Dodaj do ulubionych

Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.02.06, 20:36
Tylko telewizji Trwam pozwolono na transmisje konferencji Leppera Giertycha i
Kaczynskiego !!!!! Skandal !!!!
Obserwuj wątek
    • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 20:42
      Jest to wiadome juz od jakiegos czasu, teraz to tylko ogłoszono wszem i wobec.
      Ale, że skandal to fakt. Pewnie bali sie, że im dziennikarze zepsuja wystep
      jakimiś niedaj Boże pytaniami.
    • Gość: kiko Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 02.02.06, 20:43
      Skandal był wtedy, jak TVN chciała zgarnąć rząd dusz w czasie kampanii
      wyborczej!
    • Gość: a. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:59
      po tym co pokazała TVN rozumiem dlaczego tam nie ma sensu chodzić
    • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:00
      Gdyby Nie TVN to duzo Przekretow nie wyszloby na swiatlo dzienne miedzy innymi
      to o Rydzyku !!!!!
      przeciez to jak SEKTA !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 21:04
        Ja jestem w szoku w jakim państwie przyszło mi żyć....pomyśleć, że tyle ludzi
        głosowało na to bagno!! WYchodują sobie zacofane państwo, a przecież nie od
        dziś wiadomo,że najłatwiej rządzi się ciemnym narodem. Kapłani egipscy byli w
        tym nieźli...czas się zbierać z tego kraju:(
        • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:13
          Dlatego wyjechalem z tego BAGNA i pracuje za granica !!!
          I w cale sie nie zdziwie jak teraz jeszcze wiecej polakow wyjedzie do uni ! Tam
          przynajmniej jestes szanowany a nie to co w tej naszej POLSCE !!!!
        • Gość: H56 Sekta Rydzyka rządzi Polską ! IP: *.comnet.krakow.pl 02.02.06, 21:14
          równi i równiejsi, toż to czysty folwark zwierzęcy
        • Gość: Jazzinator Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:17
          No,No,No Bożenko,pomalutku,do rządzenia motlochem przysposabiali sie nie kto
          inny jak Pan Michnik i ska,niewiele juz brakowalo do sukcesu a tu taki afront
          Polacy zrobili,oczy się otworzyły szerzej i jaśniej w umysłach i nadzieja na
          Wolną Polskę wreszcie nastapiła,oczywiście czas pokaże,jednak pewne jest to że
          koniec ze zdrada okrągłego stołu i przywilejami komuchów przyjaciół Michnika-
          Trockisty i Jego Bandy.
          • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:21
            Teraz to ci ktorzy glosowali na pis to chyba sobie ladnie w brode pluja !!!
            • Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 21:24
              Myślisz...?? To takie twardogłowy,że będą na zabój bronić swoich poglądów. Ależ
              żałuję, że tu się urodziłam...pewnie mogło być gorzej, ale i lepiej też:)
              A tak przy okazji-gdzie wyjechałeś i jak Ci tam?
              • Gość: Jazzinator Polski 0001 IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:29
                Masz rację cały jestem zapluty karzeł reakcji!!! aż po same ja..kolana
                przepraszam.
              • Gość: Jazzinator Bożenko ! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:31
                Byłem ,jestem i będę w Krakowie i Jazzinator mi!
                • Gość: Bożena Re: Bożenko ! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 22:01
                  ...i badzo dobrze, bo nie chcę, żeby wyjeżdżali sympatycy kaczorlandu, bo i za
                  granicami Polski bałagan zrobią:)
                  • Gość: Jazzinator Oj Bożenko!jaka troska o Polskę?gratuluję IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 22:08
                    Pani Brystygierowa w grobie sie przewraca,tyle pracy na nic ,takie pokolenie
                    wyrosło patriotyczne jak Ty Bożenko że aż strach,ach.
              • jukot Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 10:44
                ...zamiast wdziecznosci woboec Szanownej Mamusi...to jakoes zale uskuteczniasz,,
                patriotyzmu za malo...albo nadmiar internacjonalizmu....,
            • Gość: Papirus Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aine.pl 02.02.06, 23:59
              BYnajmniej. Cieszę się, że ty się boisz!!!
      • jacekm22 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:56
        To nie jak SEKT
        • jacekm22 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:56
          jacekm22 napisał:

> To nie jak SEKTA to JEST SEKTA!!!
        • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 21:19
          Noi co juz cisza o rydzyku ?????
      • Gość: maro nie jak sekta, a sekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:17
        o ile wiem, to odszczepieństwo hierarchiczne od zwierzchności Watykanu jest traktowane przez w/w jako właśnie sekta, z tego wniosek że aktualny rząd wspiera i realizuje rozłam w kościele w PL.
        Ciekawe jak się ma do tego konkordat ?
    • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:31
      i co wy na to wszystko
    • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:38
      co za kraj!!!!!!!!!
      • mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:41
        a kto to jest ten rydzyk?
        • Gość: Jazzinator Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:46
          To taki Goj,co sen Ci z powiek spędza a człowiek niewyspany bredzi jak we śnie.
          • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:48
            daj spokuj co z ta polska za niedlugo bedzie
          • mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:49
            przeciez nie wiem, kto to jakis tam rydzyk. zapytac sie nie mozna?
            • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:55
              to taki " czarny deejey"
    • Gość: i. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:54
      gdyby nie bagno jakim jest PO juz dawno by była stabilizacja
      • Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 22:03
        ahahahahaha....ściągnij moherek, bo ci się móżdżek zlasował:)
        • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:06
          hahaha pozdrow rydzyka
    • Gość: rec Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:55
      ajajajaj, one rzuciły mykrofony i ...poszły
      • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:57
        ?????????????????
      • mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:58
        no dowiem sie kto to ten rydzyk czy sie nie dowiem?
        • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:00
          a wiec to taki ksiadz co rzadzi wszystkim !!! gdzie ty zyjesz???????????
          • Gość: juz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:03
            ty brachu po polsku pisać nie umiesz, do szkoły
            • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:04
              w takimkraju jak my zyjemy to nic sie nie liczy taki burdel
        • Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 22:05
          To takie guru, który zorganizował sobie sektę moherowych beretów, a którego
          nikt nie rusza, bo motłochem łatwo rządzić i to politykom obecnie rządzącym
          baaaardzo odpowiada. Niestety za moher nie odbierają prawa głosu...a powinni.
        • chamae Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 02:45
          taki grzybek mały to jest
          ...jak jest już duży to się rydz mówi...
          ;)
        • Gość: anioł Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:50
          to ten co go niby nikt nie słucha a wszystko o nim wiedzą
    • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:03
      i jak tu ufac kosciolowi
      • mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:07
        to on niedobry ten cały rydzyk jest?
        • Gość: jiji Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:09
          oooo, forumowy głupek w akcji,
          • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:14
            a ty kto zagorzaly fan rydzyka??????
            • Gość: Jazzinator Właściwie na wszystkie posty mogę śmiało odpowiedz IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 22:21
              No i Bardzo Dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • nulka8 Re: Właściwie na wszystkie posty mogę śmiało odpo 02.02.06, 22:27
                No super! Mielismy wczoraj przykład tej dobroci w senacie. Zamiast na
                ratownictwo, to pieniążki na świątynie Opatrzności Bożej.
        • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:13
          no niedobry niedobry:)
          • chamae Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 02:48
            w sumie zależy dla kogo...dla kaczych na razie dobry jak ojciec ;)
    • gniewko_syn_ryba Najnowsze wieści z frontu 02.02.06, 22:27
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36102750
      głodówka protestacyjna kwiatu dziennikarstwa

Morozowski, Lis, Pochanke, Sekielski, Durczok, Jędrzejowska, Smoktunowicz,
      Rymanowski, Tadla i cały kwiat dziennikarstwa telewizyjnego od jutra
      bezterminowo ma głodować protestacyjnie w godzinach 9.00 - 14.30,
      15.30 - 17.45, 18.45 -22.30, 23.00 - 6.00.
      W przerwach śniadaniowej, obiadowej i kolacyjnej w zastępstwie wy6żej
      wymienionych będzie głodował we własnej osobie Chuck Noorris.
      Sam jeden w tak krótkim czasie nie zje tyle ile zjedliby protestujący
      dziennikarze. Chuck jest niesamowity, tak samo jak niesamowicie
      i fantastycznie niezależni i bezstronni są dzienikarze
      Polsatu, TVN24, TVP1 i dwa i trzy itd
      • mateuszwierzbicki Re: Najnowsze wieści z frontu 02.02.06, 22:54
        ksiendza rydzyka nie lubiom?
        • Gość: diobeł Re: Najnowsze wieści z frontu IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:47
          oj nie lubiom, nie lubiom. Bendom w piekle siedzieć
      • Gość: Jazzinator Re: Najnowsze wieści z frontu IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 23:12
        Brawo Gniewko i pomysleć że kiedyś się z Tobą nie zgadzałem ,ba nawet byłem
        wobec Ciebie niegrzeczny,szczerze bardzo mnie cieszy Twoja przemiana i trafne
        spostrzeżenia.
