Dodaj do ulubionych

Jacek Majchrowski!

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.10.02, 12:27
hihi, wreszcie spoleczenstwo Krakowa, pokazalo tym oszolomkom z prawicy, co o
nich mysli... moze uswiadomi im to wreszcie, ze nie maja "monopolu na
prawde"... ale bylby czad, gdyby Majchrowski dochapal sie prezydentury w II
turze... chcialbym zobaczc to wq... na twarzach oszolomkow..
Obserwuj wątek
    • gph o boże.. młody SLDowiec się wysilił 30.10.02, 12:30
      Gość portalu: mlody napisał(a):

> hihi, wreszcie spoleczenstwo Krakowa, pokazalo tym oszolomkom z prawicy, co o
      > nich mysli... moze uswiadomi im to wreszcie, ze nie maja "monopolu na
      > prawde"... ale bylby czad, gdyby Majchrowski dochapal sie prezydentury w II
      > turze... chcialbym zobaczc to wq... na twarzach oszolomkow..

najbardziej drażnią mnie głupki, co nadużywaja określenia "społeczeństwo"...
      • trudny2002 Pytam tych znających temat.. 30.10.02, 12:38
        Dlaczego ten Pan Majchrowski, występuje jako nieprzynależny, a jest tak mocno
        podciągany przez tzw. lewą stronę?
        Czy to sympatia obustronna?
        Czy Pan Majchrowski był kiedykolwiek członkiem PZPR?
        Czy Pan Majchrowski może powiedzieć o sobie , że wyrasta z prawicowego korzenia?
        Czy Pan Majchrowski i obecny wojewoda to jeden układ czy obozy przeciwnych
        orientacji?
        ...
        Kiedyś pytałem dlaczego Majchrowski zrezygnował i dziś ponawiam pytanie.
        Dlaczego zrezygnował?
        trudny
        • Gość: mlody Re: Pytam tych znających temat.. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.10.02, 12:57
          trudny2002 napisał:

> Dlaczego ten Pan Majchrowski, występuje jako nieprzynależny, a jest tak mocno
          > podciągany przez tzw. lewą stronę?
          > Czy to sympatia obustronna?
          > Czy Pan Majchrowski był kiedykolwiek członkiem PZPR?
          > Czy Pan Majchrowski może powiedzieć o sobie , że wyrasta z prawicowego
          korzenia
          > ?
          > Czy Pan Majchrowski i obecny wojewoda to jeden układ czy obozy przeciwnych
          > orientacji?
          > ...
          > Kiedyś pytałem dlaczego Majchrowski zrezygnował i dziś ponawiam pytanie.
          > Dlaczego zrezygnował?
          > trudny

tak na szybko info z www.majchrowski.pl

Od 1999 roku członek SLD.

Nowohucianin: czy nalezal Pan do PZPR ?
          Jacek_Majchrowski: tak, od 1965 roku do 14 grudnia 1981 roku

Rzezucha: Od zawsze glosuje na SLD. Czy Pan jest oficjalnym kandydatem tej
          partii - bo to jest dla mnie niejasne.
          Jacek_Majchrowski: Jestem przez koalicje SLD-UP popierany oficjalnie

przeczytaj czat na stronie znajdziesz odpowiedzi na reszte kwestii...

pzd.
          • trudny2002 Re: Pytam tych znających temat.. 30.10.02, 13:21
            Dziękuję "młody" gościu za wyczerpujące informacje.
            Właśnie dlatego, że ich wartość i treść są sobie równe i bezpośrednio kojarzą
            się z programem "pełnych szuflad" sprawującej władzę centralna ekipy Pana
            Millera, oraz dlatego , że mam jednak prawo swobodnego wyboru, nie jestem w
            stanie odsdać głosu i opowiedzieć sie za kadydaturą Pana Majchrowskiego.
            Uwazam że to nie warta wiele kandydatura, a program jest dety i jałowy.
            To tyle na ten temat i raz jeszcze dziekuję za informacje , które w sposób
            oczywisty potwierdzają mają w te kandydaturę niewiarę.
            trudny
            • Gość: mlody Re: Pytam tych znających temat.. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.10.02, 13:31
              trudny2002 napisał:

> Dziękuję "młody" gościu za wyczerpujące informacje.
              > Właśnie dlatego, że ich wartość i treść są sobie równe i bezpośrednio kojarzą
              > się z programem "pełnych szuflad" sprawującej władzę centralna ekipy Pana
              > Millera, oraz dlatego , że mam jednak prawo swobodnego wyboru, nie jestem w
              > stanie odsdać głosu i opowiedzieć sie za kadydaturą Pana Majchrowskiego.
              > Uwazam że to nie warta wiele kandydatura, a program jest dety i jałowy.
              > To tyle na ten temat i raz jeszcze dziekuję za informacje , które w sposób
              > oczywisty potwierdzają mają w te kandydaturę niewiarę.
              > trudny

prosze bardzo, najlepiej olej to calkowicie, to w sumie tez jest "prawo
              swobodnego wyboru", ja tak robie od lat i przynajmniej mam pretensje do innych
              nie do siebie, bo to oni wybierali - wygodne tlumaczenie... hehe... a tak
              powaznie, to drazni mnie piana na ustach tych, ktorym sie nie udalo - no coz
              trudno jest pogodzic sie z przegrana a jeszcze trudniej wyciagnac z niej
              nalezyte wnioski - stad ten watek

pzd.
      • Gość: mlody Re: o boże.. młody SLDowiec się wysilił IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.10.02, 13:16
        gph napisał:

> Gość portalu: mlody napisał(a):
        >
        > > hihi, wreszcie spoleczenstwo Krakowa, pokazalo tym oszolomkom z prawicy, c
        > o o
        > > nich mysli... moze uswiadomi im to wreszcie, ze nie maja "monopolu na
        > > prawde"... ale bylby czad, gdyby Majchrowski dochapal sie prezydentury w I
        > I
        > > turze... chcialbym zobaczc to wq... na twarzach oszolomkow..
        >
        > najbardziej drażnią mnie głupki, co nadużywaja określenia "społeczeństwo"...

a mnie najbardziej drazni prostactwo, jestes prorokiem? nigdy nie nalezalem do
        zadnego ugrupowania politycznego - wiec wnioski w stylu "młody SLDowiec się
        wysilił" mozesz o kant dupy potluc... idz do jakiejs szkolki niedzielnej,
        studia zaoczne sa teraz w modzie, placisz kase opieprzasz sie przez 5 lat
        zostajesz magistrm psychologii i mozesz wtedy wyciagac jakies debilne wnioski
        dotyczace mojej przynaleznosci partyjnej na podstawie 2, 3 zdan, ktore
        napisalem we wczesniejszym poscie..

pzd.
        • gph Re: o boże.. młody SLDowiec się wysilił 30.10.02, 13:29
          Gość portalu: mlody napisał(a):

> a mnie najbardziej drazni prostactwo, jestes prorokiem? nigdy nie nalezalem
          do
          > zadnego ugrupowania politycznego - wiec wnioski w stylu "młody SLDowiec się
          > wysilił" mozesz o kant dupy potluc... idz do jakiejs szkolki niedzielnej,
          > studia zaoczne sa teraz w modzie, placisz kase opieprzasz sie przez 5 lat
          > zostajesz magistrm psychologii i mozesz wtedy wyciagac jakies debilne wnioski
          > dotyczace mojej przynaleznosci partyjnej na podstawie 2, 3 zdan, ktore
          > napisalem we wczesniejszym poscie..

drogi chłopcze. jeżeli w pierwszych słowach swojego postu piszesz "oszołomy z
          prawicy" to nie trzeba 5 letnich zaocznych studiów, na których się nic nie robi
          itede.. żeby wrzucić cię do wora na lewicy. a jeżeli nie, to na następny raz
          patrz co piszesz.. a njlepiej zapisz się do SLD, z pewnością z główka nabitą
          nienawiścią do "prawicy" (czy ty chociaż wiesz o czym mówisz?? pewno tak, na
          dziennych studiach uczyli hehe) poza tym nazwywanie oszołamami wszystkich,
          którzy nie głosują na Majchrowskiego też o czymś mówi i od prostaków mnie tu
          nie wyzywaj.. a najlepsze jest to, że na " głupka co nadużywa słowa
          społeczeństwo" nie zareagowałeś. bo dla ciebie chłopcze społeczeństwo, to ci,
          którzy poszli głosować na majchrowskiego. Więc proszę nie odpisuj już na tego
          posta a na następny raz nie wystawiaj tyłka na kopniaki..
          • trudny2002 Re: o boże.. młody SLDowiec się wysilił 30.10.02, 13:49
            Również uważam, ze niekiedy noszenie miękkich butów jest błogosławieństwem i
            dla noszącego i dla tych , którym zdarza się z ową miekkością spotkać bliżej.
            Nie jest to dobre rozwiązanie "kopnąć", ale czasem " nie kopać" jest znacznie
            gorszym, mimo iż "kopać" bywa gorszącym. Za wyjątkiem kopania piłki...
            a o piłce tej kopanej to czemu Panowie nie pogadacie?
            Lepiej, bezpieczniej i pora właściwa;-)))
            trudny
          • Gość: mlody Re: o boże.. młody SLDowiec się wysilił IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.10.02, 14:30
            gph napisał:

> Gość portalu: mlody napisał(a):
            >
            >
            > > a mnie najbardziej drazni prostactwo, jestes prorokiem? nigdy nie nalezale
            > m
            > do
            > > zadnego ugrupowania politycznego - wiec wnioski w stylu "młody SLDowiec si
            > ę
            > > wysilił" mozesz o kant dupy potluc... idz do jakiejs szkolki niedzielnej,
            > > studia zaoczne sa teraz w modzie, placisz kase opieprzasz sie przez 5 lat
            > > zostajesz magistrm psychologii i mozesz wtedy wyciagac jakies debilne wnio
            > ski
            > > dotyczace mojej przynaleznosci partyjnej na podstawie 2, 3 zdan, ktore
            > > napisalem we wczesniejszym poscie..
            >
            > drogi chłopcze. jeżeli w pierwszych słowach swojego postu piszesz "oszołomy z
            > prawicy" to nie trzeba 5 letnich zaocznych studiów, na których się nic nie
            robi
            >
            > itede.. żeby wrzucić cię do wora na lewicy.

taaa... gdybym uzyl okreslenia betony na lewicy - abstrahujac od calosci - to
            gdzie bys mnie zaszufladkowal? pogratulowac, kiedys byli juz tacy, ktorzy na
            podstawie kilku wypowiedzianych zdan, potrafili wsadzic czlowieka do wiezienia,
            na kilka lat...

> a jeżeli nie, to na następny raz
            > patrz co piszesz.. a njlepiej zapisz się do SLD, z pewnością z główka nabitą
            > nienawiścią do "prawicy" (czy ty chociaż wiesz o czym mówisz?? pewno tak, na
            > dziennych studiach uczyli hehe)

i Ty piszesz cos o nienawisci, dlaczego sugerujesz mi, ze mam wstapic w szeregi
            SLD? robisz to z dobrego serca:))) nie rozsmieszaj mnie...
            czy moj post byl zatytulowany "nienawidze prawicy"?, nic takiego nie napisalem,
            co moglbys potraktowac jako nienawisc w "prawa strone". Fakt popelnilem gafe bo
            nie wolno sie nasmiewac z cudzej ulomnosci - napisalem ze chcialbym ujrzec ich
            wpienione twarze po zwyciestie wyzej wymienionego kandydata, ale to tylko
            dowodzi o moim egoizmie a nie o nienawisci do tych ludzi. Ja im wspolczuje, ze
            nie potrafia pogodzic sie z tym faktem, iz odniesli w pewnym stopniu porazke
            (nie wierze w wygrana w.w. kandydata, wiec tym bardziej mnie to irytuje),
            smieszy mnie ich zacietrzewienie, wypowiedzi w stylu: "czerwone wygralo z
            Rokita... hanba dla Krakowa".. itd, ale to chyba nie swiadczy o mojej
            nienawisci do tych ludzi.

> poza tym nazwywanie oszołamami wszystkich,
            > którzy nie głosują na Majchrowskiego też o czymś mówi i od prostaków mnie tu
            > nie wyzywaj..

??????????
            gdzie?
            Ty jednak masz "monopol na prawde", pokaz mi to palcem - gdzie jest tak
            napisane, a jak masz problemy z interpretacja, to trzeba bylo uwazac na
            lekcjach j.p w ogolniaku, nie mialbys takich problemow

> a najlepsze jest to, że na " głupka co nadużywa słowa
            > społeczeństwo" nie zareagowałeś. bo dla ciebie chłopcze społeczeństwo, to ci,
            > którzy poszli głosować na majchrowskiego. Więc proszę nie odpisuj już na tego
            > posta a na następny raz nie wystawiaj tyłka na kopniaki..

nazwales mnie glupkiem, a czy ja Ciebie nazwalem prostakiem? Po raz kolejny
            chcesz mi udowodnic, ze napisalem cos, czego NIE MA w wyzej wymienionym
            poscie... tylko po co dyskutowac o czyms, czego nie napisalem, a co jest Twoja
            wybujala fantazja. Az tak bardzo mnie nienawidzisz - gdybym chcial
            interpretowac to co napisales, na Twoj sposob, to doszedlbym do wniosku, ze
            chcesz mnie skopac. Jeszcze mi wmawiasz, ze mam swoja, stworzona na wlasne
            potrzeby definicje spoleczensta - nie patrz na mnie przez pryzmat wlasnego ja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka