trudny2002 20.01.06, 08:55 Trudno o guźcu mówić , ze piękny... Ale są tacy którym odpowiada jego oryginalność. trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piou [...] IP: *.net.autocom.pl 20.01.06, 09:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Guziec 20.01.06, 09:34 widzę ze i zwierzaków nie lubisz...a szkoda bo mozna na ten przykład albo konno pojeździc albo z psem pobiegać albo kota głaskać... trudny Guziec też zwierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko [...] IP: *.net.autocom.pl 20.01.06, 09:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 W taki mróz 24.01.06, 10:43 jest właściwym aby człowiek pomagał zwierzętom. Guziec też czeka na twoją pomoc... daj mu żarcia i napój guźca...nie zwazaj że moze nie jest najbardziej wzorcowym zwierzakiem jeśli idzie o miarę urody... Moze za to szlachetny? Moze inteligentny? Moze ma jednak cechy jakie lubisz lub polubisz... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: W taki mróz 24.01.06, 10:48 Guziec to taka dzika świnie z innego kontynenta? Pokochać świnie? No zwierzak lubi sie taplać w błotku, ja nie. Polski polityk obojętnie jakiej proweniencji w tych zawodach zajmuje zawsze pierwsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Re: W taki mróz 24.01.06, 10:53 Świnie się nie taplają jeśli moga mieć czysto. Jasne, lubią się schłodzić latem, ale to dlatego, że jest gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: W taki mróz 24.01.06, 10:55 ale w oczach guzca mozesz spotkac to czego nie uswiadczysz w innych oczach...( np. ryby, konia, kreta...) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: W taki mróz 24.01.06, 15:52 a pamiętacie tego guźca, co sp...lił z klatki w trakcie ładowania go do samolotu na warszawskim Okęciu i ukrył się w Lasach Kabackich? Miał w ramach wymiany zwierzaków jechac do ZOO w San Diego. Niestety, po dzis dzień nie został odnaleziony ani on, ani nie natrafiono na najmniejszy po nim ślad. Jedna z hipotez zakłada, że go ktoś złapał i pożarł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: W taki mróz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:03 nie wszelki slad, bo slady mozna bylo spotkac przez kolejne pol roku... ;) ehh, to byly czasy, guziec byl miejscowa legenda ... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: W taki mróz 24.01.06, 21:04 to nie były jego ślady, tylko babirusa Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: W taki mróz 25.01.06, 09:07 A ciąża guźca ile trwa...i czy guźcową jedynie guziec kryje czy tez nie brzydzą się inne świniowate? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Guziec już nie jest tak piękny 26.01.06, 08:36 ...ale wszak zwierz to i tak wielu mu niechętnych...a jak tak pani Osuchowa się dowie to dopiero... trudny a wiesz co Peteen...polipy polipami ale szlag by trafił każdego jeśłi ogolić się nie możesz jak człowiek bo nie dostajesz do ...a zresztą...zawsze przecież mozna zaufanemu brzytwę dać...i niech goli...np. taki Pierre...Pierre goli bez dumy.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Guziec już nie jest tak piękny 26.01.06, 08:38 ale uważaj, bo z zapamiętaniem... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Guziec już nie jest tak piękny 26.01.06, 09:04 Ech Trudny.. Tak się składa, że miałem i mam okazję przebywać wśród bardzo niepełnosprawnych. Dlatego nie przyjdzie mi do głowy dworować a wręcz szydzić z jakiegokolwiek ograniczenia. Coraz częściej odzywki na tym forum niecnotliwie pachną... Twoje też są skunksowate. b.o :(( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Widzisz Pierre... 26.01.06, 09:20 składa się i tak, iż ja nie mam nawet cienia zamiaru a co mówić o realizacji...by dokuczyć, wyszydzić czy piętnować jakąkolwiek niepełnosprawność. Nie ma zamiaru podkreślam. Nie przychodzi mi do głowy drwina z cudzego nieszczęścia, a powiem nawet iż zawsze z podziwem i szacunkiem odnoszę się do osób które mimo ograniczeń z zapałem i wielką wolą uzupełniają jakieś niedostatki innymi cechami. Zmarł niestety mój przyjaciel, którego dotknęło nieszczęscie, jednak gdy żył , nie można znaleźć chwili w której możnaby przypuszczać iż niepełnosprawnosć jest czy była przyczyną dla której znajdowałbym tę inność dla celów niskich. Obecna sytuacja jest nie tyle szydzeniem, co wskazaniem iż karykaturalnosć wielu zachowań akurat tak zgromadzonych postaci dodatkowo nosi cechy niepełnosprawnosci. Widzisz, myślę iż niepełnosprawność jakkolwiek nie jest pwodem do kpin, to również nie moze stanowić tarczy i ochrony. Wymagania są równe...i jesli szcunek dla człowieka to nie dla jego fizycznych mozliwości ale dla rzeczywistego dorobku czy próby takiego dorobku osiągnięcia.... A jeśłi piszesz, ześ bywałpośród niepełnosprawnymi, to z pewnoscią nie jest Ci obce i to, iż ta niepełnosprawnosć nie jest przez nich traktowana jako usprawiedliwienie... Dlatego nie jest śieszna niepełnosprawnosć Pana Gosiewskiego czy karłowata krasnalowatosć braci , ale te cechy nie są usprawiedliwieniem dla zachowan jakie ich dyskwalifikują w świecie sprawnych i sprawnych inaczej... trudny A zastrzezenia w rodzaju bez odbioru, są tu sugestią iż obawiać się mozesz wymiany stanowisk, zdan na temat wcale nie tak nieistotny...ym bardziej że niepełnosprawni nie robią ze swpoicvh niedostatków tabu. Nie bądź bardziej papieski jak ojciec dyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Widzisz 26.01.06, 09:36 nie masz zamiaru czegoś robić a czynisz, nie szdzisz a szydzisz nie chcesz a chcesz... itp To nic innego jak ... a może Zaburzenia myślenia; fałszywe i nie podlegające korekcji (niepodważalne) przekonania dotyczące własnej osoby i/lub otoczenia, nie mające odbicia w rzeczywistości i nie podzielane przez inne osoby z podobnego kręgu społeczno- kulturowego, występujące w przebiegu chorób psychicznych (psychozach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Kłapouchy jednak.... :(( IP: *.net.autocom.pl 26.01.06, 09:26 Trudny czuje pogardę dla wszystkich i wszystkiego, co nie jest nim, z niego lub od niego nie pochodzi... Myślę , że niełatwe jest takie życie... I dlatego ile razy wspomnę Kłapouchego ze Stumilowego Lasu, tyle razy przypominam sobie o ciężkiej doli Trudnego... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen oho, koko wraca do kopania... 26.01.06, 09:29 lubi to, nie może zyć bez przywalenia komuś, czy jest powód faktyczny, czy tylko w jej łepetynie wyimaginowany... znaczy odpoczęła, sił nabrała i zaczyna zabawę od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: oho, koko wraca do kopania... 26.01.06, 09:33 ja tam dłbym pole i zgodziłbym się na przypisanie mi pogardy jako uczucia jakim obdarzam aktualnych kilku nowej kliki. Z pogardą bowiem faktycznie odnoszę się do zachowań tej klasy i to wcale nie jest naganne. Ba, to wręcz obowiązek. Czy kiko sadzisz iż wybory demokratyczne to wskazanie swojego następcy? Idzie mi o sytuację poprezydencką w Stolicy . Czy Kaczyńscy "falandyzują" prawo czy je "kaczą"? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Jeśli nawet kaczą, trudny - IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 06:50 to robią to w imię wyższych racji! A co robi PO w tym celu? Napisz proszę , a nuż przekonasz oponentów. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Jeśli nawet kaczą, trudny - 27.01.06, 09:04 Gość portalu: kiko napisał(a): > to robią to w imię wyższych racji! Co jak słusznie zauważasz w tym konkretnym przypadku jest pójściem na łatwiznę. malcy mogą robić rzeczy wyłącznie w imię "wyższych racji"... wszak innych nikt by nie dostrzegał. > A co robi PO w tym celu? Napisz proszę , a nuż przekonasz oponentów. Oponenetem jesteś Ty, a Ciebie już przekonano w sposób taki iż dość długo potrwa kolejne fałdowanie się tej substancji pod czaszką... Ale ani ja , ani chyba nikt inny nie odbiera Ci i szansy i możliwości. Tylko na miłość boską róbże to gdzie w zaciszu albo moz sanatoryjnie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Acha, trudny - wymigujesz się IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 09:34 Naprawdę nie jesteś w stanie napisać nic pozytywnego o PO??? No no... Potrafisz tylko naśmiewać się z władz PiS i to głównie (o jak nieładnie) w kontekście ich fizycznych niedoskonałości? Czy też robić aluzje do jakości mego mózgu? Zachowujesz się zatem jak klasyczny a do tego niezwykle płodny troll, czyż nie??? I ta barokowa stylistyka twych postów, której tak rozpaczliwie się trzymasz w jakimś sobie tylko znanym celu(?). Myślisz, że w ten sposób twoje wypociny robią na maluczkich większe wrażenie??? Co????? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Acha, trudny - wymigujesz się 27.01.06, 09:43 Gość portalu: kiko napisał(a): > Naprawdę nie jesteś w stanie napisać nic pozytywnego o PO??? No no... > Potrafisz tylko naśmiewać się z władz PiS i to głównie (o jak nieładnie) w > kontekście ich fizycznych niedoskonałości? Nie ja jestem autorem tych jak piszesz niedoskonałości. To nie jest najistotniejszy element jednak w kontekscie z jakością działania stanowi chromość absolutną...a już to nie jest bo nie moze być niczuym dobrym. Nie rób tarczy z ułomności i nie przekonuj nie że niepełnosprawny moze wiecej...a jeśłi może niech robi byle w jakości przyjmowalnej. Czy też robić aluzje do jakości mego > > mózgu? To nie są aluzje to konstatacja a właściwie opinia do której prawo ma każdy. Zachowujesz się zatem jak klasyczny a do tego niezwykle płodny troll, > czyż nie??? To też opinia tyle że Twoja i jak najczęściej właśnie w Twoim przypadku bywa, wysnuta podług wzorca zgranego. > I ta barokowa stylistyka twych postów, której tak rozpaczliwie się trzymasz > w jakimś sobie tylko znanym celu(?). Myślisz, że w ten sposób twoje wypociny > robią na maluczkich większe wrażenie??? Co????? Nie wiem czy to wypociny, mam prawo żyć jak inni nawet jeśłi posługuję się słowem obszerniej niż niektórzy, nawet jesłi zdaniem Twoim ubarokuję...ale jeśli przyjrzeć się rzetelnie , baroku w tym nie ma , a Ciebie niepokoi zaledwie obszerność i możliwosci operowania słowem. Czy aby przypadkiem słowo nie jest tym czym winni posługiwać sie politycy? A moze jak planuję polityczną przyszłosć? A moze podlegam werbunkowi Twoich idoli i chcę się wykazać? czekaj końca... Zaskoczy Cię jak zima drogowców...jak paparazzi Dorna... trudny No i mniej nerwów, bo Ci się moze coś przydarzyć nieoczekiwanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Acha, trudny - wymigujesz się IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 10:05 Jesteś jak kalka, trudny. Aż dziw , czemu tak pracowicie kalkujesz te swoje wypociny. Pewnie takie masz hobby. A gdyby tak na odmianę te pozytywy może? Byłyby jak ożywcze krople na smutnej, beznadziejnej i bezkresnej pustyni, jaką jest twoja forumowa twórczość..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko dlaczego zachowujesz się tak, peteenie IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 06:54 jak gdybyś sądził, że tobie wolno więcej? Nie tylko ja to zauważyłam... I na jakiej podstawie wysnuta jest teoria, że to ja jestem trollem, a taki trudny czy ty już nie? Mógłbyś mi przybliżyć tę kwestię? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen znaczy jak? 27.01.06, 12:10 pisałem cos o trollu? pisałem, że szukasz ludzi do kopania, bo nie mozesz żyć bez agresji... ps. dyży może więcej... Odpowiedz Link Zgłoś