    • Gość: Hgon Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:58

Żeby tylko nie trzeba wołać wkrótce:

"Demokrację zgwałcono,leży,rypią ją chamy"
      • Gość: jano Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 01:47
        Rydzyk sie przejedzie na Kaczynskim tak jak sie swego czasu przejechal na
        Krzaklewskim, no chyba ze o to mu chodzi taka mozliwosc tez jest
        • aands Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 02:57
          A cos ty taki jasnowidz ?????????????????
    • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 14:22
      noi co z nami bedzie?
      • kolomyia BĄDŹMY WDZIĘCZNI ..... 04.02.06, 06:56
        Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu.
    • Gość: Lelekl Raz Michnik a raz Rydzyk ot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 07:28
    • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:31
      To wszystko przez te Babcie i dziadowie co tak w niego wierza a MAIBACHEM ZA
      700 TYS to za czyje sobie kupil ???????
      • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:38
        co powiedział; że przecież na krowie jeździć nie może, bo nie ma jej gdzie
        trzymać. Nie wystarcza ci takie tłumaczenie? Nie? To komuch jesteś.
        • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:42
          Co tam komuch! Żyd do tego i mason do tego! I pewnie jeszcze czytasz Harry`ego
          Pottera.
          • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:49
            Nulka, jak powiesz, że czytasz Harrego Pottera, to jeszcze uwierzę kiko, że ty
            to ja ;)
            • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:55
              Nie, nie czytam :).
              • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:55
                uff
              • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:58
                chyba nic nie czytasz !!!!!!!
                • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:07
                  A wyobraź sobie, że jednak cos niecos :)
          • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:51
            wez sie przebiegnij to dotlenisz mozg bo ci go chyba troche brakuje
            • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:04
              Nie rozumiem Cie. Przeciez tak glosi o. Rydzyk. Nie placisz na radio, nie
              wielbisz ojca redaktora, to pewnie jesteś żydem i masonem do tego. No i dzieciom
              do czytania dajesz taka szkodliwa literaturę,a przecież "juz lepiej, żeby main
              Kampf" czytali niz Harry`ego Pottera. Czyż nie takie poglądy głosi ten
              'katolicki głos w waszym domu"?
    • Gość: e. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:50
      wiadomosci.onet.pl/1254918,11,item.html
      • Gość: zawiedziony Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:08
        faktem jest że coraz mniej wyborców PIS akceptuje ciągłe wizyty przedstawicieli
        rządu w radio Rydzyka.Przecież należy pamiętać jego stosunek do wejścia Polski
        do UE .Ignorował pogląd Jana Pawła II na ten temat.Teraz chce kształcić
        doradców do spraw UE w swojej szkole ? Przecież to perfidia. Rozumiem ,że media
        pobliczne były nieprzychylne PIS-owi ale gdzieś istnieje granica
        rozsądku.Rydzyk nie działał i nie działa na rzecz jedności kościoła w Polsce .
        Katolicy w tym wielu wyborców PIS nie utażsamiaja sie absolutnie z
        postępowaniem Rydzyka a wielu z nich odsuwa się od PIS-u.
        • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:15
          zupelnie sie z toba zgadzam
          • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:19
            więc nie uważasz, że szlachetne wejrzenie pana premiera wszystko
            usprawiedliwia? Nie? To masz mózg przez TVN sprasowany. Nie kłóć się, że tak
            nie jest, bo wiem z wiarygodnego źródła.
            • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:21
              No, jest tu taka jedna co tak mówi. A jak sie z nia nie zgadzasz, to pewnie
              jestes kolejnym klonem xyz.
              • Gość: m. nie czytaj GW, nie bedziesz miał tych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:25
                zajmiesz sie realnym życiem,:)
                .
                • xyz_xyz_xyz Re: nie czytaj GW, nie bedziesz miał tych problem 05.02.06, 19:30
                  ale kiko mówiła przecież, żeby czytać. Bo tam wywiad z wielkim małym
                  człowiekiem był.
            • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:24
              ludzie smiszni jestescie!!!!!!
              • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:27
                Może i jesteśmy śmieszni, ale my tylko kpimy z bezkrytycznego uwielbienia wobec
                ojca redaktora i popierajacej go partii rządzącej. Nie kpię przeciez z ciebie,
                uważam, że masz całkowitą racje, a Rydzyk jest rzeczywistym zagrozeniem dla Polski.
                • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:29
                  to jest nieobliczalny czlowiek ktory kpi z calego systemu a polskie staruszki w
                  okien za nim wskocza !!! to jest chore
                  • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:31
                    obawiam się, że nie tylko staruszki. Te z tego forum to gimnazjalistki
                  • nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:32
                    Jest chore. Jest to sekta, a Rydzyk jest znakomitym manipulatorem. najgorsze
                    jest to, ze promowany jest przez władzę, a przez to bezkarny.
                    • Gość: zawiedziony Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:01
                      dlaczego utożsamiacie Rydzyka z Kościołem w Polsce ? Jestem katolikiem a radia
                      Rydzyka słuchałem przez /chyba /16 lat jego istnienia może w sumie 2
                      godziny.Nigdy nie odpowiadała mi pazerność tego radia .Na PIS głosowałem biorąc
                      pod uwagę wypowiedzi przedstawicieli tej partii w radio ZET, trójce czy
                      TV ,TVN, TV Polsat . Zresztą w wyborach do sejmu Rydzyk popierał LPR.Dopiero
                      kiedy M. Giertych se wycofał zaczął popierać L. Kaczyńskiego. Dlatego bardzo
                      się dziwię tej miłości PIS-u do Rydzyka.
    • Gość: postępowy Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:45
      Widze że cała Polska słucha Radio Maryja! Bo skąd niby macie takie świetne
      wiadomości o tym co się tam dzieje! Przełączcie na inne stacje ! Już dosyć tych
      modłów i ogłupiania was ! Nie jesteście przecież społeczeństwem zacofanym,
      precz z KOŚCIOŁEM !!!!!!
      • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:52
        Nikt tu nie mowi PRECZ KOSCIOŁOWI lecz Rydzykowi !!!! Wystarczy poczytac troche
        gazet i ogladnac raz dziennie jakiekolwiek Wiadomosci i sie dowiesz o rydzyku A
        na necie to sie dowiesz wiecej niz on sam wie o sobie !!!
        • xyz_xyz_xyz polski 05.02.06, 19:59
          właśnie wdałeś się w dyskusję z największą bławochwalczynią Rydzyka. Wiadoomści
          ona ogląda, ale w Trwam, innymi gardzi, bo uważa, że pozostałe media manipulują
          ludźmi. Jest to wielonickowa postać, na forum znana jako kiko. Najłatwiej ją
          poznać po IP: *.net.autocom.pl. Spróbuj sobie z nią pogadać, ale uprzedzam, że
          jak się wkurzy, zieje siarą, pisze głupie wierszyki, a na trudne pytania nie
          odpowiada. Następnie oburza się na chamstwo interlokutora i brak merytorycznej
          dyskusji z jego strony.
      • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:53
        kiko, nie odwracaj kota ogonem. Wiadomości mamy choćby od ciebie. Poza tym
        różne kwiatki krążą po internecie. Podciągnąć ci wątki z cytatami i nagraniami?
        Przeciw Kościołowi większość Polaków nie ma nic przeciwko, ale to co prezentuje
        Rydzyk, to kpina z Kościoła.
    • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:47
      Co ludzie widza w tym rydzyku ??????? Przeciez to nie kaplan tylko MAFIOSO
      Wszyscy politycy sie go boja Zaden z politykow nie chce sie wypowiadac na temat
      CZARNEGO DJ-a (rydzyka) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: contrarydzyk Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:54
        To bardzo niedobry człowiek, ten rydzyk. Ponakupował kobitom mohery i tera
        paradujom do wyborów i głosujom jak im powie
        • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:58
          Ale dlaczego my SPOLECZENSTWO musimy przez niego cierpiec ?????
          Przeciez to spoleczenstwo cierpi przez takiego rydzyka !!!!!!!!!!!!!
        • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:00
          tak, tak, kiko. A teraz może nam powiesz, co cię tak w nim urzeka.
          • polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:05
            To ze ludzie tak w niego wierza jak w boga a on ich w balona robi i za ich kase
            sobie maibacha kupuje za 700 tys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Nie wkurzylo by cie to ze za twoja kase taki palant sobie tak
            zyje ?????????!!!!!!!!!!!
            • xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:07
              obawiam się, że nie doczekasz się odpowiedzi
    • Gość: m. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:29
      mp3.wp.pl/p/twoja/dedykacja/93423.html
      • Gość: Beta Żałosne IP: *.sylwex.pl / *.sylwex.pl 06.02.06, 14:39
        Uważam że to co się dzieje teraz w naszym kraju jest żałosne i tyle. Pseudo
        duchowny z ogromnym majątkiem - żyje na koszt biednych emerytek.Takie
        bezrobocie,taka bieda a ten jeździ autem które dałoby jedzenie i ogrzewanie
        kilkudziesięciu rodzinom w Polsce.Żałosne!i taki człowiek śmie osądzać innych i
        mówić im że sa grzesznikiami?????????A to że wdarł się do polityki uważam za
        sprawę tragiczną i straszną. Dla mnie nie ma tu przyszłości za takich
        rzadów...Niestety...
    • Gość: Tomek z Włoch Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.tiscali.it 10.02.06, 20:40
      To nie ksiadz tylko mafioso :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka