Gość: ADAŚ IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 18:44 Patrzcie, patrzcie Od 4.11.2002 "5" będzie "szczytowała" do godziny niemalże 18.00. Czyżby MPK przeczytało i przekazało odpowiednim "agentom" szczegóły? Słowa pochwały !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' 30.10.02, 18:45 Fajnie, miło widzieć, jak zmiany idą w dobrym kierunku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' 30.10.02, 21:51 kuba203 napisał: > Fajnie, miło widzieć, jak zmiany idą w dobrym kierunku :))) Brawo dla MPK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' IP: *.wmgalicja.krakow.pl 30.10.02, 23:58 skoro jest taka potrzeba to fajnie że Mpk zwiększa liczbę kursów.Choć z finansami coraz gorzej. Pomimo nowych NGT to wizytówka miasta jaką jest MPK coraz gorzej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' 31.10.02, 18:13 Gość portalu: havi napisał(a): > skoro jest taka potrzeba to fajnie że Mpk zwiększa liczbę kursów.Choć z > finansami coraz gorzej. Pomimo nowych NGT to wizytówka miasta jaką jest MPK > coraz gorzej wygląda. Wybierz się do Warszawy albo na Śląsk, a zobaczysz, że po powrocie będziesz naszym MPK zachwycony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludek Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' IP: *.tpi.pl 31.10.02, 18:17 kuba203 napisał: > > Wybierz się do Warszawy albo na Śląsk, a zobaczysz, że po powrocie będziesz > naszym MPK zachwycony :) jakie masz zastrzeżenia do komunikacji w WArszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' 31.10.02, 21:01 Gość portalu: Ludek napisał(a): > jakie masz zastrzeżenia do komunikacji w WArszawie? W sumie to byłem tam jeden raz w życiu, ale pamiętam bardzo dużo Ikarusów :))) Wystarczy? :))) Aha, no i te wstrętne bulwy i 116Na, które zbyt niezawodne nie są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekw74 Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 31.10.02, 21:05 Tak, to fakt. Bulwy to brzydactwa i w ogóle nie nowoczesne. Aż dziw bierze, że nasza Warsiawka, która chce być stolycą europejską i dysponuje w końcu niezłym budżetem fundnęła sobie przestarzałe i w dodatku dziwacznie wyglądające tramy. No, ale jeżeli ma się tylu radnych, to przecież trzeba ich jakoś wyzywić. A ludziska zacisną zeby i wsiąda do bulwy czy Ikarusa, bo co innego mają robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.11.02, 02:19 Tak a propos - widziałem dziś z okien autobusu linii 163 w okolicach HIT-u (a właściwie Tesco) Bulwę. A potem się obudziłem z krzykiem. Współpasażerowie patrzyli się na mnie jak na wariata. A co ja na to poradzę, że jestem niedospany i muszę spać w autobusach i to jeszscze w dodatku mi się koszmary śnią! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' 01.11.02, 19:52 Gość portalu: Locutus napisał(a): > A co ja na to poradzę, że jestem > niedospany i muszę spać w autobusach i to jeszscze w dodatku mi się koszmary > śnią! Tak jest, jak się w nocy włóczy po forum, zamiast grzecznie spać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.11.02, 20:25 Przynajmniej o trzeciej w nocy nie ma na forum ruchu i mogę być pewien, że przeczytałem WSZYSTKIE nowe posty... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' 01.11.02, 21:33 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Przynajmniej o trzeciej w nocy nie ma na forum ruchu i mogę być pewien, że > przeczytałem WSZYSTKIE nowe posty... Hmmm, ciekawa taktyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' 31.10.02, 21:41 Cieszę się, że następuję zmiany, ale uważam, że są ważniejsze sprawy. Zamiast tych dodatkowych kursów "5" można by wzmocnić ze dwie linie wieczorami w weekendy ( co 20 minut) lub puścić parę kursów "7", "11" czy "18" do 22 - giej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: ZMIENIAJĄ ROZKŁAD '5' IP: 80.48.253.* 06.11.02, 21:34 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Patrzcie, patrzcie > > Od 4.11.2002 "5" będzie "szczytowała" do godziny niemalże 18.00. > Czyżby MPK przeczytało i przekazało odpowiednim "agentom" szczegóły? > > Słowa pochwały !!! Zgadzam się w zupeności. Odpowiedz Link Zgłoś