Dodaj do ulubionych

Adam Mandziara: Wisła nieładnie postępuje z inw...

IP: 195.20.110.* 08.02.06, 08:56
heheheh skisla sie sypie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: arti Mandziara - bezczelny ch... IP: 80.51.254.* 08.02.06, 09:12
      jw
    • Gość: ile Re: Adam Mandziara: Wisła nieładnie postępuje z i IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 08.02.06, 09:14
      dla p. Mandziary ważne jest upoważnienie każdego pracownika , a nie był to
      portier? bisnesmen taki jak cała jego działalność dla Wisły
    • Gość: Wislaczka Re: Adam Mandziara: Wisła nieładnie postępuje z i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:22
      A czego sie spodziewalisci po Kapce i jego bandzie komunistow policyjnych...
    • Gość: hewlett [...] IP: *.chello.pl 08.02.06, 18:10
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jurek i dobrze !! IP: 168.208.215.* 08.02.06, 19:00
        tak to jest gdy amatorka dorwie sie do zarzadzania, juz z kasperczakiem
        udowodnili ze o profesjonalnym zarzadzaniu co najwyzej czytali w ksiazkach,
        szkoda tylko ze na glupocie musi tracic klub i kibice...
    • viking-01 krwiopijcy! 08.02.06, 19:58
    • Gość: WALENTYNKA Re: Adam Mandziara: Wisła nieładnie postępuje z i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:01
      no wrescie jakies dobre wiadomosci Z REJMONTA :)
    • viking-01 krwiopijcy! 08.02.06, 20:05
      dokladnie krwiopijcy!
    • Gość: errror ale pijawa!!! aż strach zaglądać do skrzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:06
      na listy - może tam być faktura od mandziary
    • Gość: maciekzmiasta Świńskie oczka "menagera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:44
      Banda złodziei i przewalaczy. Koorwa wydaje imsię, że sa w czasach " wicie
      =rozumicie"
    • Gość: elvr Re: Adam Mandziara: Wisła nieładnie postępuje z i IP: 81.219.239.* 10.02.06, 09:35
      Mały, zakompleksiony Polaczku żywcem wzięty z 'Dnia świra' Koterskiego!
      Perwersyjną przyjemność - jedyną jaką jesteś w stanie osiagnąć - sprawia ci
      bezinteresowna zawiść i natrząsanie się z degrengolady, w jaką popada jeden z
      nielicznych polskich klubów, które w ostatnich latach coś w europejskiej piłce
      osiągnęły. Zachowujesz się jak dziecko umorusane po uszy w gó..e, które z sobie
      tylko wiadomych powodów jest zadowolone z siebie.
      Panie odważny, zamiast szczekać idź i pokaż, że klub, któremu kibicujesz, jest
      lepiej zarządzany i jest w stanie więcej osiągnąć. A jak nie, to zamilknij.

W odpowiedzi na:
      > heheheh skisla sie sypie:)
    • Gość: mk® I kto tu mówi prawdę,nikt bo prawda ma wielu ojców IP: 195.117.126.* 10.02.06, 13:37
      Ale tak Bogiem a prawdą jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę!
    • Gość: Florek Manadzerowie cwaniaczki - 50% zla w polskiej pilce IP: *.retsat1.com.pl 11.02.06, 00:51
      p.Mandziara mowi b.elokwentnie. Tylko po, co skoro ma na wszystko papiery ?
      Niech je przedstawi w pprokuraturze i sadzie, a nie sie madruje w gazetach.
      Prawda wg. mnie wyglada tak, ze przykleil sie do Wiselki (ja kibicuje
      Widzewowi - nie pisze tak, zebym byl zainteresowany w sprawie) i doil ja dlugi
      czas ponad granice przyzwoitosci. Smarowal tam roznych ludzi, ktorzy mu szli na
      reke. Teraz jest zly, ze sie skonczylo.... Ile bylo/jest takich dobrodziejow w
      naszej pilce?
      Ja sie nie znam i papierow tu nie czytalem. Ale: 1.Wierze Mielcarskiemu - mam
      duzy szacunek dla tego czlowieka. 2.Cholernie nie wierze Kapce i temu panu ze
      zdjecia. 3. Wywiadzik jest niby piekny gladki, ale sa w nim dwie bzdury:
      a) Blaszczykowski kupiony za 70 tys. i prowizja 30 tys. Mandziara mowi: teraz
      jest wart 1 mln euro, a my chcemy marne 30 tys.... Pierwsze slysze, zeby o
      prowizji nie decydowala wartosc z momentu transakcji (70 tys.) a wartosc po
      roku. Mam nadzieje, ze na to, iz tu dzialaliscie przed Mielcarskim tez macie
      papiery ???
      b) B.dziwnie Mandziara tez interpretuje zapis w umowie o nalezytej starannosci.
      Tam po prostu napisano(tlumaczac na polski), ze jak Wisla omawia transfer bez
      tej spoleczki i poprosi ja na ktoryms etapie o pomoc - to ta bedzie pomagala
      najlepiej jak umie, nie bedzie sabotowala tych rozmow. Jesli p.Mandziara to
      czyta: Nikt nas nie prosi, ale wpie..my sie i zgarniamy prowizje.... to ja
      przepraszam.
      Duze pieniadze tak. Ale za ciezka prace i dla ludzi dla ktorych pilka jest
      pasja. A nie dla pajacy, ktorzy na sile doja jak moga polskie kluby. Ktos
      (PZPN) powinien zrobic z nimi porzadek, bo klubowa pilka w Polsce nigdy nie
      bedzie silna.
      Pozdro dla normalnych kibicow kopanej. Ubolewanko dla tych, co pisza: Wisla
      skisla. Im wiecej silnych klubow w Polsce, tym silniejsza cala polska pilka,
      wiec bez sensu sie cieszyc klopotami innych. Wszedzie sa te same problemy. Moj
      Widzew doil Grajewski, Pogon - zamienil w hurtownie brazylijczykow Ptak. Nigdy
      nie zagramy w Champions League !!!!! (a nawet Slowakom, Czechom, Rumunom itd.
      to sie dosc czesto zdarza)...
    • Gość: Ruc manuwa przepraszam wszystkich za to ze Mandziara istnieje IP: *.bulldogdsl.com 11.02.06, 03:01
      ale jestem sam, niewiele moglem zrobic :(
    • Gość: Yoda Ale krętacz! Co piepszy ten oszust? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.06, 14:00
      po mordzie widac, że to złodziej, Żuraw wybrał Anglię i dobrze, to jego decyzja.
      A "menda" niech sam gra w Turcji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka