volupte 21.08.13, 12:37 Guziec chce zmiesc Hankę. Peroruje w tv za referendum , a głupoty opowiada powalające. No tylko 400tys. zachęcić do spaceru , a on już widzi 500-600tys. bo przeciez podpisalo ponad 200tys. a kazdy ma rodzinę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Zamiatanie? 21.08.13, 12:47 Jedną ulicę już ma ;) www.opencaching.pl/images/uploads/thumbs/B/2/B267711C-BC57-3B6D-331D-5311E635170A.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:11 To nie ten. To był zupełnie inny guziec, niejaki Non-Diego, który uciekł z transportu na końcu którego było ZOO w San Diego i zniknął gdzieś w ostępach Lasu Kabackiego. Pan Burmistrz chciałby może być podobnie dzielny. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:28 Ojtam, ojtam - przecież mało kto o tym pamięta (o wielu ważniejszych sprawach zdają się ludzie nie pamiętać...). Coś mi się wydaje, że pan burmistrz mocno przesadził z autoreklamą i kiedy zrobi swoje, zostanie spisany na straty. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 12:55 volupte napisał: > Guziec chce zmiesc Hankę. Peroruje w tv za referendum , a głupoty opowiada powa > lające. No tylko 400tys. zachęcić do spaceru , a on już widzi 500-600tys. bo pr > zeciez podpisalo ponad 200tys. a kazdy ma rodzinę :-) Gdybyś napisał to samo nie przekręcając nazwiska, to nie byłoby ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:14 Może i przekręciłem , ale on jeszcze nie jest bardzo znana osobą. Jeszcze kilkanaście onferencjii prasowych i nazwisko bedzie znane bez przekrecania. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Zamiatanie? 21.08.13, 12:57 4 tys osób z tych rodzin podpisało się wielokrotnie. :-) Około 6 tys. podpisów było niewaznych. Wąznych okolo 160 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:35 giwi napisała: > 4 tys osób z tych rodzin podpisało się wielokrotnie. :-) > Około 6 tys. podpisów było niewaznych. Wąznych okolo 160 tys. No to się ciesz cenzorko. Wygracie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:45 Ważnych podobno było 166tys. , ale mam wątpliwości. Jak sprawdzono czy ktos nie wpisal kogoś , którego dane personalne zna? Skoro 4tys. wpisało sie wielokrotnie , a 57tys. ( jak czytałem) było złych to mozna podejrzewac fałszerstwa podpisów. Praktycznie należało przeprowadzic zapytania tych osób,n których nazwisko i dae były prawidłowe, czy faktycznie sie wpisali. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 14:05 volupte napisał: > Ważnych podobno było 166tys. , ale mam wątpliwości. Jak sprawdzono czy ktos nie > wpisal kogoś , którego dane personalne zna? Skoro 4tys. wpisało sie wielokrotn > ie , a 57tys. ( jak czytałem) było złych to mozna podejrzewac fałszerstwa podpi > sów. Praktycznie należało przeprowadzic zapytania tych osób,n których nazwisko > i dae były prawidłowe, czy faktycznie sie wpisali. Świetny pomysł. Zapytania zakończyłyby się po terminie planowych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:17 oj ma on ochotę na stołek po Hani....i to przeogromną żeby tylko na chęciach się nie skończyło......za mały jest na taką rewolucję Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Zamiatanie? 21.08.13, 13:58 > oj ma on ochotę na stołek po Hani....i to przeogromną.... Już wiemy, że to Glinski jest wyznaczony na to stanowisko. Guział w nagrodę będzie się musiał zadowolić dobrym miejscem na liście PiS. A potem, gdy Gliński wystartuje na miejsce Prez. Polski (czego Polsce nie życzę) to może, może ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Chyba każdy 21.08.13, 13:22 komu Hania podniosła czynsz za użytkowanie wieczyste i opłatę za śmieci pójdzie... A jednak trochę tych mieszkań w Warszawie jest. Nie wszyscy mieszkają tu po 8 osób w 2 wynajmowanych pokojach. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Chyba każdy 21.08.13, 13:28 Za to kupiła 200 polskich tramwajów, dzięki czemu polska firma nie zbankrutuje, nie kupowała nic od Alstomu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Chyba każdy 21.08.13, 13:41 Spam jest dobry na spam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Zamiatanie? pod dywan ale przez kogo ? 21.08.13, 13:28 Sadze ze warszawiacy w referendum maja prawo zadecydowac czy jest konieczna zmiana przeydenta i zaklinanie rzeczywistosci przez media i wladze PO nie maja sensu w panstwie demokratycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Zamiatanie? pod dywan ale przez kogo ? 21.08.13, 13:34 > Sadze ze warszawiacy w referendum maja prawo zadecydowac czy jest konieczna > zmiana przeydenta i zaklinanie rzeczywistosci przez media i wladze PO nie > maja sensu w panstwie demokratycznym. Otóż to. A jak ktoś potrzebuje zezwolenia PZPO na głosowanie, to jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 13:51 namacalnie jak łatwo zebrać 200 tysięcy podpisów a jak trudno zapędzić 400 tys. do urn. Szczególnie z tym swoim tworkowskim wyrazem oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:07 lionold napisał: > Szczególnie z tym swoim tworkowskim wyrazem oczu. Po cienkim lodzie stąpasz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:11 No nie wiem czy stąpa. Wystarczy wyłączyć głos i spojrzeć na jego mowę ciała i oczy. Z Macierewiczem proponuję przeprowadzić to samo ćwiczenie... Podobieństwo jest uderzające. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:35 crotalus1 napisał: > No nie wiem czy stąpa. Wystarczy wyłączyć głos i spojrzeć na jego mowę ciała i > oczy. Z Macierewiczem proponuję przeprowadzić to samo ćwiczenie... Podobieństwo > jest uderzające. Cechy fizyczne w kampanii wyborczej/referendalnej? Nieładnie ale skoro już, to powstaje pytanie co lepsze: tworkowski wyraz oczu czy u/śmiech hieny? Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:36 To nie cechy fizyczne tylko skrywana osobowość... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:41 crotalus1 napisał: > To nie cechy fizyczne tylko skrywana osobowość... Skoro oczy są wyrazem skrywanej osobowości to co z uśmiechem? Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:46 Mówię o swoich prywatnych odczuciach. Patrzę na tego pana i w życiu bym mu nie zaufał. Tylko tyle. Ty możesz mieć inne. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:57 crotalus1 napisał: > Mówię o swoich prywatnych odczuciach. Patrzę na tego pana i w życiu bym mu nie zaufał. Ja prawdopodobnie też. > Tylko tyle. Ty możesz mieć inne. Mam, wobec HG-W. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Guziałec 13 października się przekona 21.08.13, 14:24 Ma przeciez oczy szaleńca:-) Okreslenie wilcze oczy tez było ,,po cienkim lodzie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zamiatanie? 22.08.13, 11:50 Żalosne jest wzywanie HGW do debaty przedreferendalnej... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zamiatanie? 22.08.13, 17:23 To nie żałosne , to ubliżanie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Zamiatanie? 22.08.13, 18:17 A zkim by miała debatować. Czyzby znalazł się kontrkandydat? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zamiatanie? 22.08.13, 19:13 No ona po jednej stronie , a po drugiej Guziec i inni . Nastepnie lawina klamstw na która ona moze odowiedziec tylko ze to kłamstwa. Zaskarzyc te kłamstwa w trybie wyborczym nie ma mozliwości. Krótko mówiąc ,,zakracza ja kruki i wrony" . Guziec ubliża naszej i jej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zamiatanie? 23.08.13, 00:08 damakier1 napisała: > A zkim by miała debatować. Z Duchem Świętym. Czyzby znalazł się kontrkandydat? j.w. Odpowiedz Link Zgłoś