polski0001 02.02.06, 20:36 Tylko telewizji Trwam pozwolono na transmisje konferencji Leppera Giertycha i Kaczynskiego !!!!! Skandal !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 20:42 Jest to wiadome juz od jakiegos czasu, teraz to tylko ogłoszono wszem i wobec. Ale, że skandal to fakt. Pewnie bali sie, że im dziennikarze zepsuja wystep jakimiś niedaj Boże pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 02.02.06, 20:43 Skandal był wtedy, jak TVN chciała zgarnąć rząd dusz w czasie kampanii wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:59 po tym co pokazała TVN rozumiem dlaczego tam nie ma sensu chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:00 Gdyby Nie TVN to duzo Przekretow nie wyszloby na swiatlo dzienne miedzy innymi to o Rydzyku !!!!! przeciez to jak SEKTA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 21:04 Ja jestem w szoku w jakim państwie przyszło mi żyć....pomyśleć, że tyle ludzi głosowało na to bagno!! WYchodują sobie zacofane państwo, a przecież nie od dziś wiadomo,że najłatwiej rządzi się ciemnym narodem. Kapłani egipscy byli w tym nieźli...czas się zbierać z tego kraju:( Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:13 Dlatego wyjechalem z tego BAGNA i pracuje za granica !!! I w cale sie nie zdziwie jak teraz jeszcze wiecej polakow wyjedzie do uni ! Tam przynajmniej jestes szanowany a nie to co w tej naszej POLSCE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Sekta Rydzyka rządzi Polską ! IP: *.comnet.krakow.pl 02.02.06, 21:14 równi i równiejsi, toż to czysty folwark zwierzęcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:17 No,No,No Bożenko,pomalutku,do rządzenia motlochem przysposabiali sie nie kto inny jak Pan Michnik i ska,niewiele juz brakowalo do sukcesu a tu taki afront Polacy zrobili,oczy się otworzyły szerzej i jaśniej w umysłach i nadzieja na Wolną Polskę wreszcie nastapiła,oczywiście czas pokaże,jednak pewne jest to że koniec ze zdrada okrągłego stołu i przywilejami komuchów przyjaciół Michnika- Trockisty i Jego Bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:21 Teraz to ci ktorzy glosowali na pis to chyba sobie ladnie w brode pluja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 21:24 Myślisz...?? To takie twardogłowy,że będą na zabój bronić swoich poglądów. Ależ żałuję, że tu się urodziłam...pewnie mogło być gorzej, ale i lepiej też:) A tak przy okazji-gdzie wyjechałeś i jak Ci tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Polski 0001 IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:29 Masz rację cały jestem zapluty karzeł reakcji!!! aż po same ja..kolana przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Bożenko ! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:31 Byłem ,jestem i będę w Krakowie i Jazzinator mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Bożenko ! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 22:01 ...i badzo dobrze, bo nie chcę, żeby wyjeżdżali sympatycy kaczorlandu, bo i za granicami Polski bałagan zrobią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Oj Bożenko!jaka troska o Polskę?gratuluję IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 22:08 Pani Brystygierowa w grobie sie przewraca,tyle pracy na nic ,takie pokolenie wyrosło patriotyczne jak Ty Bożenko że aż strach,ach. Odpowiedz Link Zgłoś
jukot Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 10:44 ...zamiast wdziecznosci woboec Szanownej Mamusi...to jakoes zale uskuteczniasz,, patriotyzmu za malo...albo nadmiar internacjonalizmu...., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papirus Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aine.pl 02.02.06, 23:59 BYnajmniej. Cieszę się, że ty się boisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:56 To nie jak SEKT Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:56 jacekm22 napisał: > To nie jak SEKTA to JEST SEKTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 21:19 Noi co juz cisza o rydzyku ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro nie jak sekta, a sekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:17 o ile wiem, to odszczepieństwo hierarchiczne od zwierzchności Watykanu jest traktowane przez w/w jako właśnie sekta, z tego wniosek że aktualny rząd wspiera i realizuje rozłam w kościele w PL. Ciekawe jak się ma do tego konkordat ? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:31 i co wy na to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:38 co za kraj!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:41 a kto to jest ten rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:46 To taki Goj,co sen Ci z powiek spędza a człowiek niewyspany bredzi jak we śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:48 daj spokuj co z ta polska za niedlugo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:49 przeciez nie wiem, kto to jakis tam rydzyk. zapytac sie nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:55 to taki " czarny deejey" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:54 gdyby nie bagno jakim jest PO juz dawno by była stabilizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 22:03 ahahahahaha....ściągnij moherek, bo ci się móżdżek zlasował:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:06 hahaha pozdrow rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:55 ajajajaj, one rzuciły mykrofony i ...poszły Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:57 ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 21:58 no dowiem sie kto to ten rydzyk czy sie nie dowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:00 a wiec to taki ksiadz co rzadzi wszystkim !!! gdzie ty zyjesz??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:03 ty brachu po polsku pisać nie umiesz, do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:04 w takimkraju jak my zyjemy to nic sie nie liczy taki burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.06, 22:05 To takie guru, który zorganizował sobie sektę moherowych beretów, a którego nikt nie rusza, bo motłochem łatwo rządzić i to politykom obecnie rządzącym baaaardzo odpowiada. Niestety za moher nie odbierają prawa głosu...a powinni. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 02:45 taki grzybek mały to jest ...jak jest już duży to się rydz mówi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:50 to ten co go niby nikt nie słucha a wszystko o nim wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:03 i jak tu ufac kosciolowi Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:07 to on niedobry ten cały rydzyk jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiji Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:09 oooo, forumowy głupek w akcji, Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:14 a ty kto zagorzaly fan rydzyka?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Właściwie na wszystkie posty mogę śmiało odpowiedz IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 22:21 No i Bardzo Dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Właściwie na wszystkie posty mogę śmiało odpo 02.02.06, 22:27 No super! Mielismy wczoraj przykład tej dobroci w senacie. Zamiast na ratownictwo, to pieniążki na świątynie Opatrzności Bożej. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 22:13 no niedobry niedobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 02:48 w sumie zależy dla kogo...dla kaczych na razie dobry jak ojciec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Najnowsze wieści z frontu 02.02.06, 22:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36102750 głodówka protestacyjna kwiatu dziennikarstwa Morozowski, Lis, Pochanke, Sekielski, Durczok, Jędrzejowska, Smoktunowicz, Rymanowski, Tadla i cały kwiat dziennikarstwa telewizyjnego od jutra bezterminowo ma głodować protestacyjnie w godzinach 9.00 - 14.30, 15.30 - 17.45, 18.45 -22.30, 23.00 - 6.00. W przerwach śniadaniowej, obiadowej i kolacyjnej w zastępstwie wy6żej wymienionych będzie głodował we własnej osobie Chuck Noorris. Sam jeden w tak krótkim czasie nie zje tyle ile zjedliby protestujący dziennikarze. Chuck jest niesamowity, tak samo jak niesamowicie i fantastycznie niezależni i bezstronni są dzienikarze Polsatu, TVN24, TVP1 i dwa i trzy itd Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Najnowsze wieści z frontu 02.02.06, 22:54 ksiendza rydzyka nie lubiom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diobeł Re: Najnowsze wieści z frontu IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:47 oj nie lubiom, nie lubiom. Bendom w piekle siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Re: Najnowsze wieści z frontu IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 23:12 Brawo Gniewko i pomysleć że kiedyś się z Tobą nie zgadzałem ,ba nawet byłem wobec Ciebie niegrzeczny,szczerze bardzo mnie cieszy Twoja przemiana i trafne spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:58 Żeby tylko nie trzeba wołać wkrótce: "Demokrację zgwałcono,leży,rypią ją chamy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 01:47 Rydzyk sie przejedzie na Kaczynskim tak jak sie swego czasu przejechal na Krzaklewskim, no chyba ze o to mu chodzi taka mozliwosc tez jest Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 02:57 A cos ty taki jasnowidz ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 14:22 noi co z nami bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia BĄDŹMY WDZIĘCZNI ..... 04.02.06, 06:56 Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Raz Michnik a raz Rydzyk ot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 07:28 Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:31 To wszystko przez te Babcie i dziadowie co tak w niego wierza a MAIBACHEM ZA 700 TYS to za czyje sobie kupil ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:38 co powiedział; że przecież na krowie jeździć nie może, bo nie ma jej gdzie trzymać. Nie wystarcza ci takie tłumaczenie? Nie? To komuch jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:42 Co tam komuch! Żyd do tego i mason do tego! I pewnie jeszcze czytasz Harry`ego Pottera. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:49 Nulka, jak powiesz, że czytasz Harrego Pottera, to jeszcze uwierzę kiko, że ty to ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:55 Nie, nie czytam :). Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:55 uff Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:58 chyba nic nie czytasz !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:07 A wyobraź sobie, że jednak cos niecos :) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:51 wez sie przebiegnij to dotlenisz mozg bo ci go chyba troche brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:04 Nie rozumiem Cie. Przeciez tak glosi o. Rydzyk. Nie placisz na radio, nie wielbisz ojca redaktora, to pewnie jesteś żydem i masonem do tego. No i dzieciom do czytania dajesz taka szkodliwa literaturę,a przecież "juz lepiej, żeby main Kampf" czytali niz Harry`ego Pottera. Czyż nie takie poglądy głosi ten 'katolicki głos w waszym domu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:50 wiadomosci.onet.pl/1254918,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:08 faktem jest że coraz mniej wyborców PIS akceptuje ciągłe wizyty przedstawicieli rządu w radio Rydzyka.Przecież należy pamiętać jego stosunek do wejścia Polski do UE .Ignorował pogląd Jana Pawła II na ten temat.Teraz chce kształcić doradców do spraw UE w swojej szkole ? Przecież to perfidia. Rozumiem ,że media pobliczne były nieprzychylne PIS-owi ale gdzieś istnieje granica rozsądku.Rydzyk nie działał i nie działa na rzecz jedności kościoła w Polsce . Katolicy w tym wielu wyborców PIS nie utażsamiaja sie absolutnie z postępowaniem Rydzyka a wielu z nich odsuwa się od PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:15 zupelnie sie z toba zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:19 więc nie uważasz, że szlachetne wejrzenie pana premiera wszystko usprawiedliwia? Nie? To masz mózg przez TVN sprasowany. Nie kłóć się, że tak nie jest, bo wiem z wiarygodnego źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:21 No, jest tu taka jedna co tak mówi. A jak sie z nia nie zgadzasz, to pewnie jestes kolejnym klonem xyz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. nie czytaj GW, nie bedziesz miał tych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:25 zajmiesz sie realnym życiem,:) . Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: nie czytaj GW, nie bedziesz miał tych problem 05.02.06, 19:30 ale kiko mówiła przecież, żeby czytać. Bo tam wywiad z wielkim małym człowiekiem był. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:24 ludzie smiszni jestescie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:27 Może i jesteśmy śmieszni, ale my tylko kpimy z bezkrytycznego uwielbienia wobec ojca redaktora i popierajacej go partii rządzącej. Nie kpię przeciez z ciebie, uważam, że masz całkowitą racje, a Rydzyk jest rzeczywistym zagrozeniem dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:29 to jest nieobliczalny czlowiek ktory kpi z calego systemu a polskie staruszki w okien za nim wskocza !!! to jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:31 obawiam się, że nie tylko staruszki. Te z tego forum to gimnazjalistki Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:32 Jest chore. Jest to sekta, a Rydzyk jest znakomitym manipulatorem. najgorsze jest to, ze promowany jest przez władzę, a przez to bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:01 dlaczego utożsamiacie Rydzyka z Kościołem w Polsce ? Jestem katolikiem a radia Rydzyka słuchałem przez /chyba /16 lat jego istnienia może w sumie 2 godziny.Nigdy nie odpowiadała mi pazerność tego radia .Na PIS głosowałem biorąc pod uwagę wypowiedzi przedstawicieli tej partii w radio ZET, trójce czy TV ,TVN, TV Polsat . Zresztą w wyborach do sejmu Rydzyk popierał LPR.Dopiero kiedy M. Giertych se wycofał zaczął popierać L. Kaczyńskiego. Dlatego bardzo się dziwię tej miłości PIS-u do Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postępowy Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:45 Widze że cała Polska słucha Radio Maryja! Bo skąd niby macie takie świetne wiadomości o tym co się tam dzieje! Przełączcie na inne stacje ! Już dosyć tych modłów i ogłupiania was ! Nie jesteście przecież społeczeństwem zacofanym, precz z KOŚCIOŁEM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:52 Nikt tu nie mowi PRECZ KOSCIOŁOWI lecz Rydzykowi !!!! Wystarczy poczytac troche gazet i ogladnac raz dziennie jakiekolwiek Wiadomosci i sie dowiesz o rydzyku A na necie to sie dowiesz wiecej niz on sam wie o sobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz polski 05.02.06, 19:59 właśnie wdałeś się w dyskusję z największą bławochwalczynią Rydzyka. Wiadoomści ona ogląda, ale w Trwam, innymi gardzi, bo uważa, że pozostałe media manipulują ludźmi. Jest to wielonickowa postać, na forum znana jako kiko. Najłatwiej ją poznać po IP: *.net.autocom.pl. Spróbuj sobie z nią pogadać, ale uprzedzam, że jak się wkurzy, zieje siarą, pisze głupie wierszyki, a na trudne pytania nie odpowiada. Następnie oburza się na chamstwo interlokutora i brak merytorycznej dyskusji z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:53 kiko, nie odwracaj kota ogonem. Wiadomości mamy choćby od ciebie. Poza tym różne kwiatki krążą po internecie. Podciągnąć ci wątki z cytatami i nagraniami? Przeciw Kościołowi większość Polaków nie ma nic przeciwko, ale to co prezentuje Rydzyk, to kpina z Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:47 Co ludzie widza w tym rydzyku ??????? Przeciez to nie kaplan tylko MAFIOSO Wszyscy politycy sie go boja Zaden z politykow nie chce sie wypowiadac na temat CZARNEGO DJ-a (rydzyka) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contrarydzyk Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 05.02.06, 19:54 To bardzo niedobry człowiek, ten rydzyk. Ponakupował kobitom mohery i tera paradujom do wyborów i głosujom jak im powie Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 19:58 Ale dlaczego my SPOLECZENSTWO musimy przez niego cierpiec ????? Przeciez to spoleczenstwo cierpi przez takiego rydzyka !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:00 tak, tak, kiko. A teraz może nam powiesz, co cię tak w nim urzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:05 To ze ludzie tak w niego wierza jak w boga a on ich w balona robi i za ich kase sobie maibacha kupuje za 700 tys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wkurzylo by cie to ze za twoja kase taki palant sobie tak zyje ?????????!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:07 obawiam się, że nie doczekasz się odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:29 mp3.wp.pl/p/twoja/dedykacja/93423.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Żałosne IP: *.sylwex.pl / *.sylwex.pl 06.02.06, 14:39 Uważam że to co się dzieje teraz w naszym kraju jest żałosne i tyle. Pseudo duchowny z ogromnym majątkiem - żyje na koszt biednych emerytek.Takie bezrobocie,taka bieda a ten jeździ autem które dałoby jedzenie i ogrzewanie kilkudziesięciu rodzinom w Polsce.Żałosne!i taki człowiek śmie osądzać innych i mówić im że sa grzesznikiami?????????A to że wdarł się do polityki uważam za sprawę tragiczną i straszną. Dla mnie nie ma tu przyszłości za takich rzadów...Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek z Włoch Re: Noi Rydzyk RZADZI Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.tiscali.it 10.02.06, 20:40 To nie ksiadz tylko mafioso :) Odpowiedz Link Zgłoś