Dodaj do ulubionych

Żywa szopka

IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 27.12.05, 00:00
Było strasznie. Tłum taki, że nie można było dojrzeć nawet pół zwierzaka. A
jak odstaliśmy w kolejce do szopki, to bez uprzedzenia zamknęli oglądanie, bo
teraz będą kolędy. Moja trzyletnia córka uspokoiła się dopiero w samochodzie.
Zafundowali jej bardzo miłe wspomnienia z szopki, pełne miłosierdzia i
miłości bliźniego. Organizują to po raz nasty, a niczego się nie nauczyli. W
przyszłym roku poszukamy zwierzątek w innym mieście.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Żywa szopka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 06:49
      W pelni sie zgadzam bo bylem i tez stwierdzilem, ze nie ma to sensu. Niektorzy
      jak juz sie "dorwali" do szopki to stali i za nic nie chcieli wpuscic innych.
      Ot typowe zachowanie niektórych Polakow nawet podczas świat - "pierwszy tu
      bylem"
      • Gość: logik a może zostawicie te zwierzęta w spokoju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 08:53
        dpbrze wam tak, zwierzęta mieszkają gdzie indziej, a nie żeby sobie szopki
        jakoweś stroić?
    • Gość: nolex Re: Żywa szopka IP: *.franciszkanie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:04
      to w koncu stałą córeczka do kolędowania czy zwierzątek?
      • Gość: eureka Re: Żywa szopka - powłazic do środka było... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:20
        samemu o za wołka robić, zwierzęta puścić wolno, córeczka by za cielątko
        probiła, a drugra za łowieckę...
    • Gość: Monk Re: Żywa szopka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:13
      Ja miałem jeszcze lepiej - moja 4-letnia córka była tam ze mną w pierwszy dzień
      świąt tuż przed 15:00. Ale okazało się że Skaldowie, gwiazdorskim zwyczajem
      spóźnią się ... 2 godziny ! A podoga idealna do czekania ! Co miałem zrobić, na
      przebłaganie obeszliśmy wszystkie okoliczne kościoły - bez tłoku i chyba z
      lepszym pożytkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka