Dodaj do ulubionych

Czy Michnik jest kombatantem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:22
Chyba został kombatantem należy mu sie taki przywilej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jazzinator Oczywiście! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 11:40
      Okragłego stołu.Krótkie pytanie takaż odpowiedż.
    • Gość: res Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:20
      dla ciebie: Pan Michnik
      • Gość: Jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 14:46
        Może być i pan co mi tam ,zaś dla Ciebie z pewnością towarzysz,wszak załozył z
        Kuroniem czerwone harcerstwo i wpajał młodym umysłom zasady niejakiego Morozowa
        kapowania na własne rodziny,to są fakty do których sam chcąc nie chcąc się
        przyznał.Jeśli wiec tak Ci na tym zależy moge tego przyjacia gen,Jaruzelskiego
        i Kiszczaka nazywać Pan...z przymiotnikiem demonium jednakże.
        • Gość: r. Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:21
          mówiłem o Michniku a nie o bandziorach
          • mika9930 Re: Czy Michnik jest kombatantem? 05.02.06, 17:47
            Gość portalu: r. napisał(a):

> mówiłem o Michniku a nie o bandziorach
            a tatuś "pana michnika"-znasz jego nazwisko i kim był gdym michnik z kuroniem
            uczyli młodych miłości do lenina i stalina?
            • Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 20:19
              Tak jest ze wszystkimi dyskusjami wielbicieli eurosocjalizmu,nastapiła głucha
              cisza z chwilą gdy przytoczono fakty.Dziękuję za uwagę.
              • mrug Re: Czy Michnik jest kombatantem? 05.02.06, 20:33
                Bo ileż można wyciagać takiemu Wasermannowi, na przykład, pewne brzydkie
                prokuratorskie sprawy? Że o chlubnej przeszłości innych posłów Jedynej i
                Sprawiedliwej oraz współkoalicjantów nie wspomnę...
                • Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 21:04
                  Tym się właśnie różnimy z Mrugiem że On pisze o wszystkich brzydkich sprawach
                  nie wymieniając NIC,szkoła Wyborczej jest tak podobna do szkoły kelnerów,tam na
                  matematyce uczą że 4x4=44
                  • mrug Re: Czy Michnik jest kombatantem? 05.02.06, 21:19
                    Taki Maciuś Giertych, to, na przykład, całkiem fajny chłop. A to, że coś tam
                    kombinował z pewnym generałem w okularach, to jeszcze nic nie znaczy.
                    A taka Rura-Wassermann przez zupełny przypadek pooskarżał sobie pewnych ludzi.
                    Wanna mógł się nie zorientować, że to jest proces polityczny, wszak specem od
                    śledzenia został dopiero później.
                    A pewna chwalebna przynależność partyjna pewnego (p)osła? W sumie, to było tak
                    dawno, że mógł zapomnieć.
                    O Mulacie to nawet nie będę pisać...
                  • Gość: Smok Podwarszawski Mrug nie jest po szkole kelnerów ! Amway . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 04:57
                    Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> Tym się właśnie różnimy z Mrugiem że On pisze o wszystkich brzydkich sprawach
                    > nie wymieniając NIC,szkoła Wyborczej jest tak podobna do szkoły
                    >kelnerów,tam ..

To zjawisko, które opisałeś w oparciu o mruga nazywam w tym przypadku,
                    przypadku GW, inaczej. Gazeta i szkoła gazety w moim określeniu to Amway.
                    Widzałeś film ? Ludzie - sprzedawcy są po tylu szkoleniach, że ich mózg jest
                    tak wyszkolony co do sposobu postępowania, oszczerstwa politycznego,
                    świadomości specjalnej misji itd., że jest wręcz w tym co robi bezwolny i
                    bezmyślny. W ksiązkach o GRU nazywano to praniem mózgu a ja w przypadku GW
                    nazywam Amway czyli siatką przeszkolonycyh specjalnie sprzedawców, którzy
                    sprzedając towar czynią jeszcze z tego rodzaj religii i kultu.

• Gość: jazzinator Re: Mrug nie jest po szkole kelnerów ! Amway . IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.02.06, 19:26
                      Smoku , bardzo trafne spostrzeżenie z jedną wszak różnicą iz większośc z madrali
                      doskonale wie o co chodzi oni maja takie zadanie i wykonują je siejąc zamęt w
                      młodych głowach choć sami tez nie starzy i pojęcia nie mają jak to naprawdę
                      wszystko wyglądało,potem są takie teksty jak pisze ansa:"gyby nie Michnik
                      dzisiaj nie kłapalibyście" no ,rece opadają dgy z najwiekszego zdrajcy i potwora
                      robi się bohatera.Pozdrawiam trzeżwo myślących jako i Ty Smoku Podwarszawski
                      jesteś.
              • Gość: kor+road Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:44
                jazzi, ile ty masz lat i gdzie ty jestes ?
                jak A.M. walczył z cenzurą to ty widocznie jeszcze wtedy
                kotu mleko z miski wypijałeś,
                mało wiesz o Jego Ojcu, mylisz go zapewne z przyrodnim bratem S.
                taki nr telefonu znasz: 393964
                jeśli powiesz czyj to,będe dalej z tobą rozmawiał,pzdr.
                • Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 21:12
                  Szanowny Panie,kor+road- a czy słyszałeś o rozłamach w PZPR- i różnych
                  frakcyjkach,zwłaszcza tych gdzie młodzi chcieli zastapić starych,jak w ojcu
                  chrzestnym,mafia przy tych Panach to pikuś.Mam też pytanie w którym to roku
                  Michnik jeżdził do Moskwy uzgadniać okrągły stół,ponoć jeśli wierzyć nasłuchom
                  i świadkom(oficerowie nasłuchujący)było to w 85 roku,tak to wygląda Twój
                  bohater i jego poplecznicy,pozostali to ,jak sam Michnik ich nazywał n-
                  nieszkodliwi idioci.
                • Gość: jazzinator p.s.kor+road! czytaj uważniej IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 21:34
                  Nic o Ojcu Michnika nie pisałem,to nie moje środowisko a pozatym nie wypowiadam
                  się na temat osób o których nie mam nic do powiedzenia w przeciwieństwie do
                  Ciebie,który to wiesz kiedy i co robiłem mojemu kotu za młodu.
                • Gość: lukrad Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.range86-131.btcentralplus.com 06.02.06, 20:42
                  Że się wtrącę: walka Michnika z cenzurą wygladała tak, że dziwnym
                  trafem "siedząc" w mamrze w stanie wojennym wypisywał dzieła literackie,
                  podczas gdy reszta internowanych zbierała zęby po posadzce gdzy znaleziono przy
                  nich choćby ołówek i kawałek papieru. To tyle, więcej mi się nie chce pisać bo
                  to i tak nic nie da, Boniecki go beatyfikuje albo coś w tym stylu...
                  aha: mam 30 lat i jeden z moich sąsiadów, dziś 70-letni człowiek, był
                  internowany w stanie wojennym, nie żaden KORowiec ale współzałożcyiel
                  pierwszego KPN, jeszcze przed Moczulskim. Więc cokolwiek wiem na ten temat...
                  • Gość: dwójka Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:54
                    Kor i Kpn powołała Służba Bezpieczeństwa
        • Gość: kornik Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.czestochowa.agora.pl 06.02.06, 13:37
          Jazzinator. Jak Kuroń zakładał czerwone harcerstwo to Michnik miał osiem lat,
          więc jego rola jako „twórcy” jest chyba przez Ciebie przeceniana. Policz sobie
          • Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.02.06, 19:32
            Ale zdażył się jeszcze załapać,nastęonie jeżdził do niejakiego Sartrea do
            Paryża pobierając nauki masońskie by następnie wprowadzać w życie jego nauki
            wykorzeniania Narodowości i szkodzeniu na ile się da Polsce przybierając
            maseczkę opozycjonisty,wielu ludzi zna tę historię, jednak jest sporo takich
            którzy nie mają zielonego pojęcia o prawdziwej twarzy wielu tzw.autorytetów.
    • Gość: . Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:35
      Nie zadawaj naiwnych pytań!
      Michnik jest WSZYSTKIM.
    • Gość: ansa Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:27
      hhhm, to dzieki Michnikowi wy dzis mozecie
      kłapać ......... dziobami,
    • Gość: lit Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:45
      a kiedy oni to robili skoro stale piwo i gorzałe pobierali ?
    • Gość: spokojny Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:31
      Ja też jestem spoko,że ten bandyta braciszek jego, w Szwecji w spokoju zazna
      kresu swoich dni... Bluźnierco! Zapłacisz kiedyś za to zło, które z Jaruzelem
      i Urbanem naważyłes Polsce i Polakom!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka