poglodek A mi się podoba, ten plakat nie jest zły nie obraż 28.12.05, 11:59 a nikogo, ale szokuje to fakt, za sam pomysł należy się plus. A tak ogólnie co to znowu za ważna sprawa aby umieszczać ją jako wiadomość dnia ?? Nie ma już o czym pisać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowianin TO JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:12 A ja zapytam: jaki związek emocjonalny czują z Auschwitz pokolenia urodzone po wojnie? Bo tych, którzy ją przeżyli i widzieli na własne oczy, jest już niewielu i raczej nie jeżdżą na wycieczki. Tak naprawdę to Żydzi urządzili sobie z Holocaustu religię państwową (oni zawsze mieli ciągoty do bałwochwalstwa), a z Auschwitz miejsce pielgrzymek. Wstyd, że Polacy dają się zastraszać i ogłupiać żydowską propagandą. To graniczy z absurdem, że cokolwiek by nie powiedzieć o Żydach, za cokolwiek by ich nie skrytykować, to zaraz odpowiadają: a nas zginęło 6 milionów (co jest kłamstwem) podczas wojny! Ja nie widzę niczego niestosownego w żartach z obozu, bo jest to dla mojego pokolenia czysta abstrakcja, jak bitwa pod Grunwaldem. Tylko że z bitwy można żartować, można nawet robić rekonstrukcje i inscenizacje, a w Auschwitz nie wypada - za przeproszeniem - nawet pierdnąć. Dlaczego można robić sobie żarty z wojny, komedii wojennych o IIWŚ albo Wietnamie jest na pęczki, a z Auschwitz nie? Czy nie widzicie tutaj perfidenj żydowskiej propagandy i prania mózgów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: TO JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! IP: *.kosa.net.pl 28.12.05, 12:27 Nie wiem,jakimi słowami należy przemawiać do kogoś,kto nie rozumie,że cmentarzom należy się szacunek. Obóz w Oświęcimiu/Brzezince to wielki cmentarz. Dalej już nie będę pisać,bo chyba jesteś za głupi,by cokolwiek zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: TO JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! 28.12.05, 12:28 obóz to także muzeum do którego trzeba dojechac i stamtąd wyjechać. z tego co wiem, nie mozna na jego terenie nocować. i oto chodziło w tej reklamie matołki,o nic innego. nie dorabiajcie na siłę ideologii Odpowiedz Link Zgłoś
willi333 vitmik, JESTEŚ DEBILEM I ANTYSEMITĄ ! 28.12.05, 12:48 Przejrzałem Twoje posty,vitmik,i doszedłem do wniosku,że jesteś głupim i złym człowiekiem. Nie chcę Cię martwić,ale prawdopodobnie pójdziesz do piekła. Chyba,że się jeszcze nawrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: vitmik, JESTEŚ DEBILEM I ANTYSEMITĄ ! 28.12.05, 12:56 to ty się nawróc, a raczej przejrzyj na swoje oczęta. i naucz czytać tekst. to jest reklama oferująca przejazd autobusem w dwie strony, do i z oswięcimia, i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek4 Re: vitmik, JESTEŚ DEBILEM I ANTYSEMITĄ ! IP: *.ri.ri.cox.net 29.12.05, 07:24 To jest dokladnie reklama przejazdu do................ i o co to zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: TO nie jest JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.05, 12:51 Gość portalu: Słowianin napisał(a): ... Czy nie widzicie tutaj perfidenj żydowskiej propagandy i prania mózgów? ***** Dobre pranie mozgow przechodzicie w Polsce, nic dziwnego ze taka reklama ma w Polsce miejsce. Mam ci podac linki do slynnych polskich kazan w wlasnie gdzie W POLSKIM KOSCIELE przez POLSKICH DOSTOINIKOW W SUTANNACH!!! Wiem ze cenzury nie przejda. Nie dziwie sie ze dochodzi do tego, ze probuje sie z tabu robic reklame zamiast uszanowac pamiec narodowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi333 Re: TO nie jest JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! 28.12.05, 13:09 Gość portalu: Thea napisał(a): > ***** > Dobre pranie mozgow przechodzicie w Polsce, nic dziwnego ze taka reklama ma w > Polsce miejsce. Mam ci podac linki do slynnych polskich kazan w wlasnie gdzie W > POLSKIM KOSCIELE przez POLSKICH DOSTOINIKOW W SUTANNACH!!! Wiem ze cenzury nie > przejda. > Nie dziwie sie ze dochodzi do tego, ze probuje sie z tabu robic reklame zamiast > uszanowac pamiec narodowa!!! Obrażasz miliony Polaków,niemądra kobieto,w tym dostojników kościelnych. Henryk Jankowski nie jest kościelnym dostojnikiem. Podszkol się z tematyki kościelnej,zamiast pisać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: TO nie jest JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.05, 13:21 Jak to nie jest dostoinikiem i reprezentantem polskiego kosciola? Chcesz mi oczy mydlic? Co na jego Homilie jak i slynne kazania powiedzieli najwyzsi w KK w Polsce? NIC i jeszcze NIC!!! TO ZNACZY BYLI ZGODNI Z WYGLOSZONA TRESCIA. Co na antysemityzm i wrogosc do innych w Radiu Maryja powiedzieli polscy dostoinicy KK w Polsce? Musze sie tu powtorzyc NIC, dopiero jak Watykan zareagowal. Za zgoda czyja bylo to publicznie gloszone? Czym sie stala teraz radiostacja Radio Maryja? Myslicie ze nikt o tym w swiecie nie wie? Piekna reklama dla Polski i wy takiej bronicie, co myslec tu o Polakach? Nie mydl oczu innym i nie obrazaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kukluxkiepscy Thea, TY NAPRAWDĘ JESTEŚ GŁUPIA ! ! 28.12.05, 13:49 Nic nie wiesz o polskim Kościele i o Polsce,masz zupełnie pusto w głowie,posługujesz się marną polszczyzną...Ja bym Cię zagonił do szkoły. Ale wiedzę trzeba chcieć zdobywać. Wygląda na to,że Ty nie chcesz. No i jeszcze ta "wybitna" inteligencja,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thas Re: Thea, TY NAPRAWDĘ JESTEŚ GŁUPIA ! ! IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.05, 13:54 Takie argumenty masz mi do zarzucenia? Marne!!! W Polsce jest to normalne z braku argumentow topi sie innych w lyzce wody, skad my to przeciez znamy, ach z Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: TO nie jest JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.05, 13:10 Nie mam smaku i inteligencji? Twoje usprawiedliwienie na polskie wypaczenia? Nic dziwnego ze takie plakaty powstaja? Czas zrobic porzadek i pozamiatac miatla dokladnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: TO nie jest JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! 28.12.05, 15:00 polskie wypaczenia = polskie obozy ?? w koncu oswiecim rzekomo wedle Twoich mocodawcow takim wlasnie jest ? czemu wiec zal mozg sciska ze robimy deal ze "swojej" wlasnosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
willi333 Thea,a Ty przeszłaś jakieś pranie? 28.12.05, 13:19 gość portalu: Thea napisał(a): > ***** > Dobre pranie mozgow przechodzicie w Polsce, nic dziwnego ze taka reklama ma w > Polsce miejsce. Mam ci podac linki do slynnych polskich kazan w wlasnie gdzie W > POLSKIM KOSCIELE przez POLSKICH DOSTOINIKOW W SUTANNACH!!! Wiem ze cenzury nie > przejda. > Nie dziwie sie ze dochodzi do tego, ze probuje sie z tabu robic reklame zamiast > uszanowac pamiec narodowa!!! Obrażasz miliony Polaków,niemądra kobieto,w tym dostojników kościelnych. Henryk Jankowski nie jest kościelnym dostojnikiem. Podszkol się z tematyki kościelnej,zamiast wypisywać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowianin Re: TO nie jest JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:23 > Dobre pranie mozgow przechodzicie w Polsce, nic dziwnego ze taka reklama ma w > Polsce miejsce. Mam ci podac linki do slynnych polskich kazan w wlasnie gdzie W > POLSKIM KOSCIELE przez POLSKICH DOSTOINIKOW W SUTANNACH!!! Wiem ze cenzury nie > przejda. > Nie dziwie sie ze dochodzi do tego, ze probuje sie z tabu robic reklame zamiast > uszanowac pamiec narodowa!!! A pamietasz te sprawe, kiedy w Holandii zrobili sobie dla jaj "reklame dyskoteki - Auschwitz". Oczywiscie tam zostalo to zignorowane i potraktowane w ramach zartu (dobrego czy kiepskiego - zalezy od poczucia humoru - dla mnie kawal byl OK). Ale polscy Żydzi od razu zrobili zadyme na pol swiata. I to jest obled! A argument o uszanowaniu cmentarza jest slaby, bo dlaczego ja mam szanowac ten obozowy "cmentarz", kiedy np. nokt nie szanuje cmentarzysk kurhanowych, jakich pelno mamy wokol. Heh, nawet wiekszosc nie wie, co to za "pagorki". I czas jaki uplynal od pochowku nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: TO nie jest JAKIŚ HISTERYCZNY OBŁĘD! 28.12.05, 14:31 Widocznie moj poprzednik naczytal sie Leszka Bubla i nasluchal Rydzyka, albo jest tak cyniczny. Jak mozna w dzisiejszym wieku Polakom wmawiac ze nie bylo komor gazowych. Znam osobiscie ludzi (akurat nie Zydow, ale co to za roznica?), ktorzy przezyli Oswiecim. Opowiadali mi o gazowaniu i spalaniu masowo Zydow. Nie maja powodow, zeby klamac. Wstyd i hanba to to, co ty wypisujesz. Przezarty jestes nienawiscia. A pewnei podajesz sie na prawo i lewo za "katolika" i "dobrego Polaka". Jeszcze raz, WSTYD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt mylisz się IP: *.aster.pl 28.12.05, 13:06 nie masz smaku albo inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogalfa Re: Do Słowianina IP: *.bchsia.telus.net 28.12.05, 18:46 Słowianinie, niestety, przemawia przez Ciebie ignorancja i brak wyobraźni, żeby tylko przy tych określeniach pozostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wind Re: Obóz? Dobry produkt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:23 A co ze słynnym komiksem "Mouse". Polacy jako świnie okazało się godne nagrody Pulitzera. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Obóz? Dobry produkt! 28.12.05, 12:29 zróbmy komiks w którym zydzi to czosnki, maca albo co gorsza chmurki.ciekawe jak zareaguja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekumaty Re: Obóz? Dobry produkt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:29 Nie bardzo rozumiem. Przecież w jedynie słusznej rozgłośni radiowej mówili , że Oświecim był obozem pracy a w zadnym przypadku zagłady. Odpowiedz Link Zgłoś
kojako1979 Re: Obóz? Dobry produkt! 28.12.05, 12:56 >>Wątpliwości ma również Agnieszka Nikliborc z Żydowskiego Centrum Edukacyjnego. Co prawda PKS konsultował z nią wygląd plakatu, przyznaje jednak, że wówczas nie zwróciła uwagi na treść napisu<< Wiec wtedy bylo OK., ale jak sie zrobil halas to p.Agnieszka ma watpliwosci. Moze podczas konultacji byla pod wpywem "Koszernej":-) Tak to wlasnie wyglada. Teraz jest bee. Skoro nawet Zydowskie Centrum Edukacyjne nie mialo nic przeciwko, to o co GW robi problem? PKS zasiegnal opinii z kilku zrodel nikt nie mial zastrzezen. A teraz mamy larum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faral ale Auschwitz to kolosalne zrodło dochodu IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 28.12.05, 12:43 i ciesze sie ze jest tak blisko krakowa bo nie wiem czy wiecie ale oboz jest wlanie najwiekszym zabytkiem Krakowa:))))a kazdego roku zarabiam na nim olbrzymie sumy:)))))zapytajcie w kazdym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
aby Re: Obóz? Dobry produkt! 28.12.05, 12:48 Zastrzeżenia do plakatu są niezrozumiałe i niedorzeczne. Dlaczego to ogłoszenie firmy transportowej miałoby być "głupim dowcipem", czy w ogóle "dowcipem"? Dlaczego "niesmaczne"? Rzucając takie określenia trzeba je wyjaśnić! Zupełnie absurdalne jest określenie "obóz - dobry produkt". Dla PKS obóz nie jest produktem (???), tylko miejscem (destination) do którego oferuje przejazd, tam i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: CHORA wyobraźnia dziennikarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:55 Albo próbuje zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: CHORA wyobraźnia dziennikarza IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.05, 12:57 Bardzo dobrze ze ten dzienikarz poruszyl ten temat, takie tematy trzeba naglasniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zormaj co za kretynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:59 "Agnieszka Nikliborc z Żydowskiego Centrum Edukacyjnego. Co prawda PKS konsultował z nią wygląd plakatu, przyznaje jednak, że wówczas nie zwróciła uwagi na treść napisu." Jeśli PKS poniesie straty finansowe z powodu konieczności wycofania zrobionych plakatów z użycia przez krzyk żydowskiej braci powinni tę pannę do sądu. Nie zwróciła uwagi na napis....a na co zwróciła uwagę??? Na obecność/brak napletka? Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci smutne 28.12.05, 13:32 trudno zrozumiec, dlaczego takie rzczy sie zdarzaja, ale jak prostaczkowie z pks maja sie zachowywac przyzwoicie, kiedy nawet panstwowe muzeum auschwitz-birkenau publikuje takie rzeczy? www.auschwitz-muzeum.oswiecim.pl/new/index.php?language=PL&tryb=stale&id=230 zwracam uwage szczegolnie na plakaty. slowskowyt.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li plakat okropny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:42 ale reklama dobra, bo sie zakotlowalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie To nie REKLAMA ,to glupota , z ktorej wynikaja... IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 28.12.05, 14:46 prowokacyjne skojarzenia.Dobrze, ze nie posluzyli sie archiwalnymi zdjeciami, Glupota nie zna granic, ZABRAKLO 'FANTAZJI'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakoN Re: Obóz? Dobry produkt! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:48 Widać, że głupota ludzka jest nieograniczona... żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Przed wejsciem sprawdzamy ,,aryjskość''... 28.12.05, 14:06 powrotne tylko dla aryjczyków od 5 pokolenia.I połowa sejmu RP by powrotnych nie dostała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia_8@gazeta.pl Plakat PKS: "Do Auschwitz z powrotnym biletem?" IP: 5.2.* / *.mnii.gov.pl 28.12.05, 14:09 oto cytat: "Wątpliwości ma również Agnieszka Nikliborc z Żydowskiego Centrum Edukacyjnego. Co prawda PKS konsultował z nią wygląd plakatu, przyznaje jednak, że wówczas nie zwróciła uwagi na treść napisu". Oto przykład typowej głupiutkiej panienki, która nie potrafi wziąć ospowiedzialności za swoje czyny. konsultowali.... nie miała uwag.... nagle gdy zrobiło się głośno - zaczyna mieć wątpliwości. To na co ona zwróciła uwagę podczas tych konsultacji skoro nie na napis? czasami warto jednak pomyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern jest takie powiedzenie 28.12.05, 14:16 nie pamiętam, jak to dokładnie szło, ale mowiło o głupocie - p. Stanek - pasuje, jak ulał o czym osiołek myślał, to może jednak niech zachowa to dla siebie, nie ma potrzeby, aby b. sie kompromitował no i całą firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellk Jak można być takim idiotą??? Znaczy taki plakat w IP: *.intrum.pl / 213.134.135.* 28.12.05, 14:16 ykoncypować??? Naprawdę złoty medal dla pomysłodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HS Szanowny Panie Prezesie PKS! IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.12.05, 14:30 Wierze, ze zatwierdzajac plakat reklamowy byl Pan jak najdalszy od zamiaru obrazenbia kogokolwiek. A jednak slogan reklamowy jest dla niektorych z nas nieslychanie bolesny i obrazliwy. Moja rodzina prawa cala zostala zamordowana w Majdanku. Wszelkie facecje wokol powiedzenia "bilet w jedna strone" przywolywanego czesto kiedy sie omawia zydowskie transporty do obozow smierci, sa nie tylko niesmaczne, sa wybitnie bolesne. Dlatego zwracam sie do Pana z serdeczna prosba zaniechania tego sloganu reklamowego. Mam takze pare serdecznych slow dla Pani Agnieszki z Zydowskiego Centrum Edukacyjnego, ktora ten slogan widziala zawczasu i nie zaoponowala: Twoje tlumaczenie sie jest poprpstu, wybacz, debilne. POtrafie zrozumiec brak wrazliwosci wladz PKS, nie potrafie Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieZNALSKI Jak nieKATOLICY pojmuja rownosc wobec prawa IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 14:30 Gdy nieznalska lzyla uczucia Katolikow zostala nagrodzona. Gdy jakas firma nieumyslnie dopuszcza sie dwuznacznej reklamy, robi sie RAJWACH. Wcale sie nie dziwie ze Bog zeslal Holocaust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieZNALSKI Nieznalska-kim byl z pochodzenia dyrektor wystawy? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 14:39 "dzielo" nieznalskiej nie bylo niesmaczne rekalama jest niesmaczna mimo ze efekt byl niewatpliwie niezamierzony. Ezekiel pisze ze wysokie budynki beda wlascicielom odebrane a oni sami na kolanach beda prosic o pomoc. Hmmmm skoro o murze miedzy palestynczykami i zydami sie sprawdzilo, to i o budynkach sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieZNALSKI Nieznalska-kim byl z pochodzenia dyrektor wystawy? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 14:39 "dzielo" nieznalskiej nie bylo niesmaczne rekalama jest niesmaczna mimo ze efekt byl niewatpliwie niezamierzony. Ezekiel pisze ze wysokie budynki beda wlascicielom odebrane a oni sami na kolanach beda prosic o pomoc. Hmmmm skoro o murze miedzy palestynczykami i zydami sie sprawdzilo, to i o budynkach sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Pomijając kwestię smaku to... IP: *.k2.pl / *.k2.pl 28.12.05, 14:35 ...reklama powinna wywoływać jakieś miłe skojarzenia. Tymczasem ten plakat może sugerować, że podróż w jedną stronę odbywać się będzie w mało komfortowy sposób, a w razie gdyby ktoś nie przeżył transportu - zwłoki zostaną zwrócone rodzinie... Heh, może PKS jest po prostu szczere aż do bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: nadwrażliwość na tematy obozowe... IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 28.12.05, 14:36 Plakat jest bzdurny , ale to właśnie media nadały temu zjawisku specjalną oprawę. Zmienić plakat i wrócić do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: nadwrażliwość na tematy obozowe... 28.12.05, 14:50 niestety oprawa typu aj-waj nie ma zastosowania np w przypadku "polskich obozow" - powinnismy uczyc sie tej nadwrazliwosci bo inni niestety ja ekspoatuja maksymalnie punktujac kazde swoje skojarzenie !! tak - swoje !! a nie tworcow plakatu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek A co, miało być BILET W JEDNĄ STRONĘ ????? IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:44 Za bardzo przewrażliwieni coś jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: A co, miało być BILET W JEDNĄ STRONĘ ????? 28.12.05, 14:48 ja tez nie widze tutaj zadnego nietaktu - poprostu nadwrazliwe skojarzenia zalaly komus krwia mozg i zdrowy rozsadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxtrot Re: Obóz? Dobry produkt! IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 28.12.05, 14:49 Panowie z PKS jest OK,nie obrazacie przeciez uczuc religijnych,ani miejsca ,nie wysmiewacie sie z historii,nie kwestionujecie zaglady,wiec oco chodzi? Bylem ,sory zwiedzalem Oswiecim widzialem to wszystko,i mam swoje zdanie na ten temat.Moim zdaniem robicie to co do was nalezy ,przewozicie ludzi,samo sformuowanie powinno motywowac ludzi do pojechania i zobaczenia, jada wiec miejac bilet powrotny juz w kieszeni.Srodowiska zydowskie sa zawsze i ze wszystkiego niezadowolone,ale na szczescie zyjemy w Polsce nie w Izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: Obóz? Dobry produkt! 28.12.05, 14:52 > e,ale na szczescie zyjemy w Polsce nie w Izraelu no niestety - reakcja mediow troszke temu przeczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Gdyby Ron Balamuth mial opchnac dom w Oswiecimiu 28.12.05, 14:56 to GW narysowalaby wlasna mapke ;) i sponsorowala wycieczki potencjalnym juz nawet klientom - jak widac tam gdzie PKS ma deal a nie GW wystarczy niefortunne sformulowanie - w koncu nic to przy zmianie akcji typu "gmina zydowska oddaje dom Papieza" na "zbierzmy sie na dom Papieza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareh Re: Obóz? Dobry produkt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:00 to jest chyba jakis zart, bardzo niesmaczny! konsultacje z bylymi wiezniami obozu? - pewnie jakies lewe papiery Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Obóz? Dobry produkt! 28.12.05, 15:19 Ja w ogóle nie rozumiem co tu ma być niestosowne. Że niby co, dziś już nie można mówić "jadę do Oświęcimia"? Odpowiedz Link Zgłoś