Dodaj do ulubionych

Zamiatanie?

21.08.13, 12:37
Guziec chce zmiesc Hankę. Peroruje w tv za referendum , a głupoty opowiada powalające. No tylko 400tys. zachęcić do spaceru , a on już widzi 500-600tys. bo przeciez podpisalo ponad 200tys. a kazdy ma rodzinę :-)
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Zamiatanie? 21.08.13, 12:47
      Jedną ulicę już ma ;)

www.opencaching.pl/images/uploads/thumbs/B/2/B267711C-BC57-3B6D-331D-5311E635170A.jpg
      • ayran Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:11
        To nie ten. To był zupełnie inny guziec, niejaki Non-Diego, który uciekł z transportu na końcu którego było ZOO w San Diego i zniknął gdzieś w ostępach Lasu Kabackiego.
        Pan Burmistrz chciałby może być podobnie dzielny.
        • ave.duce Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:28
          Ojtam, ojtam - przecież mało kto o tym pamięta (o wielu ważniejszych sprawach zdają się ludzie nie pamiętać...).

Coś mi się wydaje, że pan burmistrz mocno przesadził z autoreklamą i kiedy zrobi swoje,
          zostanie spisany na straty.
    • remez2 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 12:55
      volupte napisał:

> Guziec chce zmiesc Hankę. Peroruje w tv za referendum , a głupoty opowiada powa
      > lające. No tylko 400tys. zachęcić do spaceru , a on już widzi 500-600tys. bo pr
      > zeciez podpisalo ponad 200tys. a kazdy ma rodzinę :-)
      Gdybyś napisał to samo nie przekręcając nazwiska, to nie byłoby ważne?
      • volupte Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:14
        Może i przekręciłem , ale on jeszcze nie jest bardzo znana osobą. Jeszcze kilkanaście onferencjii prasowych i nazwisko bedzie znane bez przekrecania.
    • giwi Re: Zamiatanie? 21.08.13, 12:57
      4 tys osób z tych rodzin podpisało się wielokrotnie. :-)
      Około 6 tys. podpisów było niewaznych. Wąznych okolo 160 tys.
      • zuzkazuzka111 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:35
        giwi napisała:

> 4 tys osób z tych rodzin podpisało się wielokrotnie. :-)
        > Około 6 tys. podpisów było niewaznych. Wąznych okolo 160 tys.

No to się ciesz cenzorko. Wygracie.
      • volupte Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:45
        Ważnych podobno było 166tys. , ale mam wątpliwości. Jak sprawdzono czy ktos nie wpisal kogoś , którego dane personalne zna? Skoro 4tys. wpisało sie wielokrotnie , a 57tys. ( jak czytałem) było złych to mozna podejrzewac fałszerstwa podpisów. Praktycznie należało przeprowadzic zapytania tych osób,n których nazwisko i dae były prawidłowe, czy faktycznie sie wpisali.
        • remez2 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 14:05
          volupte napisał:

> Ważnych podobno było 166tys. , ale mam wątpliwości. Jak sprawdzono czy ktos nie
          > wpisal kogoś , którego dane personalne zna? Skoro 4tys. wpisało sie wielokrotn
          > ie , a 57tys. ( jak czytałem) było złych to mozna podejrzewac fałszerstwa podpi
          > sów. Praktycznie należało przeprowadzic zapytania tych osób,n których nazwisko
          > i dae były prawidłowe, czy faktycznie sie wpisali.
          Świetny pomysł. Zapytania zakończyłyby się po terminie planowych wyborów.
    • mila2712 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:17
      oj ma on ochotę na stołek po Hani....i to przeogromną

żeby tylko na chęciach się nie skończyło......za mały jest na taką rewolucję
      • wobo1704 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:58
        > oj ma on ochotę na stołek po Hani....i to przeogromną....

Już wiemy, że to Glinski jest wyznaczony na to stanowisko.
        Guział w nagrodę będzie się musiał zadowolić dobrym miejscem na liście PiS.
        A potem, gdy Gliński wystartuje na miejsce Prez. Polski (czego Polsce nie życzę) to może, może ...

• mila2712 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 14:51
          taka zapchajdziura z tego Pana G.

• zuzkazuzka111 Chyba każdy 21.08.13, 13:22
      komu Hania podniosła czynsz za użytkowanie wieczyste i opłatę za śmieci pójdzie...
      A jednak trochę tych mieszkań w Warszawie jest.
      Nie wszyscy mieszkają tu po 8 osób w 2 wynajmowanych pokojach.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Chyba każdy 21.08.13, 13:28
        Za to kupiła 200 polskich tramwajów, dzięki czemu polska firma nie zbankrutuje, nie kupowała nic od Alstomu.
        • zuzkazuzka111 Re: Chyba każdy 21.08.13, 13:33
          I po co ten spam.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Chyba każdy 21.08.13, 13:41
            Spam jest dobry na spam.
            • chateau Re: Chyba każdy 22.08.13, 23:15
              Właśnie, idź złoto do złota :-)
    • zbysio45 Zamiatanie? pod dywan ale przez kogo ? 21.08.13, 13:28
      Sadze ze warszawiacy w referendum maja prawo zadecydowac czy jest konieczna zmiana przeydenta i zaklinanie rzeczywistosci przez media i wladze PO nie maja sensu w panstwie demokratycznym.
      • zuzkazuzka111 Re: Zamiatanie? pod dywan ale przez kogo ? 21.08.13, 13:34
        > Sadze ze warszawiacy w referendum maja prawo zadecydowac czy jest konieczna
        > zmiana przeydenta i zaklinanie rzeczywistosci przez media i wladze PO nie
        > maja sensu w panstwie demokratycznym.

Otóż to.
        A jak ktoś potrzebuje zezwolenia PZPO na głosowanie, to jego problem.
    • lionold Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 13:51
      namacalnie jak łatwo zebrać 200 tysięcy podpisów a jak trudno zapędzić 400 tys. do urn. Szczególnie z tym swoim tworkowskim wyrazem oczu.
      • remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:07
        lionold napisał:

> Szczególnie z tym swoim tworkowskim wyrazem oczu.
        Po cienkim lodzie stąpasz. :-)
        • crotalus1 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:11
          No nie wiem czy stąpa. Wystarczy wyłączyć głos i spojrzeć na jego mowę ciała i oczy. Z Macierewiczem proponuję przeprowadzić to samo ćwiczenie... Podobieństwo jest uderzające.
          • remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:35
            crotalus1 napisał:

> No nie wiem czy stąpa. Wystarczy wyłączyć głos i spojrzeć na jego mowę ciała i
            > oczy. Z Macierewiczem proponuję przeprowadzić to samo ćwiczenie... Podobieństwo
            > jest uderzające.
            Cechy fizyczne w kampanii wyborczej/referendalnej? Nieładnie ale skoro już, to powstaje pytanie co lepsze:
            tworkowski wyraz oczu czy u/śmiech hieny?
            • crotalus1 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:36
              To nie cechy fizyczne tylko skrywana osobowość...
              • remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:41
                crotalus1 napisał:

> To nie cechy fizyczne tylko skrywana osobowość...
                Skoro oczy są wyrazem skrywanej osobowości to co z uśmiechem?
                • crotalus1 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:46
                  Mówię o swoich prywatnych odczuciach. Patrzę na tego pana i w życiu bym mu nie zaufał. Tylko tyle. Ty możesz mieć inne.
                  • remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:57
                    crotalus1 napisał:

> Mówię o swoich prywatnych odczuciach. Patrzę na tego pana i w życiu bym mu nie zaufał.
                    Ja prawdopodobnie też.
                    > Tylko tyle. Ty możesz mieć inne.
                    Mam, wobec HG-W.

• volupte Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:24
          Ma przeciez oczy szaleńca:-) Okreslenie wilcze oczy tez było ,,po cienkim lodzie" ?
    • ave.duce Re: Zamiatanie? 22.08.13, 11:50
      Żalosne jest wzywanie HGW do debaty przedreferendalnej...
      • volupte Re: Zamiatanie? 22.08.13, 17:23
        To nie żałosne , to ubliżanie inteligencji.
        • ave.duce Re: Zamiatanie? 22.08.13, 22:24
          Wszystko się temu biedakowi kićka.
      • damakier1 Re: Zamiatanie? 22.08.13, 18:17
        A zkim by miała debatować. Czyzby znalazł się kontrkandydat?
        • volupte Re: Zamiatanie? 22.08.13, 19:13
          No ona po jednej stronie , a po drugiej Guziec i inni . Nastepnie lawina klamstw na która ona moze odowiedziec tylko ze to kłamstwa. Zaskarzyc te kłamstwa w trybie wyborczym nie ma mozliwości. Krótko mówiąc ,,zakracza ja kruki i wrony" . Guziec ubliża naszej i jej inteligencji.
        • ave.duce Re: Zamiatanie? 22.08.13, 22:25
          Jak to: z kim? Z Guziałem!
        • remez2 Re: Zamiatanie? 23.08.13, 00:08
          damakier1 napisała:

> A zkim by miała debatować.
          Z Duchem Świętym.
          Czyzby znalazł się kontrkandydat?
          j.w.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka