peteen 03.11.02, 23:08 pojawiał się będę rzadziej, ale z miłością do was większą ( mam nadzieję )... peteen po świętach odchodzący :c( ps. 1. stowarzyszenie jak najbardziej 2. inne imprezy - na boga - dajcie znać 3. świat jest mały... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:11 peteen napisał: > pojawiał się będę rzadziej, ale z miłością do was większą ( mam nadzieję )... > peteen po świętach odchodzący > :c( Znaczy na Józefa już nie będziesz bywał? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 03.11.02, 23:17 Peteen każdy ma swoje ograniczenia:( ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:33 Takie powazne deklaracje? peteen cos Ty z konia spadl czy cus, to mi wyglada jak na ostatnia wole schodzacego do rzeczywistosci... brrr przeca trzeba bedzie jeszcze sliwke 'zerwac' :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 04.11.02, 00:24 w zasadzie, jestem chwilowo odforumowany, ale na Boga, peteen, co Ty wygadujesz? o co sie rozchodzi? rachunki za duże? co innego? nie lubię pogrzebów - nawet tych wirtualnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 07:25 qrde, ja napisałem "rzadziej", a nie "w ogóle"... łączę ukłony :c) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 04.11.02, 07:27 Ale zabrzmiało jak w ogóle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 07:29 od tej pory będę mówił GŁOŚNO i WYRAŹNIE, ok ? :c) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 04.11.02, 07:29 Gość portalu: peteen napisał(a): > od tej pory będę mówił GŁOŚNO i WYRAŹNIE, ok ? > :c) ok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 04.11.02, 12:48 No właśnie, czemu??? Brzmi naprawdę grobowo ... Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 04.11.02, 12:54 pamietam taki wiersz z dzieciństwa: "skowroneczku szare ptasze, czemu rzucasz pola nasze? czemu lecisz w kraj daleki, hen za morza, góry, rzeki...? a miało byc tak miło... no i co z rajdem po NH ?!?! :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 04.11.02, 12:55 peteen napisał: > pojawiał się będę rzadziej jeszcze rzadziej??? > ale z miłością do was większą ( mam nadzieję )... to na pewno, bo tęsknota jest matką miłości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 04.11.02, 19:17 peteen napisał: > pojawiał się będę rzadziej, ale z miłością do was większą ( mam nadzieję )... > peteen po świętach odchodzący e tam, kazdy wraca... i pisze czesciej!! > > ps. > 1. stowarzyszenie jak najbardziej to juz we czfartek?? gdzie, kiedy, ludzie!!! > 2. inne imprezy - na boga - dajcie znać > 3. świat jest mały... i za to go lubie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen QRDE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 19:36 chodziło mi tylko o utrudniony dostęp do kompa powrót do modemu cytat z sikorowskiego oraz moje częstsze teraz wyjazdy ( np. w sobotę pisałem z bielska ) nie mam ochoty zostawiać forum, nie mam raka, nie skazali mnie na więzienie, nie obraziłem sie na nikogo... ale pisanie kilkudziesięciu postów dziennie będzie chwilowo niemożliwe i dlatego chciałem was przeprosić, że będę mniej aktywny, niż do tej pory, niż do tego przywkliście wy naprawdę byliście w nastroju smutno-świątecznym, zadusznym... ten wątek nie zasługuje na dalsze podciąganie, był banalny, sorka, przesadziłem z megalomanią, po cholerę puściłem info o rzadszym bywaniu... mea culpa ( nawet maksymalna ) ale BŁAGAM - nie fetyszyzujcie problemu peteen zawstydzony zainteresowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: QRDE 04.11.02, 19:39 :)))))))))))) Tak to już jest w życiu. Człowiek się nic nie spodziewa .... i na dodatek działa w dwie strony .... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: QRDE 04.11.02, 19:44 Gość portalu: peteen napisał(a): > peteen zawstydzony zainteresowaniem Przyznaj się: chciałeś sprawdzić ile osób zatęskni... (ja tak się stęskniłam, że aż zaniemówiłam ze smutku...) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: QRDE 05.11.02, 13:21 dreamlover napisała: > Przyznaj się: chciałeś sprawdzić ile osób zatęskni... > (ja tak się stęskniłam, że aż zaniemówiłam ze smutku...) nooo, za mną to juz nikt, nawet pies z kulawą.... listopadowy wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: QRDE 05.11.02, 13:26 m.in napisał: > > nooo, za mną to juz nikt, nawet pies z kulawą.... > listopadowy wątek... No, jak to nikt? tęsknię i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: QRDE IP: *.acn.waw.pl 05.11.02, 14:17 kathy38 napisała: > m.in napisał: > > > > > nooo, za mną to juz nikt, nawet pies z kulawą.... > > listopadowy wątek... > > No, jak to nikt? > tęsknię i pozdrawiam Nio.Jak to nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: QRDE 05.11.02, 14:28 m.in napisał: > nooo, za mną to juz nikt, nawet pies z kulawą.... > listopadowy wątek... No co Ty? Tęsknimy - tylko postanowiliśmy być cierpliwi ... a listopad? Co, zły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: QRDE IP: *.acn.waw.pl 04.11.02, 19:45 Gość portalu: peteen napisał(a): > peteen zawstydzony zainteresowaniem > ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł2 Re: QRDE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 15:34 Gość portalu: peteen napisał(a): > chodziło mi tylko o utrudniony dostęp do kompa > powrót do modemu > cytat z sikorowskiego > oraz moje częstsze teraz wyjazdy ( np. w sobotę pisałem z bielska ) > > nie mam ochoty zostawiać forum, nie mam raka, nie skazali mnie na więzienie, > nie obraziłem sie na nikogo... ale pisanie kilkudziesięciu postów dziennie > będzie chwilowo niemożliwe > > i dlatego chciałem was przeprosić, że będę mniej aktywny, niż do tej pory, niż > do tego przywkliście > > wy naprawdę byliście w nastroju smutno-świątecznym, zadusznym... > > ten wątek nie zasługuje na dalsze podciąganie, był banalny, sorka, przesadziłem > > z megalomanią, po cholerę puściłem info o rzadszym bywaniu... > mea culpa ( nawet maksymalna ) > ale BŁAGAM - nie fetyszyzujcie problemu > > peteen zawstydzony zainteresowaniem Spierdalaj już i nie truj jak ciota. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Do diabła IP: *.acn.waw.pl 05.11.02, 15:38 Starszych sie nie obraża.Dupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł2 Re: Do diabła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 15:48 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Starszych sie nie obraża.Dupku Nikt nie jest bardziej stary niż ja. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Do pseudo-diabła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 16:25 misiu, fuj, tak brzydko mówisz, u was w pseudo-piekle tak zawsze ?... oddychaj głęboko, pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Więc zostańcie z Bogiem, ja ruszam... 05.11.02, 21:10 Szkoda! Ja tam forum od czasu do czasu czytam, czasami coś napiszę, i nie jest tak źle jak mi się wydawało :))) Ale będę się starał pisać coraz częściej. A Ty peteenku wracaj jak najczęściej! -- Wszelkie faktury chromem teraz błyszczą... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Kriss 05.11.02, 22:38 Kriss, odbierz poczte. peteen :) nie ma co przepraszac, fajny watek, ja tez chcialem takich pare puscic, ale sie rozmylilem :)) Odpowiedz Link Zgłoś