Gość: żuczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 02:37 poszukuję dobrego dermatochirurga w Krakowie. Prosze pomóżcie! czekam na jakieś bliższe namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnike Re: dermatochirurg!!! 31.01.06, 08:03 Czytałam kiedyś na forum "Zdrowie", że tu jest dobry chirurg-dermatolog: www.cmlim.pl/new/cm-lim/ Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dermatochirurg!!! 31.01.06, 08:54 dr piotr kanas, wielokrotnie tu już wzmiankowany... Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk czy Pan dr Kanas wykonuje dermatoskopię ?? 16.02.06, 09:16 jesli tak, to gdzie? jak mozna sie z nim umówic? dziękuję kjkk Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: czy Pan dr Kanas wykonuje dermatoskopię ?? 16.02.06, 12:36 Kiedys wykonywał to badanie w Rydygierze, nie wiem czy dalej tam pracuje. Nazwisko pana doktora wrzuciłam w Google i już pierwszy wynik dał mi namiar na niego. Powodzenia. Ja również polecam doktora Kanasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobi Re: czy Pan dr Kanas wykonuje dermatoskopię ?? IP: *.fbx.proxad.net 16.02.06, 13:14 a ja szukam niezlego stomatoginekologa Odpowiedz Link Zgłoś