Gość: wisienka IP: *.net.autocom.pl 21.01.06, 21:24 chcę pojechac na tydzień do pragi. nie mam natomiast pojęcia, jak można tam dojechać z krakowa (żeby było tanio). co byście mi polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HardLine Re: z krakowa do pragi - tanio IP: *.e-wro.net.pl 22.01.06, 09:33 Rowerem? tanio jest. A4 do Wrocławia. Na Węźle Bielańskim odbijasz na Kudowę Zdrój. Dalej to już prosto. Wjedziesz do Nachodu i kierujesz się na Pragę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: z krakowa do pragi - tanio IP: *.chello.pl 22.01.06, 10:18 Najlepiej autobusem do Cieszyna (16-18 zł, 3 godz),potem piechotą przejść do Czeskiego Cieszyna i stamtąd pociągiem bezpośrednio do Pragi (4-5 godz, cena ok. 40 zł, tylko nalezy kupić od razu bilet w obie strony, bądź skorzystać z dość bogatej oferty zniżek Czeskich Kolei) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosad Re: z krakowa do pragi - tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:27 najtaniej autostopem kiknij tylko czy w dobrym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: z krakowa do pragi - tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:07 kiknij w googlach,coś znajdziesz a zresztą w taką pogode siedź na miejscu,na forum przyjdź Odpowiedz Link Zgłoś