Gość: ojciec Magdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:18 sądząc po stylu pochodzisz z gminu, możesz mieć pewne braki, zatem pozwól że na początek zwrócę Ci uwagę: w internecie nie używa się capslocka, bo to oznacza krzyk, a nikt normalny krzyku nie lubi poza tym twoa miłośc do rezydenta (nazwa nieprzypadkowa) Majchrowskiego nie bardzo obchodzi tu przebywających, zatem daruj sobie te wyznania Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Magdo 21.01.06, 16:31 > poza tym twoa miłośc do rezydenta (nazwa nieprzypadkowa) Majchrowskiego nie > bardzo obchodzi tu przebywających, zatem daruj sobie te wyznania Myślałam, że forum służy wymianie poglądów. A jeżeli ktos jest zwolennikiem nawet prezydenta Majchrowskiego, to ma prawo o tym pisać. Można być "miłośnikiem" PIS czy też wyznawcą o. Rydzyka, to dlaczego ktos nie miałby wielbić Majchrowskiego? Jego prawo i jego prawo do wyrażania opinii. Masz inną opinie - napisz i tym, polemizuj. Ale nie jesteś chyba wybrany przedstawicielem FK, żeby wypowiadać się w imieniu " tu przebywających". Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ba, ale żeby majchower choc był z pisu... 21.01.06, 16:33 to rozumiem, a tak, to nic innego jak początek wszawej kampanii wyborczej... ;c) ps. a ktokolwiek jest wybrany? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: ba, ale żeby majchower choc był z pisu... 21.01.06, 16:40 skad kolwiek czy z czego kolwiek by nie byl, nie o niego tu chodzi. Nie lubię gdy ktoś wypowiada się w imieniu innych forumowiczów. Ja mam swoje zdanie i swoje poglady i gdy mam cos do powiedzenia to zabieram głos, ale w swoim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Magdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:51 OJCZE DYREKTORZE SLOWA SWIETE A MILOSCIA TRZEBA SIE DZIELIC ALE ADZE POROWNAC W SLOWNIKU JESLI WIESZ CO TO MILOSC <ZAUFANIE <A SZACUNEK NIECH CI OJCZE LOS LASKAWYM BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Magdo, raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:58 proszę: nie używaj capslocka, bo to nieładnie do reszty bełkotu się nie ustosunkowuję, nie zrozumiałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc majcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:00 Kraków już dawno, bardzo dawno nie miał dobrego prezydenta -Majchrowski jest ch...y a dobrze wypada tylko na tle Lassoty i jemu podobnych. Nam by się przydał ktoś taki jak Giulliani :) może kiedyś będzie tak, że Polacy będą mogli podejmować pracę w kazdym innym państwie bez żadnych ograniczeń i obywatele innych państw będą mieli możliwość pracować w Polsce. I zasada ta nie ominie także polityków. A tych mamy jednych z najgorszych w Europie. PS: dla mnie Majchrowski przegał tym, że podpisał się pod listem o ułaskawienie Sobotki... mojego głosu na pewno nie dostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rere Re: majcher IP: 87.207.39.* 21.01.06, 17:23 Majchrowski to ten od afer i za...nia wielu ważnych spraw w mieście. Ten od kumoterskiego popierania Tajstera i położenia na łopatki komunikacji. Gorszego już nie będzie. Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: majcher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 06:45 Ale zwróćcie uwagę na to, że na drugie imię ma MARIA... Jacek Maria Majchrowski JE Prezio... ++++++++++++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: majcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:18 Majchrowski nadaje się na prezydenta tak samo jak śmieciara na bazę kosmiczną, albo jak szmata do muzeum gobelinów... Odpowiedz Link Zgłoś