Gość: Kania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:22 Chyba został kombatantem należy mu sie taki przywilej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazzinator Oczywiście! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 11:40 Okragłego stołu.Krótkie pytanie takaż odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:20 dla ciebie: Pan Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 14:46 Może być i pan co mi tam ,zaś dla Ciebie z pewnością towarzysz,wszak załozył z Kuroniem czerwone harcerstwo i wpajał młodym umysłom zasady niejakiego Morozowa kapowania na własne rodziny,to są fakty do których sam chcąc nie chcąc się przyznał.Jeśli wiec tak Ci na tym zależy moge tego przyjacia gen,Jaruzelskiego i Kiszczaka nazywać Pan...z przymiotnikiem demonium jednakże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:21 mówiłem o Michniku a nie o bandziorach Odpowiedz Link Zgłoś
mika9930 Re: Czy Michnik jest kombatantem? 05.02.06, 17:47 Gość portalu: r. napisał(a): > mówiłem o Michniku a nie o bandziorach a tatuś "pana michnika"-znasz jego nazwisko i kim był gdym michnik z kuroniem uczyli młodych miłości do lenina i stalina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 20:19 Tak jest ze wszystkimi dyskusjami wielbicieli eurosocjalizmu,nastapiła głucha cisza z chwilą gdy przytoczono fakty.Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Czy Michnik jest kombatantem? 05.02.06, 20:33 Bo ileż można wyciagać takiemu Wasermannowi, na przykład, pewne brzydkie prokuratorskie sprawy? Że o chlubnej przeszłości innych posłów Jedynej i Sprawiedliwej oraz współkoalicjantów nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 21:04 Tym się właśnie różnimy z Mrugiem że On pisze o wszystkich brzydkich sprawach nie wymieniając NIC,szkoła Wyborczej jest tak podobna do szkoły kelnerów,tam na matematyce uczą że 4x4=44 Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Czy Michnik jest kombatantem? 05.02.06, 21:19 Taki Maciuś Giertych, to, na przykład, całkiem fajny chłop. A to, że coś tam kombinował z pewnym generałem w okularach, to jeszcze nic nie znaczy. A taka Rura-Wassermann przez zupełny przypadek pooskarżał sobie pewnych ludzi. Wanna mógł się nie zorientować, że to jest proces polityczny, wszak specem od śledzenia został dopiero później. A pewna chwalebna przynależność partyjna pewnego (p)osła? W sumie, to było tak dawno, że mógł zapomnieć. O Mulacie to nawet nie będę pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Podwarszawski Mrug nie jest po szkole kelnerów ! Amway . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 04:57 Gość portalu: jazzinator napisał(a): > Tym się właśnie różnimy z Mrugiem że On pisze o wszystkich brzydkich sprawach > nie wymieniając NIC,szkoła Wyborczej jest tak podobna do szkoły >kelnerów,tam .. To zjawisko, które opisałeś w oparciu o mruga nazywam w tym przypadku, przypadku GW, inaczej. Gazeta i szkoła gazety w moim określeniu to Amway. Widzałeś film ? Ludzie - sprzedawcy są po tylu szkoleniach, że ich mózg jest tak wyszkolony co do sposobu postępowania, oszczerstwa politycznego, świadomości specjalnej misji itd., że jest wręcz w tym co robi bezwolny i bezmyślny. W ksiązkach o GRU nazywano to praniem mózgu a ja w przypadku GW nazywam Amway czyli siatką przeszkolonycyh specjalnie sprzedawców, którzy sprzedając towar czynią jeszcze z tego rodzaj religii i kultu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Mrug nie jest po szkole kelnerów ! Amway . IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.02.06, 19:26 Smoku , bardzo trafne spostrzeżenie z jedną wszak różnicą iz większośc z madrali doskonale wie o co chodzi oni maja takie zadanie i wykonują je siejąc zamęt w młodych głowach choć sami tez nie starzy i pojęcia nie mają jak to naprawdę wszystko wyglądało,potem są takie teksty jak pisze ansa:"gyby nie Michnik dzisiaj nie kłapalibyście" no ,rece opadają dgy z najwiekszego zdrajcy i potwora robi się bohatera.Pozdrawiam trzeżwo myślących jako i Ty Smoku Podwarszawski jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor+road Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:44 jazzi, ile ty masz lat i gdzie ty jestes ? jak A.M. walczył z cenzurą to ty widocznie jeszcze wtedy kotu mleko z miski wypijałeś, mało wiesz o Jego Ojcu, mylisz go zapewne z przyrodnim bratem S. taki nr telefonu znasz: 393964 jeśli powiesz czyj to,będe dalej z tobą rozmawiał,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 21:12 Szanowny Panie,kor+road- a czy słyszałeś o rozłamach w PZPR- i różnych frakcyjkach,zwłaszcza tych gdzie młodzi chcieli zastapić starych,jak w ojcu chrzestnym,mafia przy tych Panach to pikuś.Mam też pytanie w którym to roku Michnik jeżdził do Moskwy uzgadniać okrągły stół,ponoć jeśli wierzyć nasłuchom i świadkom(oficerowie nasłuchujący)było to w 85 roku,tak to wygląda Twój bohater i jego poplecznicy,pozostali to ,jak sam Michnik ich nazywał n- nieszkodliwi idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator p.s.kor+road! czytaj uważniej IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.02.06, 21:34 Nic o Ojcu Michnika nie pisałem,to nie moje środowisko a pozatym nie wypowiadam się na temat osób o których nie mam nic do powiedzenia w przeciwieństwie do Ciebie,który to wiesz kiedy i co robiłem mojemu kotu za młodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrad Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.range86-131.btcentralplus.com 06.02.06, 20:42 Że się wtrącę: walka Michnika z cenzurą wygladała tak, że dziwnym trafem "siedząc" w mamrze w stanie wojennym wypisywał dzieła literackie, podczas gdy reszta internowanych zbierała zęby po posadzce gdzy znaleziono przy nich choćby ołówek i kawałek papieru. To tyle, więcej mi się nie chce pisać bo to i tak nic nie da, Boniecki go beatyfikuje albo coś w tym stylu... aha: mam 30 lat i jeden z moich sąsiadów, dziś 70-letni człowiek, był internowany w stanie wojennym, nie żaden KORowiec ale współzałożcyiel pierwszego KPN, jeszcze przed Moczulskim. Więc cokolwiek wiem na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwójka Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:54 Kor i Kpn powołała Służba Bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.czestochowa.agora.pl 06.02.06, 13:37 Jazzinator. Jak Kuroń zakładał czerwone harcerstwo to Michnik miał osiem lat, więc jego rola jako „twórcy” jest chyba przez Ciebie przeceniana. Policz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.02.06, 19:32 Ale zdażył się jeszcze załapać,nastęonie jeżdził do niejakiego Sartrea do Paryża pobierając nauki masońskie by następnie wprowadzać w życie jego nauki wykorzeniania Narodowości i szkodzeniu na ile się da Polsce przybierając maseczkę opozycjonisty,wielu ludzi zna tę historię, jednak jest sporo takich którzy nie mają zielonego pojęcia o prawdziwej twarzy wielu tzw.autorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:35 Nie zadawaj naiwnych pytań! Michnik jest WSZYSTKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansa Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:27 hhhm, to dzieki Michnikowi wy dzis mozecie kłapać ......... dziobami, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lit Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:45 a kiedy oni to robili skoro stale piwo i gorzałe pobierali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Czy Michnik jest kombatantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:31 Ja też jestem spoko,że ten bandyta braciszek jego, w Szwecji w spokoju zazna kresu swoich dni... Bluźnierco! Zapłacisz kiedyś za to zło, które z Jaruzelem i Urbanem naważyłes Polsce i Polakom! Odpowiedz Link Zgłoś