Dodaj do ulubionych

koko i obserwator na forum onetu :D

21.12.05, 14:06
rzecz jasna zarówno koków jak i obserwatorów sporo jest...

wiadomosci.onet.pl/1,15,11,16425601,46276585,1940794,0,forum.html
wiadomosci.onet.pl/1,15,11,16421949,46266983,1940690,0,forum.html
Obserwuj wątek
    • krzychut Re: koko i obserwator na forum onetu :D 21.12.05, 14:11
      Jasne - oni ciebie śledzą to ty ich też śledź.
      I pieprz.
      :D
      • istna Re: koko i obserwator na forum onetu :D 21.12.05, 14:14
        Chyba raczej cebulka...
        • gph śledź jest jak najbardziej na czasie 21.12.05, 14:15
          zarówno pieprz jak i cebula się przydadzą.
        • krzychut Re: koko i obserwator na forum onetu :D 21.12.05, 14:16
          Będę się upierał przy swojej wersji.
          • istna Re: koko i obserwator na forum onetu :D 21.12.05, 14:17
            Co kto lubi, niektórzy nawet śledzie z bitą śmietaną:)
            • krzychut Re: koko i obserwator na forum onetu :D 21.12.05, 14:18
              Albo śledzie w czekoladzie.
              • wredny.staruch Re: koko i obserwator na forum onetu :D 21.12.05, 23:02
                czekoladę popieram zawsze!
                • Gość: kiko Ludzie - Nie! IP: *.net.autocom.pl 21.12.05, 23:08
                  Nigdy nie byłam na onecie, a już na pewno nie z obserwatorem!
                  • Gość: obserwator ja na sam widok kiko IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 22.12.05, 10:33
                    puściłbym pawia
                    • Gość: kiko Obsewatorek, zapnij se gębę....Święta idą IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 10:38
                      Obserwator przemówił swym nieludzkim głosem, ale wigilia blisko więc może?
                      Choć nadziei dużej nie ma, wzorzec to wzorzec!
                      Obserwator - Niedościgniony Wzorzec Chamstwa na FK!
                      • Gość: xyz Re: Obsewatorek, zapnij se gębę....Święta idą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:17
                        kiko napisał(a):
                        > Obserwator - Niedościgniony Wzorzec Chamstwa na FK!

eee, kiko, nie bądź taka skromna.
                        • Gość: kiko Re: Obsewatorek, zapnij se gębę....Święta idą IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 11:26
                          xyz , nigdy sie nie zrozumiemy, moje zerwanie z tobą jest o s t a t e c z n e!
                          Nie przypieprzaj sie już więcej do moich wątkow, czy postów, proszę!
                          • Gość: xyz Re: Obsewatorek, zapnij se gębę....Święta idą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:27
                            widzisz, kiki, ja się tobie oprzeć nie potrafię.
                            • Gość: kiko nie denerwuj kiko IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 22.12.05, 11:29
                              bo jej żyłka w mózgu strzeli i skąd weźmiemy nowego klauna forumowego?
                              • Gość: xyz Re: nie denerwuj kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:35
                                Gość portalu: kiko napisał(a):

> nie denerwuj kiko bo jej żyłka w mózgu strzeli i skąd weźmiemy nowego klauna
                                forumowego?

no właśnie, chciałam powiedzieć, że to kiko należy się tytuł debiutu roku 2005.
                                Niczyje wątki nie bawią mnie tak jak te jej autorstwa. Choć jest zupełnie
                                niedorzeczna, nadaje forum koloryt. Bez niej forum byłoby nudnawe.
                                :P
                                • jadzka42 Re: nie denerwuj kiko 22.12.05, 11:37
                                  Przyznaję rację, z nikim mi się tak fajnie nie droczy jak z koko.
                                  Koko, nie opuszczaj nas please ;)
                                  • Gość: xyz szkoda, że się pogniewała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:41
                                    Może jak napiszę, że moje ulubione grzyby to rydzyki, to wybaczy?
                                    • Gość: xyz ps, jadźka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:42
                                      proszę się iść przywitać do wątku 300 000
                                      • jadzka42 Re: ps, jadźka 22.12.05, 11:45
                                        Gość portalu: xyz napisał(a):

> proszę się iść przywitać do wątku 300 000

Tak jest !!!! ;)

Ale zaraz bede musiała się żegnać, masa roboty przed wolnym :(

;)
                              • Gość: kiko Re: nie denerwuj kiko IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 18:16
                                W tym miejscu niecny i prymitywny do bólu obserwator podszył się pod mego nicka.
                                A więc jeszcze i złodziej czyjejś tożsamości.
                      • Gość: obserwator a jak tam twoja gęba? IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 22.12.05, 11:19
                        już odrobinę prosta, czy dalej krzywa ze złości i upierdliwości wobec inaczej
                        myślących?
                        ty cała jesteś pseudo: pseudo-chrześcijanka, pseudo-polityk, pseudo-forumowicz
                        • Gość: kiko obserwatorek i xyz IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 18:12
                          obserwatorek zapnij se co tam masz, bo dziś nie wtorek. Może ja jestem
                          i pseudo, ale ty w swym chamstwie jesteś niezwykle autentyczny!
                          I do tego podszyłeś się pod mego nicka powyżej, pisząc o klaunie forumowym.
                          Rozumiem zatem, że siebie miałeś na myśli. Ale dla mnie jesteś głównie chamem.
                          Na klowna trzeba mieć jednakże jakieś kwalifikacje.
                          Dobrze byłoby , żebyś przyczepił się do kogoś, kto mógłby cię polubić choć
                          trochę. Zdaje się , że xyz by cię tolerowała, bo zdaje się, że nie ma wielkiego
                          wyboru. Z wymiany zdań powyżej wynika, że blisko wam do siebie. Życzę wam
                          wiele wspólnych, miłych , autentycznych ,forumowych i nie tylko, doznań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka