Dodaj do ulubionych

KRAKOW UDANY PREZYDENT

21.01.06, 16:15

Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec Magdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:18
      sądząc po stylu pochodzisz z gminu, możesz mieć pewne braki, zatem pozwól że na
      początek zwrócę Ci uwagę: w internecie nie używa się capslocka, bo to oznacza
      krzyk, a nikt normalny krzyku nie lubi
      poza tym twoa miłośc do rezydenta (nazwa nieprzypadkowa) Majchrowskiego nie
      bardzo obchodzi tu przebywających, zatem daruj sobie te wyznania
      • nulka8 Re: Magdo 21.01.06, 16:31
        > poza tym twoa miłośc do rezydenta (nazwa nieprzypadkowa) Majchrowskiego nie
        > bardzo obchodzi tu przebywających, zatem daruj sobie te wyznania

Myślałam, że forum służy wymianie poglądów. A jeżeli ktos jest zwolennikiem
        nawet prezydenta Majchrowskiego, to ma prawo o tym pisać. Można być
        "miłośnikiem" PIS czy też wyznawcą o. Rydzyka, to dlaczego ktos nie miałby
        wielbić Majchrowskiego? Jego prawo i jego prawo do wyrażania opinii.
        Masz inną opinie - napisz i tym, polemizuj. Ale nie jesteś chyba wybrany
        przedstawicielem FK, żeby wypowiadać się w imieniu " tu przebywających".
        • peteen ba, ale żeby majchower choc był z pisu... 21.01.06, 16:33
          to rozumiem, a tak, to nic innego jak początek wszawej kampanii wyborczej...
          ;c)

ps. a ktokolwiek jest wybrany?
          • nulka8 Re: ba, ale żeby majchower choc był z pisu... 21.01.06, 16:40
            skad kolwiek czy z czego kolwiek by nie byl, nie o niego tu chodzi. Nie lubię
            gdy ktoś wypowiada się w imieniu innych forumowiczów. Ja mam swoje zdanie i
            swoje poglady i gdy mam cos do powiedzenia to zabieram głos, ale w swoim imieniu.
            • peteen a może on... 21.01.06, 16:42
              to jaki trybyn ludowy?
              ;c)
      • Gość: odp Re: Magdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:51
        OJCZE DYREKTORZE SLOWA SWIETE A MILOSCIA TRZEBA SIE DZIELIC ALE ADZE POROWNAC W
        SLOWNIKU JESLI WIESZ CO TO MILOSC <ZAUFANIE <A SZACUNEK NIECH CI OJCZE LOS
        LASKAWYM BEDZIE
        • Gość: ojciec Magdo, raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:58
          proszę: nie używaj capslocka, bo to nieładnie
          do reszty bełkotu się nie ustosunkowuję, nie zrozumiałem
        • Gość: abc majcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:00
          Kraków już dawno, bardzo dawno nie miał dobrego prezydenta -Majchrowski jest
          ch...y a dobrze wypada tylko na tle Lassoty i jemu podobnych. Nam by się
          przydał ktoś taki jak Giulliani :) może kiedyś będzie tak, że Polacy będą mogli
          podejmować pracę w kazdym innym państwie bez żadnych ograniczeń i obywatele
          innych państw będą mieli możliwość pracować w Polsce. I zasada ta nie ominie
          także polityków. A tych mamy jednych z najgorszych w Europie.
          PS: dla mnie Majchrowski przegał tym, że podpisał się pod listem o ułaskawienie
          Sobotki... mojego głosu na pewno nie dostanie :)
          • Gość: Rere Re: majcher IP: 87.207.39.* 21.01.06, 17:23
            Majchrowski to ten od afer i za...nia wielu ważnych spraw w mieście. Ten od
            kumoterskiego popierania Tajstera i położenia na łopatki komunikacji. Gorszego
            już nie będzie. Oby.
            • Gość: gość Re: majcher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 06:45
              Ale zwróćcie uwagę na to, że na drugie imię ma MARIA...

Jacek Maria Majchrowski JE Prezio...

++++++++++++
              • Gość: zorro Re: majcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:18
                Majchrowski nadaje się na prezydenta tak samo jak śmieciara na bazę kosmiczną,
                albo jak szmata do muzeum gobelinów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka