Dodaj do ulubionych

Rzeszów - jest OK :)

IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 19:33
Witam wszystkich Krakowian, czemusz to nielubicie Podkarpacia, a zwłaszcza
jego stolicy Rzeszowa. Przecież to 200 tysięczne miasto jest bardzo OK, jest
tu i Uniwerek i Polobibuda i pare innych uczelni, piękny Zamek Lubomirskich
no i bardzo ładne Stare Miasto, ludzie są bardzo mili i mają bardzo dobre
zdanie o Krakowie a niestety Krakowianie o Rzeszowie mają tragiczne:(
Dlaczego tak jest ???
Obserwuj wątek
    • gregry Re: Rzeszów - jest OK :) 14.11.02, 20:25
      Pozdrawiam Rzeszów.
      Ja Bardzo go lubię. W końcu z niego pochodzi moja mama... :)
      Oprócz tego o czym wspomniałeś, macie też fajną dyskotekę zwaną: Akademia.
      Ludzie w Rzeszowie, tak samo jak w Krakowie są rzeczywiście bardzo przyjaźnie
      nastawieni do życia i bliźnich.
      • Gość: DODO Re: Rzeszów - jest OK :) IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 20:31
        ZGADZAM SIĘ - AKADEMIA JEST THE BEST :)
    • Gość: Max Re: Rzeszów - jest OK :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.11.02, 21:04
      Rzeszów jest daleko od O.K. !
      • Gość: dd Re: Rzeszów - jest OK :) IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 07:40
        Gość portalu: Max napisał(a):

> Rzeszów jest daleko od O.K. !

niewiesz co mówisz :)
    • dzonka Re: Rzeszów - jest OK :) 14.11.02, 21:39
      Hej
      No nie... Krakowianie nie lubia Rzeszowa??
      Spedzilam tam 5 najwspanialszych lat mego zycia.
      Wspaniali ludzie, nie zapomniane imprezy....... ;-)))
      ale jedno musze przyznac po zachodzie slonca zycie u Was zamiera
      telewizorki, pilocik i zadnego zywego ludzia na miescie.
      A knajp ostanio najbardziej spodobalo mi sie w Czarnym Kocie.
    • adam.67 Re: Rzeszów - jest OK :) 15.11.02, 07:40
      Ech, znowu te uogólnienia :(
      Jak witasz "wszystkich" to może są wśród nich tacy, którzy nie lubią.
      A ja np. lubię, w Rzeszowie bywam, niestety jak dotąd tylko służbowo (jeżdżę do
      klientów), ale nikogo na przykład nie znam prywatnie w Rzeszowie, a chciałbym
      poznać !!! Ktoś tam z moich kolegów na studiach był stamtąd, ale już nie
      pamiętam kto.
      Miasto jest ładne, podoba mi się jego układ architektoniczny, słynna c..a na
      wjedździe do centrum :))) i widok na niedalekie Bieszczady. Sympatyczni
      policjanci z drogówki - gdy spytałem o drogę stając w miejscu niedozwolonym,
      pan policjant trochę mnie wprawdzie op...lił, ale łagodnie, widząc rejestrację
      KR+pełne pięć cyferek, a potem gadaliśmy (przepraszam - on gadał, ja słuchałem)
      przez prawie pół godziny.
      Obiecuję sobie zwiedzenie Waszego Starego Miasta i paru fajnych miejsc.
      Tylko żeby czasu kiedyś było na tyle...
      Pozdrowienia z Krakowa :)
    • Gość: Yoanna Podkarpacie jest OK :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.02, 08:39
      Gość portalu: DODO napisał(a):

> Witam wszystkich Krakowian, czemusz to nielubicie Podkarpacia, a zwłaszcza
      > jego stolicy Rzeszowa. Przecież to 200 tysięczne miasto jest bardzo OK, jest
      > tu i Uniwerek i Polobibuda i pare innych uczelni, piękny Zamek Lubomirskich
      > no i bardzo ładne Stare Miasto, ludzie są bardzo mili i mają bardzo dobre
      > zdanie o Krakowie a niestety Krakowianie o Rzeszowie mają tragiczne:(
      > Dlaczego tak jest ???

Co za bzdura - uwielbiam podkarpacie, zwłasza Przemyśl - to najpiękniejsze
      miasto w całej Polsce - takie ciche i kameralne :)
    • dominikrz Re: Rzeszów - jest OK :) 15.11.02, 22:33
      KOCHAM TO MIASTO. jest tu super, fajnie, ludzie są przyjaźni i wogóle jest
      niepowtarzalna atmosfera. Pozdrowionka dla Krakowiaków i Rzeszowiaków z
      Debicy:)
    • Gość: badowimo Re: Rzeszów - jest OK :) IP: *.kim.pl / 62.233.213.* 15.11.02, 22:49
      ale czym tu sie przejmowac......!!!! Szkoda czasu! I Krakow jest fajny i rzeszow, do dupy jest w stalowej woli, a najpiekniej w heidelbergu!:))) ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!/pozdrawiam poki co jeszcze z krakowa! W rzeszy bede w przyszlym tygodniu ( jakby ktos statystyke prowadzil:)
    • Gość: badowimo Re: Rzeszów - jest OK :) IP: *.kim.pl / 62.233.213.* 15.11.02, 22:55
      acha i jeszcze sobie przypomnialam, ze kiedys wybralam sie do pieknego ( zwal jak zwal) Rzeszowa na koncert Armii, wtedy jeszcze budzynski na dzien dobry odpowiadal normalnie, nie jak teraz niech bedzie pochwalony...i co???? Przyjezdzamy, leziemy pod jakas tam bude, gdzie niby mieli grac, okazuje sie jednak, ze koncert bezczelnie odwolali na pol godziny przed..... TO BYLY SZCZYTY GOR!!!!:))) troszke od tej pory rzeszow z tym mi sie kojarzy ( lekka kaszanka):)!/no to tyle....ciao

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka