Dodaj do ulubionych

Radio Kraków Małopolska

IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 22:18
Mili moi,

czy ktoś tego w ogóle słucha? Toczą się boje o zabicie z zimną krwią na
oczach gawiedzi niejakiego Radia Blue - a tymczasem w badaniach słuchalności
Radia Kraków pojawiło się z przodu długo oczekiwane zero. I przecinek, no i
coś po przecinku. Odpowiedzcie proszę, czy tego radia ktoś słucha? Zdaje się,
że znajomi z SLD powołali sobie na prezesików nie tych co trzeba ( a szkoda,
bo to świetnie płatna posadka - 10.000 brutto - a nic robić nie trzeba) i
położyli "na cacy" następną stację.

Ukłony

DH
Obserwuj wątek
    • gatsby_ck Re: Radio Kraków Małopolska 04.11.02, 22:53
      tak szczerze, radia Kraków słucham głównie o 22.00, kiedy retransmitują BBC...
      poza tym, RK dociera do mojej świadomości głównie w kontekscie ciagłych
      przepychanek związkowych, politycznych itp. prawda jest taka, że kazda pozycja
      programowa RK ma swój lepszy odpowiednik w innej stacji. no i jeszcze ciągle te
      same głosy, od nastu lat - choć nie są to żadne wielkie osobowości.
      nie poptrafię więcej powiedzieć, bo trafiam na te częstotliwość sporadycznie. w
      sklepach, autobusach prędzej usłyszysz radio Wawa, niz radio Kraków.
      w sumie, smutne to...takie tradycje, a tu taki wynik...
      • gatsby_ck właśnie leci Las Ketchup:))) 04.11.02, 22:56
        ja to nawet lubię - taka mała perwersja, ale czy radio publiczne musi cos
        takiego nadawać? stacje komercyjne robią to o wiele lepiej.
    • gatsby_ck 8 XI o 20.00 Lassota kontra Majchrowski... 04.11.02, 23:00
      ...przynajmniej taki z tego radia pożytek...
      • skks Re: 8 XI o 20.00 Lassota kontra Majchrowski... 04.11.02, 23:11
        Znam jedną słuchaczkę Radia Kraków moja siostra.
        Zachwala mi ale nie mogę znaleźć na skali:((
    • gph Re: Radio Kraków Małopolska 05.11.02, 09:21
      Gość portalu: Doktor Hiszpan napisał(a):

Odpowiedzcie proszę, czy tego radia ktoś słucha? Zdaje się,
      > że znajomi z SLD powołali sobie na prezesików nie tych co trzeba >

skądże znowu. prezes jest z PSL.
      a ekipę mają nawet niezłą, tylko trzeba by otworzyć wszystkie okna w wielkim,
      nowym budynku i solidnie przewietrzyć - żeby wywiało wszystkich, którzy o radiu
      mają niewielkie pojęcie, często jeszcze rodem z innej epoki... być może wtedy
      magiczny wskaźnik "słuchalności" wzrósłby powyżej błędu statystycznego..
      • _problem Re: Radio Kraków Małopolska 06.11.02, 17:43
        gph napisał:

> Gość portalu: Doktor Hiszpan napisał(a):
        >
        > Odpowiedzcie proszę, czy tego radia ktoś słucha? Zdaje się,
        > > że znajomi z SLD powołali sobie na prezesików nie tych co trzeba >
        >
        > skądże znowu. prezes jest z PSL.
        > a ekipę mają nawet niezłą, tylko trzeba by otworzyć wszystkie okna w wielkim,
        > nowym budynku i solidnie przewietrzyć

problem w tym, ze spora czesc okien w nowej siedzibie sie
        nie otwiera /tylko uchyla/ - niewiele sie wywietrzy, hehe
      • Gość: Doktor_Hiszpan Re: Radio Kraków Małopolska IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 18:57
        gph napisał:

>
        > Odpowiedzcie proszę, czy tego radia ktoś słucha? Zdaje się,
        > > że znajomi z SLD powołali sobie na prezesików nie tych co trzeba >
        >
        > skądże znowu. prezes jest z PSL.
        > a ekipę mają nawet niezłą, tylko trzeba by otworzyć wszystkie okna w wielkim,
        > nowym budynku i solidnie przewietrzyć - żeby wywiało wszystkich, którzy o
        radiu
        >
        > mają niewielkie pojęcie, często jeszcze rodem z innej epoki... być może wtedy
        > magiczny wskaźnik "słuchalności" wzrósłby powyżej błędu statystycznego..

Skądże znowu? Stądże znowu. Prezesik nie jest z PSL.Prezesik jest z
        Almatur/Estrada Krakowska/Fundusze Emerytalne. Źródła zgodnie wskazują, że nie
        udało się znaleźć rzeczy, którejby do tej pory nie zepsuł. Nazywa się
        Andrzejowski Januszek i jest z SLD. A z PSL jest wiceprezesik od
        niewiadomoczego, niejaki Dziedzic.Staś.Poprzednio wicedyr. od Biura
        Jubileuszowego UJ.Czyli ,że na radiu siem zna.Zaśco do radia rodem z innej
        epoki, to dla młodzi jest i "Radiostacja" i RMF i tuzin innych. Ci mają
        pieniążki i nie dogoni ich Radyjo Publiczne, oj nie. To chiba próba wzięcia
        udziału w zawodach, które dawno już zostały rozegrane. Co Ty na to??

A co do prób wywietrzenia, to właśnie próby wywietrzenia i wpuszczania
        doprowadziły do tego, co jest. Bo jeszcze 5 lat temu było 14%, a dziśjest tyle,
        ile jest. Żeby potrafićto robić, trzeba sięniestety znać - i uszko mieć - i to
        szkolone. Nie da się tego robić po lekturze książeczki "Zostań w tydzień
        dziennikarzem radiowym" - oj nie da się.

pzdr

DH
    • luckystrike Re: Radio Kraków Małopolska 05.11.02, 11:22
      ja słucham , ale tylko transmisji meczów wisły. a później z reguły zmieniam:(
    • viking73 Re: Radio Kraków Małopolska 05.11.02, 12:26
      A ja czasem słucham, ale ostatnio coraz rzadziej więc to pewnie ja jestem te
      promile po zerze. "Promile" nie słuchają radia towarzyszącego jak chciałby
      zarząd, ale np. audycji z muzyką z różnych stron świata, która prowadzi Piotr
      Czyż albo audycji filmowych Piotra Chronowskiego. Przy głupawym gadu, gadu
      wyłączam.
      • tymon2 Re: Radio Kraków Małopolska 05.11.02, 13:06
        viking73 napisał:

> A ja czasem słucham, ale ostatnio coraz rzadziej więc to pewnie ja jestem te
        > promile po zerze. "Promile" nie słuchają radia towarzyszącego jak chciałby
        > zarząd, ale np. audycji z muzyką z różnych stron świata, która prowadzi Piotr
        > Czyż albo audycji filmowych Piotra Chronowskiego. Przy głupawym gadu, gadu
        > wyłączam.

Próbowałem kilka razy słuchać tego radia, ale zazwczyj trafiałem na głupawe
        gadu, gadu, więc szybko zminiałem stację na inną.
    • Gość: OLO I Re: Radio Kraków Małopolska IP: *.chello.pl / *.chello.pl 05.11.02, 15:53
      To przecież chyba jedyne radio dla myślacych ludzi. Jedyne, które nie ładuje tej samej playlisty co godzine i jedyne gdzie dziennikarze maja coś do powiedzenia, no może poza TOK FM. Radio dla koneserów... radia
      • gph Re: Radio Kraków Małopolska 06.11.02, 09:30
        Gość portalu: OLO I napisał(a):

> To przecież chyba jedyne radio dla myślacych ludzi. Jedyne, które nie ładuje
        te
        > j samej playlisty co godzine i jedyne gdzie dziennikarze maja coś do
        powiedzeni
        > a, no może poza TOK FM. Radio dla koneserów... radia

he he. toś się zagalopował... dziennikarze mają tam tyle do powiedzenia na ile
        im góra pozwala, więc proszę, bez popadania w jakiś przebrzmiały
        sentymentalizm.. a dla koneserów radia to najpewniej była audycja sponsorowana
        przez BP...
        są tam takie kwiatki, że uszy więdną - a jeżeli już patrzeć poważnie na ten
        Twój post, to wynika z tego, że "koneserzy radia" w Krakowie maja średnią wieku
        75 lat!!
    • Gość: peteen Re: Radio Kraków Małopolska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 16:30
      dla mnie radio Kraków jest taka lokalną namiastką trójki
      słucham głównie starych kawałków w programach skarżyńskiego, czase transmisji z
      wisełki, rzadko reportaży
      ale wolę spojny ton podawania wiadomości, niźli słowotok maszynowy eremefu...

ps. wszystkie media publiczne mają odpowiedź-gotowca, coś o misji i takie tam
    • velsatis Ludzie pora sie obudzić 06.11.02, 11:23
      ...Radio o wszystkim i niczym juz przesjae mieć racje bytu. Nadciaga era
      wyspecjalizowanych niszowych rozgłosni.

Swoją droga jak słysze zwrot misja radia publicznego to ogarnia mnie pusty
      śmiech. Radio kraków mimo doskonałej bazy technicznej i ludzi jest denne bo
      działa bez pomysłu zapatrzone w swoją misję. Jest nudne, muzyka do niczego a na
      dodatek szewarc mydło i powindło. Jesli cos jest do wszystkiego to jest do
      niczego.

PS Słucham radiostacji, radia jazz i ostatnio radia żak bo zaczeli cos z
      fajniejszej nutki zapodawać czego sobie i wam zycze
      • Gość: simba radio kraków IP: *.del.com.pl 06.11.02, 19:47
        kiedyś włączyłem.
        Sobota rano, dobry nastrój...
        I nagle słyszę świergot jakiejs nastolatki: "WSzystkiego najlepszego Leni! Żyj
        nam sto lat, wspaniała Leni Riefenstahl!!!"
        No po prostu mnie zatkało.
        I żebyż to jeszcze była ironia...

Od tej pory omijam RK z daleka
    • Gość: Teraz Kasa Re: Radio Kraków Małopolska IP: 217.8.182.* 06.11.02, 21:57
      Gość portalu: Doktor Hiszpan napisał(a):

> Mili moi,
      >
      > czy ktoś tego w ogóle słucha? Toczą się boje o zabicie z zimną krwią na
      > oczach gawiedzi niejakiego Radia Blue - a tymczasem w badaniach słuchalności
      > Radia Kraków pojawiło się z przodu długo oczekiwane zero. I przecinek, no i
      > coś po przecinku. Odpowiedzcie proszę, czy tego radia ktoś słucha? Zdaje się,
      > że znajomi z SLD powołali sobie na prezesików nie tych co trzeba ( a szkoda,
      > bo to świetnie płatna posadka - 10.000 brutto - a nic robić nie trzeba) i
      > położyli "na cacy" następną stację.
      >

Profesorze Hiszpan, Mistrzu

Masz 100 % racji, mniej najbardziej brak redaktora Konrda Myślika facet był
      cool, miał styl i słuchalnoś, zgubiła go niestety miłość do podróży taxi za
      pieniądze podatników. Może wróci, synekurka była niezła tymczasem stawia
      supermarkety stacje benzynowe i inne blaszaki to sie nazywa chyba "Terra Casa"
      nie wiem czy dobrze tłumacze "teraz kasa" pomóż Mistrzu.

Teraz Kasa
      • Gość: Doktor_Hiszpan Może coś bliżej? IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 17:46
        Gość portalu: Teraz Kasa napisał(a):

>
        > > Mili moi,
        > >
        > > czy ktoś tego w ogóle słucha? Toczą się boje o zabicie z zimną krwią na
        > > oczach gawiedzi niejakiego Radia Blue - a tymczasem w badaniach słuchalnoś
        > ci
        > > Radia Kraków pojawiło się z przodu długo oczekiwane zero. I przecinek, no
        > i
        > > coś po przecinku. Odpowiedzcie proszę, czy tego radia ktoś słucha? Zdaje s
        > ię,
        > > że znajomi z SLD powołali sobie na prezesików nie tych co trzeba ( a szkod
        > a,
        > > bo to świetnie płatna posadka - 10.000 brutto - a nic robić nie trzeba) i
        > > położyli "na cacy" następną stację.
        > >
        1.Wypada chyba podziękować, ale nie przerabiajmy Kochanowskiego na profesora
        BTW.
        2. Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, by ktośmiał 100% racji - prapremiera
        światowa
        3. w sprawach personalnych RK nie orientuję się tak dobrze jak Ty - anonimowy
        specjalisto,
        4. Może więc słówko objaśnień dla gorzej zorietowanych - kto zacz, i skąd taka
        wielka strata?
        5. Czy aby dostatecznie zaważyła na wynikach tej zasłużonej stacji?
        6. a może to owoc osobistych animozji? Nie, w to nie wierzę...
        7. Próbuję łączyć podróże taxi za pieniądze podatników ze spadkiem
        dramatycznym, ale nic mi z tego nie wychodzi...
        8. Co to znaczy "być cool"? Szczególnie w odniesieniu do synekurki?
        9. W jaki sposób redaktor może cokolwiek stawiać? Do tego chiba jakichś
        uprawnień czeba?
        10. Z tłumaczeniem gorzej - w włoskim nie jestem tak dobry, jak opowiadają -
        ale na oko jedno wygląda jak "Ziemia" a drugie jak "dom"
        11. A tak ogólnie to o co chodzi?

Pozdrawiam

DH

> Profesorze Hiszpan, Mistrzu
        >
        > Masz 100 % racji, mniej najbardziej brak redaktora Konrda Myślika facet był
        > cool, miał styl i słuchalnoś, zgubiła go niestety miłość do podróży taxi za
        > pieniądze podatników. Może wróci, synekurka była niezła tymczasem stawia
        > supermarkety stacje benzynowe i inne blaszaki to sie nazywa chyba "Terra
        Casa"
        > nie wiem czy dobrze tłumacze "teraz kasa" pomóż Mistrzu.
        >
        > Teraz Kasa
        • Gość: Rada Programowa Re: Może coś bliżej? IP: *.cafetera.pl / *.tera.com.pl 08.11.02, 16:11

> 11. A tak ogólnie to o co chodzi?

Czy ten K. Myślik to nie ten sam facet który tak prowadził ostatnią kampanie UW
          do parlamentu w Krakowie tak, ze teraz Lassota omija go z daleka ?

PO
          Rada Programowa

>
          > DH
          >
          > > Profesorze Hiszpan, Mistrzu
          > >
          > > Masz 100 % racji, mniej najbardziej brak redaktora Konrda Myślika facet by
          > ł
          > > cool, miał styl i słuchalnoś, zgubiła go niestety miłość do podróży taxi z
          > a
          > > pieniądze podatników. Może wróci, synekurka była niezła tymczasem stawia
          > > supermarkety stacje benzynowe i inne blaszaki to sie nazywa chyba "Terra
          > Casa"
          > > nie wiem czy dobrze tłumacze "teraz kasa" pomóż Mistrzu.
          > >
          > > Teraz Kasa
          • Gość: Doktor_Hiszpan pudło the next IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 22:17
            Hallo modzieży,
            Sparwdziło siem: kampanię do parlamentu prowadził Goerlich z Romanowskim, a nie
            nasz bohater. Ten - i owszem - robił w poprzedniej, ale za to (podówczas)z
            dobrym skutkiem - tak mówi Unia. W kampanii do parlimentu tamtego roku był
            jdynie w konwencie wyborczym, czyli zajmował się przesłuchiwaniem kandydatów. Z
            daleka omija go po tym niejaki Okoński, a nie Lassota. Ale to subtelność nie
            dla wszystkich dostępna.
            pzdr
            DH
          • Gość: Teraz Kasa Doktor Hiszpan buduje supermarket w Rzeszowie IP: 217.8.182.* 12.11.02, 15:49
            Gość portalu: Rada Programowa napisał(a):

>
            > > 11. A tak ogólnie to o co chodzi?
            >
            > Czy ten K. Myślik to nie ten sam facet który tak prowadził ostatnią kampanie
            UW
            >
            > do parlamentu w Krakowie tak, ze teraz Lassota omija go z daleka ?
            >
            > PO
            O wilku i owcy.

Tak, Tak, to ten nieudacznik, facet do czego sie zabierze to klapa, ostatnio
            wywołał afere w Rzeszowie z Carrefourem. Chłopczyk "chcial" wybudowac
            supermarket juz kobylka byla u plotu juz sie z gaska witał juz lapki tu i tam
            posmarowal a tu ..... bedzie w tym miejscu Plac Papieski.
            Radni poczuli sie bowiem na jego argumenty o pieknie i potrzebie tej budy głusi
            i odeslali z powrotem redaktora Myslika do Krakowa. Sprawdzilem szykowal sie
            ponoc do powrotu ale tu nieszczescie.... nowy prezydent z SLD i co teraz Panie
            Hiszpan-Myslik trzeba sie zajac radiem Kraków ? Bo Teraz Kasy w Rzeszowie nie
            bedzie.

Prawdziwie zasmucony(a)
            Teraz Kasa
            • Gość: Doktor_Hiszpan Re: Doktor Hiszpan buduje supermarket w Rzeszowie IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 16:15
              > O wilku i owcy.
              >
              > Tak, Tak, to ten nieudacznik, facet do czego sie zabierze to klapa, ostatnio
              > wywołał afere w Rzeszowie z Carrefourem. Chłopczyk "chcial" wybudowac
              > supermarket juz kobylka byla u plotu juz sie z gaska witał juz lapki tu i tam
              > posmarowal a tu ..... bedzie w tym miejscu Plac Papieski.
              > Radni poczuli sie bowiem na jego argumenty o pieknie i potrzebie tej budy
              głusi
              >
              > i odeslali z powrotem redaktora Myslika do Krakowa. Sprawdzilem szykowal sie
              > ponoc do powrotu ale tu nieszczescie.... nowy prezydent z SLD i co teraz
              Panie
              > Hiszpan-Myslik trzeba sie zajac radiem Kraków ? Bo Teraz Kasy w Rzeszowie nie
              > bedzie.
              >
              > Prawdziwie zasmucony(a)
              > Teraz Kasa

Czy poza tym co napisałeś, są jeszcze jakieś inne poważne powody, dla których
              mam się czymś zajmować?

PS - nawet podstawowa analiza stylu pozawala stwierdzić, że odpowiadasz sam
              sobie, tyle,że w różnych kostiumach(Teraz Kasa/Rada Programowa), to się
              nazywa...cholera, zapomniałem. Jakoś na "s" ...Ale weź poprawkę, że to częsty
              zabieg w tych stronach. Trzeba wymyśleć coś lepszego
              PS 1. Nie jestem chyba dostatecznie przygotowany, bo nie znam losów Carrefour w
              Rzeszowie. Za rzadko tam bywam - w przeciwieństwie do Ciebie. Rzeszów... hm,
              zdecydowanie wolę Kraków.
              PS 2. Nie bardzo też wiem, co porabia tam Twój ulubieniec - wystarczy, jak
              rozumiem, że TY wiesz. Może to i lepiej...
              PS 3. Czy Radio Kraków, którego dotyczyło pytanie ma mi przynosić jakieś zyski?
              Rzecz jest do rozważenia. Może coś więcej na ten temat? Zaś co do Twoich
              kłopotów osobistych z red Myślikiem, to bardzo się boję, że nie będę mógł Ci
              pomóc. Nie bardzo się znamy.BTW okropnie musiał Ci zaleźć za skórę, ciekawe
              czym? Już pytałem - może Ty jaki prezes, albo księgowa?
              PS 4. Na marginesie - skoro w Rzeszowie nowy prezydent z LSD, to znacznie jest
              lepiej przygotowany do brania w posmarowane łapki - ma wieloletnie
              doświadczenia. Więc Twojemu ulubieńcowi wróżę sukcesy.

Poza tym wszyscy zdrowi - czego i Tobie życzę

pzdr

DH
            • Gość: Doktor_Hiszpan Re: Doktor Hiszpan buduje supermarket w Rzeszowie IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 16:47
              No i co tam Słonko?
              Mowę Ci odjęło?
              Bużetówka nie pozwala na siedzenie w necie po wyjściu z pracki?
              Tak?
              A z pracki wychodzimy o 16.00?
              A w domku nie mamy łącza?
              Pech prawdziwy.
              Niestety do kopaniny też potrzeba przygotowania.

DH
          • Gość: UOP-ik Pasażyk Bielaka ? IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 17:56
            Czas zapomnieć o anonimowości - a skąd byłeś widziany w Pasażyku? Może z Biura
            Unii Upadłości? z Mikołajskiej 2.? No proszę, to jesteśmy w domku, biedny
            Unito...

Gość portalu: Rada Programowa napisał(a):

>
            > > 11. A tak ogólnie to o co chodzi?
            >
            > Czy ten K. Myślik to nie ten sam facet który tak prowadził ostatnią kampanie
            UW
            >
            > do parlamentu w Krakowie tak, ze teraz Lassota omija go z daleka ?
            >
            > PO
            > Rada Programowa
            >
            > >
            > > DH
            > >
            > > > Profesorze Hiszpan, Mistrzu
            > > >
            > > > Masz 100 % racji, mniej najbardziej brak redaktora Konrda Myślika fac
            > et by
            > > ł
            > > > cool, miał styl i słuchalnoś, zgubiła go niestety miłość do podróży t
            > axi z
            > > a
            > > > pieniądze podatników. Może wróci, synekurka była niezła tymczasem sta
            > wia
            > > > supermarkety stacje benzynowe i inne blaszaki to sie nazywa chyba "Te
            > rra
            > > Casa"
            > > > nie wiem czy dobrze tłumacze "teraz kasa" pomóż Mistrzu.
            > > >
            > > > Teraz Kasa
      • Gość: Doktor_Hiszpan Blagujesz Aniele - sprawdziłem IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 20:45
        No i tak. Tajemnicza Nieznajomo (Teraz Kasa - feminum),
        blagujesz niestety. Niejaki Myślik, którego, jak rozumien, nie bardzo lubisz,
        nigdy nie był w RKM żadnym redaktorem.Sprawdziłem. Podobno prowadził studio
        nagrań w tym przybytku słuchaczy, ale przestał. Że przekręciaż? I co? chodzi
        sobie po świecie? Straszny upadek obyczajów...Ale złość okropna Cię trawi,skoro
        aże walisz nazwiska do sieci, czego , dalibóg jeszcze tu nie widziałem.
        Teraz pytanko: jaki wpływ studio nagrań ma na słuchalność? Bo właśnie tem
        wątkiem próbowałem publiczność zainteresować - i to w konwencji poważnej. Co
        wszyscy poza tobą zrozumieli. I za co wszystkim dziękuję.
        A jak masz do gościa jakieś "anse", to może daj mu po pysku (jako ograbiony
        podatnik oczywiście). Mnie to specjalnie nie przeszkadza.
        Ale nie urządzaj sobie może trybuny do osobistych anmozji, bo od tego są
        terapeuci. Co Ty na to?

DH

PS: z tego, co udało się ustalić, to Radyjko utrzymywane jest z kasy
        abonamentowej, a nie podatniczej, więc nie bardzo wiadomo, jak radiowy
        przekręciaż miał się wozić za pieniądze podatników. Ale, jak rozumiem, takie
        subtelności Cię nie obchodzą.
        PSI: rodzi się też ciekawość, skąd u Ciebie takie wiadomości szczegłowe - możeś
        Ty radiowa księgowa albo jaki prezes?

pzdr DH
        • Gość: Teraz Kasa sprawdziłem Doktor (Redaktor) Myślik IP: 217.8.182.* 12.11.02, 15:54
          Gość portalu: Doktor_Hiszpan napisał(a):

bo od tego są
          > terapeuci. Co Ty na to?

Bul, Bol, Bul Panie Myślik trafiony zatopiony pa pa pa.
          Jak widze gra w okrety jest ci obca podobnie jak kultura.

Teraz Kasa

Ps.
          Dzieki Gazecie toalety w radiu Kraków są czyste, bo pozbawione twojej tworczosci
          • Gość: Doktor_Hiszpan Specjalizm toaletowy IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 16:21
            Gość portalu: Teraz Kasa napisał(a):

> Gość portalu: Doktor_Hiszpan napisał(a):
            >
            > bo od tego są
            > > terapeuci. Co Ty na to?
            >
            > Bul, Bol, Bul Panie Myślik trafiony zatopiony pa pa pa.
            > Jak widze gra w okrety jest ci obca podobnie jak kultura.
            >
            > Teraz Kasa
            >
            > Ps.
            > Dzieki Gazecie toalety w radiu Kraków są czyste, bo pozbawione twojej
            tworczosc
            > i

AV: Gra w okręty nie jest mi wprawdzie obca, ale chciałby tylko zapytać czy
            Twój pupil Tworzył coś w toaletach Radia? No i czy bywasz tam tylko w
            Toaletach, czy może jeszcze gdzieś indziej?

pzdr

DH
          • Gość: Doktor_Hiszpan Małe przypomnienie IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 16:33
            A tu Skarbie, masz okazję przypomnieć sobie, o czym traktuje założony wątek.Jak
            Ci on nie w smak (boś prezes, albo księgowa)to zagłosuj, żeby go zamknąć.

pzdr

DH

Mili moi,

czy ktoś tego w ogóle słucha? Toczą się boje o zabicie z zimną krwią na
            oczach gawiedzi niejakiego Radia Blue - a tymczasem w badaniach słuchalności
            Radia Kraków pojawiło się z przodu długo oczekiwane zero. I przecinek, no i
            coś po przecinku. Odpowiedzcie proszę, czy tego radia ktoś słucha? Zdaje się,
            że znajomi z SLD powołali sobie na prezesików nie tych co trzeba ( a szkoda,
            bo to świetnie płatna posadka - 10.000 brutto - a nic robić nie trzeba) i
            położyli "na cacy" następną stację.

Ukłony

DH

• Gość: Doktor_Hiszpan ? IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 16:50
            No i co tam Słonko?
            Mowę Ci odjęło?
            Bużetówka nie pozwala na siedzenie w necie po wyjściu z pracki?
            Tak?
            A z pracki wychodzimy o 16.00?
            A w domku nie mamy łącza?
            Pech prawdziwy.
            Niestety do kopaniny też potrzeba przygotowania.

DH

• Gość: UOP-ik Nieładnie, nieładnie IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 17:19
            IP: 217.8.182.*

poszuka się,to się znajdzie, jak nie tu to w Pasażu Bielaka
      • Gość: Doktor_Hiszpan Czas się obudzić... IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 15:31
        No nie? Może by tak jakaś odpowiedź?

DH
    • gph To co, zamykamy radio? 07.11.02, 10:12
      a co z budynkiem zrobimy? może jakiś (super)market? albo bazar, albo hotel?
      ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
    • Gość: Jaxx Żenada do kwadratu IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 12.11.02, 19:01
      Miała być dyskusja, jest pyskówka na najniższym pozniomie, okazuje sie ze
      krakow jest bardzo bardzo mały, maluczki nawet powiedziałbym.

Tak czy siak jedno wydaje sie byc pewnym: RKM padnie predzej czy pozniej bo
      jest dla wszystkich czyli dla nikogo, ma misje nie ma słuchalności, ma
      fechowców i sprzet, nie ma pomysłu.

A szczekania rad programowych i hiszpanów niczego tu nie zmienią
      • Gość: Doktor_Hiszpan Dobrze nie jest - to pewne IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 21:19
        Witam,

już myslałem, że żaden przytomny głos w sprawie nie padnie. Ale jednak, za co
        dziękuję, się udało. Co do szczekania Hiszpanów, to jam zaatakowany i się
        musiałem bronić. Ale dajmy temu spokój - samo zdechnie. Natomiast Radio
        kosztuje trochę pieniędzy i stąd zmartwienia. No i kiedyś było - a dziś go nie
        ma.

pzdr

DH

Gość portalu: Jaxx napisał(a):

> Miała być dyskusja, jest pyskówka na najniższym pozniomie, okazuje sie ze
        > krakow jest bardzo bardzo mały, maluczki nawet powiedziałbym.
        >
        > Tak czy siak jedno wydaje sie byc pewnym: RKM padnie predzej czy pozniej bo
        > jest dla wszystkich czyli dla nikogo, ma misje nie ma słuchalności, ma
        > fechowców i sprzet, nie ma pomysłu.
        >
        > A szczekania rad programowych i hiszpanów niczego tu nie zmienią
    • Gość: kobo Re: Radio Kraków Małopolska IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 23:06
      KOnradzie!!! Przeciez to ty jestes mistrzem slowa! Zapomiales o tym? Twoja
      retoryka, slownictwo, skladnia jest tak charakterystyczna, ze, wybacz
      rozpoznawalna od - gora - trzeciego zdania. Pol miasta wie, ze marzysz o
      prezesurze Radia Krakow. Dotychczas uprawiales na tym forum w miare subtelny
      lobbig. Ok - kazdemu wolno kochac. Ale to powyborcze wystapienie - wybacz -
      grobo ponizej twojej inteligencji. Zalecam - stanowczo - tydzien w gorach.

Z wiadomymi wyrazami,
      Doktor kobo
    • Gość: Manka Re: Radio Kraków Małopolska IP: *.radio / 10.0.1.* 06.02.03, 09:18
      Bez komentarzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka