Gość: jola IP: *.vistapages.com 05.01.06, 08:47 byłam tu wczoraj i się brzydko zachowywałam. Przepraszam ale to kiko wszystkiemu winna. To kiko mnie do złego namawia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ropusznik no kto by pomyślał, ze koko.. 05.01.06, 08:55 .. nie dość ze kubakowi serce złamała, nie dość ze krynicą glupoty jest, to jeszcze źródłem zła wszelkiego, i prowokatorką sie stała Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: no kto by pomyślał, ze koko.. 05.01.06, 08:59 Fakt,faktem nudów nie ma,drzewiej trzeba było kuleczki "toczyć"!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: no kto by pomyślał, ze koko.. 05.01.06, 09:00 że niby one we dwie... tego... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natura Re: no kto by pomyślał, ze koko.. IP: *.net.autocom.pl 05.01.06, 09:00 Czesć betonie ropuchowy, żle spałeś ty cudzie natury i wyrocznio forumowa, co swą mądrość w stawie chowa? A może w bajorze? Toć to biedna tylko rapucha, bez mózgu i bez ......... Ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: no kto by pomyślał, ze koko.. 05.01.06, 09:02 a przepraszam, dodac zapomniałem.. także mistrzyni gó..anej riposty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen no no . IP: *.net.autocom.pl 05.01.06, 09:06 Cham chamem zostanie, był jest i będzie chamem.Amen Ps. Gdzieś tu się plącze pewna chamica, jakby do pary.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: no no . 05.01.06, 09:08 Więc pamiętaj o tym kim się urodziłaś!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hii Re: no no . IP: *.net.autocom.pl 05.01.06, 09:16 nawzajem panie long i słomę czasem zmień, dla higeny.... hi hi hi .... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: no no . 05.01.06, 09:17 Czy zmieniłaś majteczki od zeszłej zimy???;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: no no . 05.01.06, 09:19 longwehicle napisał: > Czy zmieniłaś majteczki od zeszłej zimy???;o))) a co? polujesz na urzywaną bielizne koko? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: no no . 05.01.06, 09:19 majteczki w czerwone plameczki...plameczki..!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: no no . 05.01.06, 09:22 longwehicle napisał: > majteczki w czerwone plameczki...plameczki..!!!;c))) odstręczający fetyszysta.. a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie napinaj się koko... 05.01.06, 09:17 bo ci się drucik między uszami przepali i stracimy naszego forumowego klauna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Straszne skutki awarii telewizora.... IP: *.net.autocom.pl 05.01.06, 09:25 kazimierske ladaco, biedny beteenie, spuszczam zasłonę miłosierdzia na wasze żałosne próby bycia mądrym , dowcipnym, zabawnym...etc... Że też byle kto ma teraz dostęp do najnowszych technologii... Nasza cywilizacja podcina sama sobie gałaż na której siedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:26 ty już wczoraj srałaś na tą gałąż!!!;c)))Na której myślałaś ,że siedzisz;O))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dochtor Re: Straszne skutki awarii telewizora.... IP: *.net.autocom.pl 05.01.06, 09:30 Fee, weż se tabletkę ,bo znowu wpadasz w manię Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:27 kurę dopuścili do komputera... Koko daj żyć idź se podziób ziarenka za stodołę a nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:30 skks napisał: > kurę dopuścili do komputera... > Koko daj żyć idź se podziób ziarenka za stodołę a nie tu. nie, słuchaj, to taki eksperyment- poprzyklejali ziarenka prosa do klawiatury i patrzą czy wydziobie jakies zdania czy po kolei wpieprzac bedzie:> Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:32 Z tego ziarna mąki już nie będzie!!;c))Ptasia grypa!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:33 no patrz jak madrz!!! zdaniami jedzie.... Jeszcze tylko sensu im brakuje ale pocwiczy, przyrośnie dwa zwoje wiecej i może cos z niej bedzie. Ci.. ci.. cip koko ci.. cip no za stodołe. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:37 skks napisał: > Ci.. ci.. cip koko ci.. cip no za stodołe. .. a za stodołą resztki rozumu wysra.. jestes pewien ze tego wlasnie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:39 hmmmmm, mam dylemat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:41 skks napisał: > hmmmmm, mam dylemat:)) lepszy dylemat, niźli delirium.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Straszne skutki awarii telewizora.... IP: *.net.autocom.pl 05.01.06, 09:33 Grubasku, wstałes już, lewą nóżką? Co za dobrany konglomerat kompletnych idiots. takie czasy takie obyczaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:35 kokoko kooo koko może koguta? forum sie złozy i wynajmie ci jakiegoś zgrabnego kogucika. Wolisz młodych, straszych? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Straszne skutki awarii telewizora.... 05.01.06, 09:38 skks napisał: > kokoko kooo koko > może koguta? forum sie złozy i wynajmie ci jakiegoś zgrabnego kogucika. > Wolisz młodych, straszych? kup gumowego koguta.. i wielorazowy, i za prace w trudnych warunkach nie bedziesz mu musiał płacić extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Przepraszam IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 05.01.06, 13:04 Nie wiem kto sie podszywa pod mojego nicka,ale z przepraszajacą jolą nie mam nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Przepraszam IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 05.01.06, 14:21 Czy uważasz że powinnam przeprosić za to że ktoś wyzywa mnie od wariatek? Odpowiedz Link Zgłoś