e_vera 05.02.06, 12:35 Poszukuję dobrej szkoły języka hiszpańskiego lektorami "nativos". Bardzo proszę o opinię o trzech szkołach z tematu, jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flamengista Porto Alegre 06.02.06, 18:22 Jeśli już miałbym polecać jakąś szkołę językową, to tylko tą. Lektorzy ponoć faktycznie mówią po hiszpańsku i portugalsku. Niestety, o innych szkołach nie zawsze można powiedzieć to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kariasha Re: Porto Alegre 07.02.06, 10:58 to znaczy ktora w koncu ?:)) tez sie zastanawiam nad PortoAlegre, slycszalam same dobre opinie na ich temat. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela El abanico, zdecydowanie IP: *.bj.uj.edu.pl 07.02.06, 19:22 wszystkie pozostałe to przereklamowane szkółki Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista co to znaczy - przereklamowane? 07.02.06, 20:06 Chętnie się dowiem... Czy mają słabych lektorów? A może kiepskie sale? Za duże grupy? Są za drogie? Konkrety proszę. I dlaczego akurat albanico jest lepsza od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
kariasha Re: El abanico, zdecydowanie 07.02.06, 22:04 a moze jakies konkrety wreszcie? dlaczego el abanico , w czym przewyzsza inne szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: to znaczy, że Porto Alegre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 03:49 polecam Porto Alegre.. mi sie tam bardzo podoba, nie mam zajec z native bo narazie mam za niski poziom:) ale nawet na moim poziomie zajecia sa ciekawie prowadzone i nie spie jak na innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela ;-) IP: *.bj.uj.edu.pl 17.02.06, 19:45 nie zamierzam tu dowodzić swoich racji, jak chcesz sama się przekonaj; wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś