zaholec 27.10.02, 12:09 Witam, jeśli ktoś dysponuje instrukcją obsługi w języku polskim lub angielskim, ew. niemieckim do elektronicznego notesu Casio SF-3300A proszę Go o udostępnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: Potrzebna mi instrukcja 27.10.02, 17:23 Mam identyczny, jego obsługa jest prosta jak konstrukcja cepa!!! A jak Ci mam tę instrukcję udostępnić? -- Precz z preczem ;) Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Potrzebna mi instrukcja 28.10.02, 07:01 Prosty ty on może jest ale ja nigdy nie miałem talentu do rozgryzania obcego mi urządzenia( nigdy takowego czegoś jeszcze nie miałem) z instrukcją po chińsku, portugalsku, i po arabsku. Jeśli masz skaner to proszę : zaholec@gazeta.pl. Jeśli nie to podaj dogodne dla ciebie miejsce i czas, a ja jesli to możliwe odbiorę osobiście. DZIKO DZIĘKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Potrzebna mi instrukcja 28.10.02, 22:02 !!! NIEEEE !!! Nastąpiła katastrofa: kilka tygodni temu dałem notatnik koledze, bo miał na niego kupca. Potem okazało się, że tamten gość jednak go nie chce kupić, więc kumpel mi oddał notes, ale bez instrukcji... Przepraszam Cię strasznie, jutro mu powiem żeby mi pryniósł instrukcję, jak ją dostanę to od razu wysyłam skany!!! Jesio raz sorkowiec!!! :((( -- Precz z preczem :) Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Potrzebna mi instrukcja 29.10.02, 06:59 spoko, poczekam, w końcu duźi chlopczyk juś jestem. Nie ma za co sorkować. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Potrzebna mi instrukcja 01.11.02, 19:23 Witam, pozdrawiam i nieśmiało się przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Potrzebna mi instrukcja 07.11.02, 19:32 Siema, instrukcję odzyskałem, skany Ci wyślę do końca tygodnia! Na razie! -- Wszelkie faktury chromem teraz błyszczą... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś