Dodaj do ulubionych

WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM

IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 05.10.01, 18:59
Cześć - zostałem poproszony o założenie tego wątku (zob. wątek "I to jest wątek
nr 4000"). Niech każdy z użytkowników forum wpisze tu coś o sobie. Ja się może
ośmielę, jak pojawi się parę wpisów. Pozdrawiam i zapraszam. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: adela Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.waw.cdp.pl 05.10.01, 20:02
      Adela - znalazlam was kiedy bylam daleko od domu i..zostalam.
    • Gość: van der Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: 195.116.35.* 06.10.01, 09:41
      żadko się pojawiam na forum ale również złoże swój wpis
      • Gość: Wacław Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.chello.pl 06.10.01, 20:21
        kloss ! Ty sowiecki agencie !
        Precz z komunom !
    • Gość: Rebecca Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.cps.pl 06.10.01, 23:30
      Gość portalu: kloss napisał(a):

> Cześć - zostałem poproszony o założenie tego wątku (zob. wątek "I to jest wątek
      >
      > nr 4000"). Niech każdy z użytkowników forum wpisze tu coś o sobie. Ja się może
      > ośmielę, jak pojawi się parę wpisów. Pozdrawiam i zapraszam. :)

Czytam stale wypowiedzi na forum,choć jestem od pewnego czasu w innym
      mieście.Widać tęsknota silniejsza niż by się wydawało.Pzdr
      Rebecca
      • Gość: kloss Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 06.10.01, 23:42
        No coś powoli te wpisy tu się pojawiają... Ja pochodzę z Mielca, w Krakowie
        mieszkam od kilku lat, skończyłem tu studia. POzdrawiam - A cha - proponuję
        ignorować posty pana Wacława i jego koleżków. :)
    • Gość: T Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.zreo.compaq.com 07.10.01, 00:41
      T(omek) was pozdrawia i życzy samych ciekawych wpisów!
      T
      • Gość: maciej Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.chem-trans.com.pl 07.10.01, 10:33
        Nie żebym się czepiał ale Wacek z tą "komunom"
        chyba przesadził.
        Nie jestem z Krakowa, ale lubię wasze forum, i jestem
        chyba z nielicznych mieszkńców NIeKrakowa, co by z tą stolicą jednak wrócili.
        pozdrawiam Was serdecznie
        maciej
        • Gość: Wacław Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.chello.pl 07.10.01, 10:49
          Ja nie przeadzam ! Ja ostrzegam przed sowiecką agenturą - np. kloss !
          Gdyby nie nasz sojusznik z NATO, kolega Brunner to by kloss dzieci na
          zsowietyzował !
          No i ten kloss to ani chybi jakiś zyd (on głosował na komune, tj. na UW) a i
          pewnikiem jaki mason !
          PRECZ Z KOMUNOM !!!
          • Gość: beata Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.tvwisla.com.pl 07.10.01, 22:53
            Komuną.
    • Gość: beata Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.tvwisla.com.pl 07.10.01, 22:54
      Ja trafilam tu calkiem niedawno. Weszlam tu ot tak, by poczytac :)
      • Gość: Wacław Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.chello.pl 08.10.01, 08:57
        No to żegnamy !
        • Gość: beata Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.tvwisla.com.pl 08.10.01, 12:46

No to pa Wacławie.
          • Gość: kloss Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM-do Beaty IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 08.10.01, 13:02
            Beato - nie przejmuj sie bredzeniami Wacława
            • Gość: beata Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM-do klossa :) IP: *.tvwisla.com.pl 08.10.01, 15:14
              Oczywiscie sie nie przejmuje:)
              Dziekuje :)
              • Gość: Wacław Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM-do Beatki) IP: *.chello.pl 08.10.01, 18:28
                Beato !
                W takim razie nici z naszej dzisiejszej randki. Nie dzwoń do mnie więcej i nie
                wystawaj pod moim oknem.
                Żegnam Panią !
                • Gość: beata Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM-do Beatki) IP: *.tvwisla.com.pl 09.10.01, 11:46
                  Hę?
                  • Gość: kloss Beatko IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 09.10.01, 15:03
                    Zanim wdasz sie w polemikę z Wackiem przeczytaj najpierw w forum MIELEC wątek
                    pt. "APEL DO LUDZI". Pozdrawiam
                    • Gość: Wacław Re: Beatko trzymaj się z dala od tego sowieckiego zboczka ! IP: *.chello.pl 09.10.01, 18:11
                      kloss pedale odwal się od Beatki !
                      Beato rozmawiałem z Twoim tatą,
                      tata zgodził się ... . !
                      • Gość: beata Re: Beatko trzymaj się z dala od tego sowieckiego zboczka ! IP: *.tvwisla.com.pl 10.10.01, 10:14
                        Wacek, stuknij sie w glowe! I kultury troche.
                        • Gość: Wacław Re: Beatko trzymaj się z dala od tego sowieckiego zboczka ! IP: *.chello.pl 10.10.01, 10:21
                          Gość portalu: beata napisał(a):

> Wacek, stuknij sie w glowe! I kultury troche.

Beatko, jak tak możesz po tym co my ze sobą przeżyliśmy ???????!
                          Całuję Cię jak zwykle zachłannie i perwersyjnie (chociaż jestem mlodzieńcem
                          prawicowym i wstydliwym).

• Gość: maciej Re: Beatko trzymaj się z dala od tego sowieckiego zboczka ! IP: *.chem-trans.com.pl 10.10.01, 12:31
                            No i tak drogi Wacku, zniszczyłeś całkiem niezły temat.
                            Dasz radę, między tymi obelgami rzucanymi na lewo i prawo, zastanowić się
                            nad tym?
                            maciej
                            • Gość: Wacław Re: Beatko trzymaj się z dala od tego sowieckiego zboczka ! IP: *.chello.pl 10.10.01, 20:24
                              Gość portalu: maciej napisał(a):

> No i tak drogi Wacku, zniszczyłeś całkiem niezły temat.
                              > Dasz radę, między tymi obelgami rzucanymi na lewo i prawo, zastanowić się
                              > nad tym?
                              > maciej

Ależ Maćku, gdzie ja rzucam obelgami ? No może trochę na lewo ... . Ale na prawo -
                              napewno nie !!!
                              Wiesz, że przez te sowieckie ścierwo klossa .... przepraszam .... przez tego
                              niewykle miłego chłopca pochodzącego z dobrej mieleckiej rodziny von
                              Klossowiczów - rzuciła mnie Beatka ?!!!!
                              Już nie chce się ze mną spotykać ? I już nie mówi do mnie: mój ty ... Wacku !
                              To wszystko przez komunę ! A najgorszy to ten Bierut ! No i Woroszyłow !

• Gość: Sara Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: 213.25.166.* 10.10.01, 21:13
      Pozdrawiam wszystkich normalnych użytkowników tego forum. Ciebie beatko i
      Ciebie klossie:)
      PS Takich $%$%$^$ jak niektórzy tutaj należy olać na całej linii.
      Pozdrowionka:))))
      • Gość: Wacław Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.chello.pl 10.10.01, 21:22
        Gość portalu: Sara napisał(a):

> Pozdrawiam wszystkich normalnych użytkowników tego forum. Ciebie beatko i
        > Ciebie klossie:)
        > PS Takich $%$%$^$ jak niektórzy tutaj należy olać na całej linii.
        > Pozdrowionka:))))

Szalom Alejchem Saro !
        Spotkajmy się w sobotę na ul. Szerokiej. O tej co zwykle.
        Pozdrawiam Cię serdecznie.
        PS
        Z Beatą już zerwałem.

• Gość: kloss Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 11.10.01, 01:41
        czesc sara - dzieki za pozdrowienia
        • Gość: Harry Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.chello.pl 17.10.01, 09:14
          Gość portalu: kloss napisał(a):

> czesc sara - dzieki za pozdrowienia

Natychmiast przeproś Sarę !

• Gość: jan Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: 213.25.166.* 10.10.01, 21:39
      Nazywam się Bąk. Jan Bąk.
      • Gość: Wacław Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.chello.pl 11.10.01, 10:21
        Gość portalu: jan napisał(a):

> Nazywam się Bąk. Jan Bąk.

Cześć Janek. Jestem Wacław, aktualnie w OP (poprzednio w LPR).

• Gość: ? Re: WIELKA KSIĘGA UŻYTKOWNIKÓW FORUM IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.10.01, 13:43
          Bond,...James Bond
          • Gość: H. Re: kloss to szmata IP: *.dialup.medianet.pl 18.10.01, 12:59
            j.w.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka