IP: *.zbp.pl 16.12.05, 12:33
      Bardzo tragiczny przypadek, ale część winy ponoszą producenci odzieży, kórzy w
      pogoni za obniżką cen stosują tak wiele tkanin syntetycznych. Z racji tego, że
      to nie pierwszy przypadek, to uważam, iż łatwopalne materiały i substancje
      powiiny być wyeliminowane z odzieży dla dziecia nawet i młodzej młodzieży (do
      13-14 roku życia). Jeśli zabawki muszą mieć odpowiednie atesty to i odzież dla
      dzieci również.
      a poza tym materiały naturalne choc droższe to są nie tylko bezpieczniejsze,
      ale zdecydowanie zdrowsze i przyjemniejsze.
      współczuję Andżelice i jej Mamie. pomoc materialna choć potrzebna nie zastąpi
      jej cierpień.
      Chwała sponsorowi, który nie tylko myśli o dochodach, ale ma też dużą
      wrażliwość.
    • Gość: uu ZASKARZYC PRODUCENTA PIZAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:53
      czemu ubrali dziecko w plastikowa pizame? Czy byly na niej ostrzezenia ze jest
      latwopalna? JAK NIE TO ZASKARZYC PRODUCENTA O MILIONOWE ODSZKODOWANIE!!!
      • Gość: MĘSZCZYZNA W ŚR.W. Re: ZASKARZYC PRODUCENTA PIZAMY IP: *.stomilsanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 04:17
        I TO JEST BARDZO-BARDZO-BARDZO DOBRY POMYSŁ.TYLKO ŻEBY SIĘ ZNALAZŁ KTOŚ KTO SIĘ
        TYM ZAJMIE.
        • Gość: MĘSZCZYZNA W ŚR.W. Re: ZASKARZYC PRODUCENTA PIZAMY IP: *.stomilsanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 04:22
          TO DZIECKO PO TYM CO PRZESZŁO W PEŁNI NA TO ZASŁUGUJE.KOMPETENTNE OSOBY NIECH
          SIĘ ZASTANOWIĄ CZY NIE WARTO SIĘ TYM ZAJĄĆ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka