pavlack 06.11.02, 21:32 ... wyciąga wszystkie stare wątki i na każdy odpisuje "Zgadzam się w zupełności". Teraz zupełnie nie wiem co mam czytać a co nie :-( Kurwa mać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yzb Re: Co za debil... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 21:36 pavlack napisał: > ... wyciąga wszystkie stare wątki i na każdy odpisuje "Zgadzam się w > zupełności". Teraz zupełnie nie wiem co mam czytać a co nie :-( > Kurwa mać! Czy tu nie ma jakiegos admina czy innego moderatora do sprzatania? Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Co za debil... 06.11.02, 21:39 Gość portalu: Yzb napisał(a): > Czy tu nie ma jakiegos admina czy innego moderatora do sprzatania? Obawiam się, że nie :-( Tzn. pewnie jest, ale na całe forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Co za debil... 06.11.02, 21:40 pavlack napisał: > Gość portalu: Yzb napisał(a): > > > Czy tu nie ma jakiegos admina czy innego moderatora do sprzatania? > > Obawiam się, że nie :-( Tzn. pewnie jest, ale na całe forum... > No, już chyba się uspokoił... teraz przydałoby się aktualne wątki na wierzch powyciągać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzb Re: Co za debil... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 21:45 pavlack napisał: > No, już chyba się uspokoił... teraz przydałoby się aktualne wątki na wierzch > powyciągać... Poczekaj, bo pewnie zaraz zacznie znowu. Moze akurat umie czytac i przeczytal to co piszemy tu... Powinno byc jakies ograniczenie, np. postow z danego IP w ciagu minuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Co za debil... 06.11.02, 21:40 Akcja podobno nazywa się: Gonimy Łódź. Nie ma się co przejmować jak to ustanie to się później wyciągnie wszystkie normalne wątki na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzb Re: Co za debil... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 21:43 gregry napisał: > Akcja podobno nazywa się: Gonimy Łódź. Nie ma się co przejmować jak to ustanie > to się później wyciągnie wszystkie normalne wątki na wierzch. Ja bym tu co innego pogonil. Na razie na pierwszej stronie z normalnych zostal tylko ten, czyli tez nienormalny :) Do Pavlacka: Obojetne, czy za cale, czy nie, muglby patrzec czasem, co sie dzieje. Jak na razie nie wywalil tego co mi sie sklonowalo 15 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Co za debil... 06.11.02, 21:47 Gość portalu: Yzb napisał(a): > gregry napisał: > > > Akcja podobno nazywa się: Gonimy Łódź. Nie ma się co przejmować jak to > ustanie > > to się później wyciągnie wszystkie normalne wątki na wierzch. > > Ja bym tu co innego pogonil. > Na razie na pierwszej stronie z normalnych zostal tylko ten, czyli tez > nienormalny :) > > Do Pavlacka: > Obojetne, czy za cale, czy nie, muglby patrzec czasem, co sie dzieje. Jak na > razie nie wywalil tego co mi sie sklonowalo 15 razy... No właśnie... Wygląda na to, że ten debil już przestał spamować - to co, wyciągamy wątki na wierzch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzb Re: Co za debil... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 21:51 pavlack napisał: > Gość portalu: Yzb napisał(a): > > > gregry napisał: > > > > > Akcja podobno nazywa się: Gonimy Łódź. Nie ma się co przejmować jak t > o > > ustanie > > > to się później wyciągnie wszystkie normalne wątki na wierzch. > > > > Ja bym tu co innego pogonil. > > Na razie na pierwszej stronie z normalnych zostal tylko ten, czyli tez > > nienormalny :) > > > > Do Pavlacka: > > Obojetne, czy za cale, czy nie, muglby patrzec czasem, co sie dzieje. Jak > na > > razie nie wywalil tego co mi sie sklonowalo 15 razy... > > No właśnie... > Wygląda na to, że ten debil już przestał spamować - to co, wyciągamy wątki na > wierzch? > > Dobra ja biore te z 4 i 5, wy sie podzielcie dzisiejszymi Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Co za debil... 06.11.02, 21:54 Gość portalu: Yzb napisał(a): > Dobra ja biore te z 4 i 5, wy sie podzielcie dzisiejszymi OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzb Re: Co za debil... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 21:58 Just pulling up the thread. tfu, chcialem powiedziec, ze skonczylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Co za debil... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.11.02, 02:49 A... nie wiedziałem. To bardzo cię, Pavlack, przepraszam za ostre słowa krytyki w wątkach powyżej... sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Co za debil... 06.11.02, 21:44 gregry napisał: > Akcja podobno nazywa się: Gonimy Łódź. Nie ma się co przejmować jak to ustanie > to się później wyciągnie wszystkie normalne wątki na wierzch. Ale nie takimi sposobami, panowie... kulturalnie trzeba gonić tą Łódź! W każdym razie do tego ja się nie przyłączam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzb DOBRE WATKI IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 22:13 Dobre watki sa od 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: DOBRE WATKI 06.11.02, 22:16 Gość portalu: Yzb napisał(a): > Dobre watki sa od 21:54 Aha, czyli najważniejszy wątek imprezowy już jest nieważny? Ale daliście popis, przecież zrobiliście dokładnie to samo, co ten spamer :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzb Re: DOBRE WATKI IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 22:19 kuba203 napisał: > Gość portalu: Yzb napisał(a): > > > Dobre watki sa od 21:54 > > Aha, czyli najważniejszy wątek imprezowy już jest nieważny? > Ale daliście popis, przecież zrobiliście dokładnie to samo, co ten spamer : ((( On wywalil na wierzch watki sprzed pul roku, wiec my dalismy na gore aktualne. Jak uwazasz jakis jeszcze watek za wazny to daj go sam na gore. Tylko odpowiedzia na poczatkowy post watku, tak jak ja. Lepiej nie pisz nic sensownego nigdzie z wyjatkiem tutaj, bo i tak nikt nie przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: DOBRE WATKI 06.11.02, 22:20 kuba203 napisał: > Gość portalu: Yzb napisał(a): > > > Dobre watki sa od 21:54 > > Aha, czyli najważniejszy wątek imprezowy już jest nieważny? > Ale daliście popis, przecież zrobiliście dokładnie to samo, co ten spamer :((( Ejże, chcieliśmy dac do góry dobre wątki - chyba teraz jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: DOBRE WATKI 06.11.02, 22:38 pavlack napisał: > Ejże, chcieliśmy dac do góry dobre wątki - chyba teraz jest lepiej? Ja już nic nie mówię, ważne, że już jest spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Co za debil... IP: 213.25.129.* 02.08.03, 18:54 pavlack napisał: > ... wyciąga wszystkie stare wątki i na każdy odpisuje "Zgadzam się w > zupełności". Teraz zupełnie nie wiem co mam czytać a co nie :-( > Kurwa mać! Zgadzam się w zupełności Odpowiedz Link Zgłoś