trudny2002 24.10.02, 08:12 Jest tam gdzie kawusię wypić? No to o której? ;-)))))))trudny I kto bedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: Targi książki... 24.10.02, 08:42 jest:) Pożegnanie z Afryką na prawo od wejścia, pyszne kawy i ciasteczka :)) dziś od 10.00 do 16.00, piątek i sobota 10.00-17.00, niedziela 9.00-15.00 szczegółowe informacje ( wystawcy, program, rozkład stoisk itp.) na gazeta. kraków, lub we wczorajszej Wyborczej. Ja np. bedę... Pozdrowienia B. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Targi książki... 24.10.02, 08:58 Zajrzę tam w sobotę lub niedzielę. > Ja np. bedę... no to fajnie, odwiedzę Cię, jeśli nie masz nic przeciwko? Gdzie będziesz? Pozdrowienia Adam Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Targi książki... 24.10.02, 20:47 adam.67 napisał: > Zajrzę tam w sobotę lub niedzielę. > > Ja np. bedę... > no to fajnie, odwiedzę Cię, jeśli nie masz nic przeciwko? > Gdzie będziesz? > Pozdrowienia > Adam A36, Szawal/OUP pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Targi książki... 24.10.02, 09:04 A ja też mogę przyjść? Tylko, że ja nie umiem czytać:(, czy są jakies książki tylko z obrazkami? A w sumie to już jedną książką kupiłem, po kie licho mi druga! tylko kurz się na nie zbiera!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Targi książki... 24.10.02, 08:44 Ja będę na 100%, jak zwykle zresztą. Tylko jeszcze nie wiem kiedy, może jutro... Dzień dobry i smacznej kawusi życzę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Targi książki... 24.10.02, 08:58 Dzień dobry... również zagladnę... Pewnie i dziś i jutro... Miłego dnia :-)trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Spotkanie z Adamem Bodorem 24.10.02, 09:28 na targi jak na targi... pewno kiedyś dotrę na (Za)Polskiej, serdecznie wszystkim polecam spotkanie z w.wymienionym, autorem książki "Okręg Sinistra" w Camelocie, w sobotę o piątej. powinno być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: spotkanie z Jurkiem Pilchem IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 22:13 W sobotę od 15-16.00 będzie spotkanie w Sali 3 Fajne te Targi będą. Wezmę chyba ze sobą gorzką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Targi książki... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 20:51 jak tam na Targach - duży tłok ? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Targi książki... 25.10.02, 22:57 spory, ale jutro będzie jeszcze większy... Zbigniewa soptkałam:)) (albo raczej on mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Targi książki... 25.10.02, 23:39 zbigniewa wysłałem... albo tylko do mnie dzwonił... wolał książkę, niż książkę... bluetab, aj low ju, jak każdego ciężko pracującego książkarza... peteen - czytacz Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Targi książki... 25.10.02, 23:44 jam nie książkarz, ale ciężko pracujący inszy taki... a właśnie: ktoś musi pracować, żeby na Kazku być(pić) mógł ktoś :)) pzdr:c) (mały nochalek!) a gdzie dzisiaj byliście (piliście??) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Targi książki... 25.10.02, 23:49 niech ci kolanko!!! lekkim będzie pilim z żalu, czemu - dowiesz się niebawem... nie zazdrość pijakom ich doli... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Targi książki... 25.10.02, 23:51 a tak z innej beczki: znalazłeś mnie w tym swoim kajeciku??? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Targi książki... 26.10.02, 00:01 jakim kajeciku ??? żart, mam cię na samym spodzie strony, moja ty... ( ustawa o o chronie danych osobowych ) :c) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Targi książki... 26.10.02, 00:06 no! żeby mi się to więcej nie powtórzyło!! (składam na karb podstępnej pomroczności, zapuszczającej swe macki po dłuższym pobycie w kolanku) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Targi książki... 26.10.02, 00:24 jak piję, to czytam jak nie piję, to literuję... ps. a gdzież moi kompani... ps2. postarasz się dla mnie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Targi książki... 26.10.02, 00:29 peteen napisał: > ps2. postarasz się dla mnie ?... a o co? mam Cię POSTAWIĆ na nogi?? pzdr. :C) Wiagra Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 no to dobra... 26.10.02, 00:43 ...noc, tableteczka na noc, karaluchy do poduchy, a skorpiony...sio do żony! zamiast z obcom babom w kompa stukać! pozdróvki B Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: no to dobra... 26.10.02, 00:45 fak, właśnie "idzie" głowa... do pieprzonego dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Targi książki... 26.10.02, 08:27 bluetab70 napisała: > a tak z innej beczki: znalazłeś mnie w tym swoim kajeciku??? Masz szczęście blu, bo mnie tam wciąż nie ma. Ale jakoś się tym nie martwię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Targi książki... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 12:16 a coś ty od rana taka wylajtowana, hę ?... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Targi książki... 26.10.02, 15:05 Gość portalu: peteen napisał(a): > a coś ty od rana taka wylajtowana, hę ?... Wy... co? Zresztą, później mi wyjaśnisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Targi książki... IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 12:47 właśnie z targów wróciłem. Bardzo fajnie i miło. Widzieliście te mapy na samym końcu? miodzio, tylko ta cena 150 zł, pomyśle jeszcze bo naprawdę mnie korci żeby sobie kupić :) PS. Tylko jedno mi się nie podobało, a mianowicie to że wstęp jest płatny. W sumie 5 zł to nie jest jakaś wielka kwota, ale chodzi o zasadę, wystawcy zarabiają na zwiedzających i to chyba oni powinni pokryć koszty targów w całości, chyba że to pazerność organizatorów? Jakby wstęp był bezpłatny wyglądałoby to bardziej elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś