Dodaj do ulubionych

Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o))

09.02.06, 07:03
Durczok zdeptał w błocie p.Kurskiego-jego kłamstewka i kkrętactwa!!!.
Durczok ma haka na Kurskiego,musi to być bomba zegarowa wysokiej wydajności.
Zamykał mu gębę na zawołanie!!!.Takich mamy polityków!!.Chańba!!!
Obserwuj wątek
    • krzychut Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 07:15
      Przecież na tę kanalię nie potrzeba żadnego haka!
      Wystarczy obserwować jego nos. Kiedy mówi, nochal rośnie mu dwa razy szybciej
      niż bajkowemu Pinokio!
      A rozgrzeszenie może mu dać tylko OR.
      ;-)
      • longwehicle Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 07:20
        Góla mu latała cały czas,siedział jak na potłuczonym szkle!!.
        Czułem ,że Kamil na koniec zrobi numer!!.Brawo!!.Uczciwi ludzie uciekają
        od wpływów "pentagramu zła".P.Rokita zapomina o tym piątym !!Ja to określenie
        użyłem w Listopadzie.Panie Rokita a drugi jednojajowiec??To ten piąty element!!.
      • Gość: H56 aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o) IP: *.comnet.krakow.pl 09.02.06, 07:37
        słuchając Witolda Kłodziejskiego /obecnie KRRiT/ dostawałem nadciśnienia, ten
        moherowy aktywista cytował ciągle księży i papieża. Kurski z Wermachtem znowu
        się zbłaźnił.Kutz nawet z baranem nie polemizował, bo przecież połowa Ślązaków
        była wcielona siłą do armii III Rzeszy. Durczok, po raz kolejny wykazał się
        mistrzostwem,pokazał co sobą reprezentują PiS-owcy, zauważcie ,ze na koniec
        programu, tylko ci dwaj, nie bili mu brawa.
        • longwehicle Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 07:42
          Kurski ,był chyba po konkretnym "głębszym"!!.Widząc jego puste spojrzenie na
          światła studia-Kamil pojeżdził sobie na nim, jak na ostatnim ośle!!;o)).
          • krzychut Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 07:51
            Nie dziwię się Durczokowi, że przechodzi do TVN. Już niedługo nowa rada
            pierdzenia w stołki i czegoś tam jeszcze weźmie za twarz wszystkie redakcje w
            TVP i nadawane bedą "jedynie słuszne" programy. Decyzje o tym co się nadaje z
            partyjnej góry przekazywać będzie między innymi ten dziobaty intelektualysta z
            wczorajszego programu.
            • Gość: kiko Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o IP: *.net.autocom.pl 09.02.06, 08:18
              Kurski powiedział prawdę.... karawana idzie dalej, ha ha ha...
              A wy jak zwykle....., biedacy...
              A wsiowy mędrek Durczok powinien w ogóle spadać z telewizora!!!
              • longwehicle Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 08:22
                Wiesz co jest warta "prawda"Kurskiego...Smierdzi!!;o)).karawana bez jaj idzie
                dalej,cóż trzeba będzie zlikwidować TV Trwam wystarczy Jedynka .Bo normalni
                ludzie jej już nie oglądają!!Ja na nią sram!!!Ależ to się rymuje!!;o)).Ta
                pisowska socjotechnika!!;o))
                • iiirek1 Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 08:49
                  ojojoj twój poziom jest budujący-jeśli platforma ma takich wyborców to gratuluję
                  • longwehicle Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 09:06
                    A wam gratuluję Prezydenta!!;o)))
                • iiirek1 Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 09:10
                  A ja mam wrażenie żę to Durczok nie za bardzo wiedział jak się zachowac (np.jak
                  padło pytanie o pijanej wizycie kwaśniewskiego, o której dowiedzieliśmy się po 4
                  latach).Pozatym przedstawiciele rzepy i PO nie za bardzo wiedzieli jak
                  odpowiadać na niewygodne pytania, a co do kurskiego to facet przynajmniej stara
                  sie pokazać coś na co lewicowcy z liberałami nigdy by się nie zgodzili.
                  • longwehicle Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 09:15
                    To jeszt człowiek bez skrupułów,Kocha szlajać sie w gów.....Jeśli tak to
                    niech powie kim Był Tata pana Dorna!!!!.Może zrobić o tym film,polecam ten temat
                    jako riposta za Dziadka!!
                  • Gość: anyab matoł Kurski kłamał IP: *.zax.pl 09.02.06, 21:57
                    > padło pytanie o pijanej wizycie kwaśniewskiego, o której dowiedzieliśmy się
                    po
                    > 4

materiał z Charkowa ukazał się w Faktach TVN 4 dni po zajściu.
                    Kurski kłamał jak typowy pisuar - dla nich to norma
                    • longwehicle Re: matoł Kurski kłamał 10.02.06, 10:07
                      Teraz na wszystkie strony świata bedzie ogłaszał o triumfie polityki
                      zagranicznej Piarow!!!;o))
                      • Gość: zol Re: matoł Kurski kłamał IP: *.76.classcom.pl 10.02.06, 10:15
                        i
                        > zagranicznej Piarow!!!;o))
                        bije piana z twoich ust,i co by Kaczyński nie zrobił zawsze będzie dla ciebie
                        nie tak, żadnej konstruktywnej wypowiedzi tylko szyderstwa.PO co wogóle się
                        wypowiadasz jak nie masz nic do POwiedzenia,szanuję różne poglądy ale twoich nie
                        znam -krytykować każdy POtrafi
                        • longwehicle Re: matoł Kurski kłamał 10.02.06, 10:20
                          Więc się kiś ze swoimi !!;o))
                          • Gość: zol Re: matoł Kurski kłamał IP: *.76.classcom.pl 10.02.06, 11:34
                            No może napiszesz coś mądrego bo jak widzę jestes bardzo aktywnym uczestnikiem
                            tego forum a cały czaś tylko jakieś półzdanie i docinki wylatuja z twojejstrony.
                            Czepiasz się Kurskiego ,Kaczyńskiego itp. napisz więc kto jest twoim zdaniem w
                            porządku ,daj mądre przykłady i zacznij pisać z sensem.Naprawdę szanuje wyborców
                            PO ,SLD i innych partii, ale tylko takich którzy wierza w to co piszą anie w to
                            co gdzieś usłyszą i paplają bez krytycznie w necie.Każdy matoł potrafi bruzgać
                            na innych a jak się mu zada jakieś pytanie to milknie (czasami coś odburknie).
                            • longwehicle Re: matoł Kurski kłamał 10.02.06, 11:42
                              Drogi kolego!!!
                              Poziom konwersacji wyznaczają miji adwersarze!!.Ograniczam się do krótkich
                              tekstów bo nie widzę sensu konwersacji z osobnikami którym wylewa się szambo i
                              piana z pyska!!.Twoje wóróżniki typu"P.O."ugruntowywują moje przekonanie ,że
                              Jesteś jednym z nich w związku nie będę z Tobą "romansować-tylko traktować równo
                              z "innymi".
                              • longwehicle Re: matoł...Powiedz sobie do lusterka!!;o)) 10.02.06, 11:43

• longwehicle Re:Pozdrawiamy ZHP-owców ze Skarżyska K. 10.02.06, 11:56

• Gość: zol Re:Pozdrawiamy ZHP-owców ze Skarżyska K. IP: *.76.classcom.pl 10.02.06, 12:03
                                    w takim razie widzę z kim mam doczynienia,z kims kto nie potrafi w żaden
                                    rozsadny sposób udokumentowac swoich przekonań politycznych ciskając błotem na
                                    lewo i prawo a cała jego inteligencja sprowadza sie od odpyskowania bez żadnego
                                    uzasadnienia.Dyskusja na tematy polityczne poprostu cię przerasta więc pisz może
                                    o hip-hopie.
                                    • longwehicle Re:Wal się capie!!!;o)) 10.02.06, 12:05

• Gość: zol Re:Wal się capie!!!;o)) IP: *.76.classcom.pl 10.02.06, 12:11
                                        no widzisz juz sie rozkrecasz,baardzo budujące zdanie pełne elokwencji i
                                        zrozumienia.aha czy ja cię obraziłem?
                                        • longwehicle Re:Pisząc matole...wszystkich co nie po myśli!! 10.02.06, 12:14
                                          To nie jest forum dla Ciebie!!!.Zawsze dostaniesz buki matole!!!.Pisz na
                                          Berdyczów!!;o))
                                          • Gość: zol Re:Pisząc matole...wszystkich co nie po myśli!! IP: *.76.classcom.pl 10.02.06, 12:21
                                            no więc słuchaj -wstajesz rano patrzysz do lusterka i widzisz matoła ,mówisz mu
                                            cześć stary dawno cię nie widziałem chodz to razem coś na forum wymyślimy i
                                            wtedy siadasz i piszesz to co piszesz a jak sie zmęczysz to siada ten drugi
                                            matoł z lusterka i ciągnie dalej.....pozdrawiam i uciekam z tego forum
                                            bynajmniej nie politycznego tylko....(popatrz w lustro)
                                            • longwehicle Re:Wracaj do harcówki!!!!Bujaj się!!! 10.02.06, 12:28

• trudny2002 Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 09.02.06, 09:01
                Gość portalu: kiko napisał(a):

> Kurski powiedział prawdę.... karawana idzie dalej, ha ha ha...
                > A wy jak zwykle....., biedacy...
                > A wsiowy mędrek Durczok powinien w ogóle spadać z telewizora!!!

Kurski zawsze mówił, mówi i będzie mówił prawdę. To osobliwa prawda ale jednak.
                Postawić chcę Ci kiko pytanie:
                Skąd masz wiedzę o prawdomównosci i szlachetnosci Kurskiego? Jakie są
                okoliczności mowienia tej prawdy Kurskiego oraz jaki cel?
                ( Jeśli mnie nie zawodzi pamieć, idzie o rozpowszechnianie informacji o
                antenatach jednego kandydatów na prezydenta, oraz przypisywanie tym samym cech
                negatywnych kandydatowi oraz wytworzenie aury jakoby antypolskie nastroje
                dominowały w domu rodzinnym owego kandydata. Słowem taka podła dyskredytacja
                oparta na uzyskanych fragmentarycznych informacjach ...trochę tak jakby
                Bartoszewskiemu przypisywać wspólpracę z gestapo dlatego że miał kontakty i
                mówi w języku niemieckim)
                Niskie pobudki ( vide realizacja filmu "Nocna zmiana" jego montaż i czas
                emisji),skłonności do nadużyć finansowych (vide zakup lesniczówki oraz
                parakontarkty z nadawcą toruńskim, lewe kontrakty z innymi nadawcami,
                eksploatacja nienależnych materiałów, itd...)
                Oszczercza i butna postawa...a ponadto powiedz mi Ty dlaczego to Kaczyński
                przepraszał za występek z wermachtem...czyżby dziś myślał inaczej a przeprasza
                ł jedynie dla konwenasu?
                No moze choć wówczas musiałbym powiedzieć że to jest wyjątkowy zespół kanalii
                trudny
                Kompleksy Kurskiego, Kaczyńskiego każą jedynie pluć i besztać wkoło co się da (
                Wałęsa, Tusk ale i wielu innych a nawet środowiska...) jest to jednak znamienna
                cecha małych ludzi. Małych w pełnym znaczeniu tego słowa.
                • Gość: kiko Do Trudnego! IP: *.net.autocom.pl 09.02.06, 11:06
                  Drogi Trudny!
                  Zbieram resztki sił, by na twój post odpisać, jesteś taki nieprzemakalny
                  na Prawdę.
                  A ona jet taka:
                  Mówił Kurski, że chodziły plotki na Pomorzu o dziadkach Tuska? No i przecież
                  nawet wróble o tym ćwierkały!
                  Jaki był ostateczny rezultat dojścia do prawdy? Otóż dziadek był przecież
                  w Wermachcie - vide dokumenty z archiwum niemieckiego.
                  Czas emisji (zarzut b. dziwny) czy montaż (podobnie) mogą ci się nie podobać,
                  choć nie rozumiem dlaczego. Najistotniejsze są fakty: jak przebiegał zamach na
                  rząd Olszewskiego i jak ta cała sfora , srająca ze strachu przed lustracją i
                  bojąca się utraty swoich dotychczasowych wpływów się nikczemnie zachowała i z
                  kogo się składała.
                  Zakup lesniczówki był wyjaśniany!
                  W kontaktach z RM i TV Trwam nic złego nie widzę. Przeciwnie, publicystyka jest
                  tam o wiele lepsza i po prostu prawdziwa.
                  Kaczński przepraszał, bo jest dobrze wychowany i był skołowany ówczesną
                  zmasowaną nagonką przez polskojęzyczne media (TVN i Polszmat).
                  A zespół kanalii składa się z całkiem innych osób: HGW - hospicja,
                  Tusk - nawoływanie do rebelii, Rokita - Hiroszima, Niesiołowski - całokształt.
                  Z nadzieją, że może zrozumiesz
                  k.

• longwehicle Re: Do Kiko 09.02.06, 11:20
                    Chcę zobaczyć Twoją minę jak poleci spot o tatusiu Pana Dorna!!!!
                    • trudny2002 Re: Do Kiko 10.02.06, 12:04
                      Widzisz kiko...jest to jakoś tak, ze mało dla mnie jest interesującym czy
                      pierwszym partnerem Twojej babci był oficer agresora czy wyzwoliciela, równie
                      mało zajmujacym czy babci się podobalo czy mniej, naomiast jeśłi by zdarzenie
                      wykazywalo elementy przemocy wydaje mi się że babcia dawno to już
                      załatwiłaby...zważyć iż wnuczka taka operatywna...
                      Powiesz pewnie , a co ty trudny pieprzysz o mojej babci...słowem wogóle trudny
                      co ty tak pieprzysz nam tutaj...
                      Więc ja Ci kiko odpowiem:
                      Ty nam , to i ja Tobie...
                      A całkiem serio, pytam czy pracowąłś kiedykowleik z Kurskim? Jełsi nie to
                      pozwól mieć zdanie o trym człowieku tym, którzy mieli sposobność poznać go
                      dostatecznie by móc sądzić kim jest .
                      Nadal nie potrafię rozumieć, dlaczego usiłujesz odnaleźć swoje miejsce na tym
                      własnie Forum, jeśli jest to srodowisko o którym zdanie masz kiepskie. Czy
                      idzie wiec o samoumartwianie się, czy moze jest to próba dość lichej ale jednak
                      propagandy wśród nieprzychylnych?
                      Pozdrawiam i prosiłbym abyś rzadko używała słowa Prawda, a jeśli już to
                      zasadnie...
                      trudny
                      • Gość: kiko Re: Do Trudnego - 11.II.2006 IP: *.net.autocom.pl 11.02.06, 08:23
                        Widzisz trudny, otóz sam piszesz, że to i owo wnioskujesz o mojej osobie
                        po mojej Babci...Gdzie tu konsekwencja w twym rozumowaniu? Ja, jak wiesz,
                        uważam, że właśnie środowisko rodzinne ma pierwszorzędny wpływ na dziecko,
                        kolejno szkoła, środowisko rówieśnicze, społeczność itd. Ale może dajmy już
                        temu spokój....
                        Kurskiego osobiście poznać nie miałam, niestety, sposobności. Przypomnę tylko
                        raz jeszcze, że per saldo powiedział Prawdę!
                        Na tym forum zagościłam niejako z rozpędu, jako osoba mieszkająca w Krakowie.
                        Pewnie podobnie, jak i ty? No i jak widzę ani ty, ani ja nie spotykamy się tu
                        z pełną aprobatą, choć każde z nas trochę na inny sposób.
                        Widocznie i mimo wszystko realizujemy tu jakieś istotne potrzeby, no i może
                        summa summarum nie jest tu, na tym forum, tak najgorzej.... (?)
                        Mam nadzieję, że moja odpowiedż cię usatysfakcjonuje. Kończę zatem i dużo
                        optymizmu życzę - k.
                        • longwehicle Re: Do Trudnego - 11.II.2006 11.02.06, 08:37
                          Kiko!!Ruszyło Cie sumienie??;o))
                • yamat Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o 12.02.06, 10:32
                  "Kurski zawsze mówił, mówi i będzie mówił prawdę." - nie do wiary że ktoś o
                  zdrowym umyśle może to twierdzić na poważnie... Prawdę to on może i mówi jak
                  się przedstawia, nic poza tym.
            • Gość: H56 Re: aktywiści PiS-u zdeptani przez Durczoka!!!;o IP: *.comnet.krakow.pl 09.02.06, 08:20
              ten dziobaty,wraz z paskudą Szymalą, prowadził w TVP codzienny program
              katolicki. Ciekawe kim teraz zostanie jego koleżanka ? pewnie co najmniej
              dyrektorem programowym.
              • Gość: oiuyt ho ho !!!;o IP: *.net.autocom.pl 09.02.06, 08:23
                czas na zmiany, dosyć kłamczuszków na pasku (kasie) koncernów...
                • longwehicle Re: ho ho !!!;o 09.02.06, 08:30
                  Ale co to za telewizja którą oglądają tylko moherki!!!;o)).Możecie wtedy sobie
                  pieprzyc o tej swoistej "propagandzie sukcesu",dopisywać do dekalogu nowe
                  przykazania-"pentagram zła"jest do wszystkiego zdolny.Pamiętajcie jednak o
                  jednym ,kiedyś was czeka SĄD OSTATECZNY!!!!
                  • Gość: oiuytr Re: ho ho !!!;o IP: *.net.autocom.pl 09.02.06, 08:31
                    pójdziemy prostą drogą do Nieba!
                    • longwehicle Re: ho ho !!!;o 09.02.06, 08:33
                      "waszego"grzybowego!!.
                    • tomeyk Re: ho ho !!!;o 09.02.06, 08:51
                      to pójdźcie tam jak najszybciej i przestańcie już szkodzić Polsce
    • Gość: abel Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:31
      Sam pomysl zaproszenia do dyskusji Kurskiego byl strzalem w dziesiatke!
      Gdyby Kurski byl sprawny umyslowo odzegnal by sie od programu na
      temat moralnosci i etyki dziennikarskiej. Kurski prze na szklo
      zatracajac pysk !To nie zderzak Kaczynskich ale rura od gowniarki z
      rozpryskiem,Jak najdalej od takich . Nie powiem przyjemnie bylo
      popatrzec jak Pan Durczok zaczopowal Kurskiego. Zdawalo sie powiedziec
      ze po takich jak Kurski , Durczok na konia wchodzil!
      • Gość: oiuytr Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.net.autocom.pl 09.02.06, 09:36
        chyba oglądaliśmy inny program, w moim gó.. leciało od durczoka
        • Gość: kamilka Re: Co wy widzicie w Durczoku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:45
          Nie podoba mi się uległość PIS wobec Rydzyka ale co wy widzicie w tym
          Durczoku ? Mnie nigdy się nie podobał jako dziennikarz i nie zmienię zdania .
          • jadzka42 Re: Co wy widzicie w Durczoku ? 09.02.06, 09:46
            No widzimy hmmm....oczy, usta, co by tu jeszcze hmmm.
            No i bardzo milo ze chcesz nam o tym opowiedziec kamilko. Twoje zdanie jest dla
            nas naprawde cenne...wyrocznia nam jest nawet.
        • longwehicle Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 10:16
          No,Ty oglądałaś z ripleja w TV Trwam!!;o)))
        • Gość: a Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:52
          Pewnie jestes po grypie albo albo po zatruciu i wyjdz z wc wreszcie
    • Gość: stefan Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.06, 09:58
      Durczok pokazał brak dziennikarskiego profesjonalizmu ! w debatach politycznych
      dziennikarz powinien być bezstronny,ale on odchodzi do TVN stacji popierającej
      ludzi okrągłego stołu !!!
      • iiirek1 Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 10:56
        panu Durczokowi troche mina zrzedła gdy "wał" Kurski wyjawił sprawe spotu w TVN
        (15 x 2005)gdzie pokazane było jak cała rodzina niedoszłego prezydenta dobrze
        wiedziała o sprawie wermachtu,dlatego teraz m.in. musi pakować swoje zabawki i
        uciekać do stacji kontrolowane przez unię wolności vel. po
        • longwehicle Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 11:01
          Teraz będzie spot o tatusiu Pana Dorna!!!Należy się wam!!!.Nie można deptać
          przeciwnika bezkarnie!!!
          • Gość: stefan Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.06, 12:49
            o bracie p. Michnika też !?!?
      • luckystrike Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 11:28
        Ludzi okragłego stołu czyli m.in. Kaczyńskich. No chyba nie chcesz powiedzieć ,
        że tam nie siedzieli?
        • longwehicle Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 11:30
          Romuś latał pod stołem koło stołka tatusia!!
    • Gość: abel Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:03
      Kurskiego spostrzegam w calosci jego politycznym bycie i niebycie.Szuja i
      buttelier ,klamca i slugusna zawolanie.....Poczatki jego dawaly nadzieje
      na blyskotliwosc i rzemioslo ale wyszla klapa Durczok nie jest w
      typie ze sie moze z urody podobac ale zna granice dobrego wychowania . A
      wczoraj byl jego dzien prawdy dla telewidzow Brawo!
      • nulka8 Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 11:23
        Gość portalu: abel napisał(a):
        "Durczok nie jest w
        > typie ze sie moze z urody podobac ale zna granice dobrego wychowania
        Ależ wrecz przeciwnie. Mnie się "z urody " też podoba.
        • longwehicle Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 11:26
          A choroba i "cudowne"wyleczenie spowodowały ,że stał się piewcą prawdy i nie
          chce pracować dla "pentagramu zła"!!.Zostaną same szmaty ,jak za Peerelu!!
        • Gość: abel Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:28
          Wiec zwyzkuja sympatie do Durczoka nie mam nic przeciwko...........
        • Gość: abel Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:32
          Ale dlaczego szmaty z Perelu,wszak szmateksy i szmaty to radosny
          buusines demokracji polskiej
    • Gość: stefan Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.06, 12:53
      dziennikarz na którego bardzo wysoką pensję płacą podatnicy w abonamencie
      powinien być apolityczny !!!
      • longwehicle Re: Wał Kurski!!!...zdeptany przez Durczoka!!!;o) 09.02.06, 19:30
        Tak jak wszyscy w "nowym"radiokomitecie!!;o)).
        Oraz w Telewizji publicznej!!,Kpisz czy o drogę pytasz??;O)))
        • Gość: TYLKO PiS !!! Re: Durczok wśród swoich, a co z Monisią??? IP: *.telpol.net.pl 10.02.06, 12:01
          Analizując powyższe wypowiedzi wniosek jest prosty, lustracja dziennikarzy
          dłużej nie może czekać. No, ewentualnie zgłosić kandydaturę na listy Polewicy.
          Jeneralski odkrył karty, POczekamy zobaczymy, usłyszymy, kto następny.
          Trzeba być nierozgarniętym jak platfusom się wydawało by nie przewidzieć, dokąd
          zmierza Polewica. Rozumie was, że to boli, ale nikt nie powiedział, że PółTusk
          to stolica.
          Potraficie naiwnym robić wodę z mózgu. Psy bojąc się, szczekają.
          Chcieliście zawładnąć umysłami ludzi i macie problem, odkryto spisek. Jeszcze do
          wyborów samorządowych trochę czasu i musicie się sprężać w tym biciu piany.
          Pozdrawiam
    • Gość: Smok Kurski po prostu był spokojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:37
      a Durczok aby wynegocjować dobrą pensję w TVN darł się, uprawiam demagogię,
      przekrzykiwanie wypadając fatalnie. Kurski był górą a Durczok malutki
      • longwehicle Re: Kurski po prostu był spokojny 10.02.06, 12:39
        Kurski był pijany ,a Ty oglądałes Trwam!!;o)).
        • Gość: Smok Re: Kurski po prostu był spokojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:44
          Eee. Ty byłęs pijany i wydawało Ci się, że widzisz Durczoka, a to był Michał
          Wisniewski a oglądałeć MTV Polska :-))
          • longwehicle Re:Jesteś zdolnym "uczniem"Kurskiego!!!;o))) 10.02.06, 13:05

• 9119511tu [...] 10.02.06, 14:19
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • gienia.gienia [...] 10.02.06, 23:43
                • Gość: ##%# ooff [...] IP: *.aine.pl 10.02.06, 23:56
                  • gienia.gienia [...] 11.02.06, 00:14
                    • Gość: H56 matka wała Kurskiego, też jest posłanką PiS-u IP: *.comnet.krakow.pl 11.02.06, 06:50
                      ładna rodzinka
                      • longwehicle Re:Polacy są wdzięczni...!!!! 11.02.06, 06:55
                        I tak juz z samego rana!!!;o))
    • Gość: Smok Podwarszawski Co tylko w danym mieście (województwie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 07:12
      Co tylko w danym mieście (województwie) PiS zczyści jakieś państwowe synekury
      dla aparatczyków SLD i ich przyjaciół w UW obecnie z PO to zaraz na forum
      przcywa nowych nicków lub forumowiczów zarzucających hamoseksualizm,
      antysemityzm, przestępstwa, brak urody itp Kaczyńskiemu.
      Chłopaki z SLD i PO nabrali kredytów hipotecznych aby jak orwellowskie świnie
      przeprowadzić się z obórek do chałup, a tu dochód wypada a kredtyty hipoteczne
      i debety na kartach spłacać trzeba.
      Rozumiem te frustrację ale jednak styl tego wręcz poniżania i oszczerstw nie
      jest honorowy czy merytoryczny
      • longwehicle Re: Co tylko w danym mieście (województwie) 11.02.06, 07:39
        Wyobraż sobie,że "twoi chłopcy" godni są "tylko"tego poziomu besztania,za..
        i tu podaje adres...Wał Kurski!!!
        • Gość: Smok Podwarszawski Re: Co tylko w danym mieście (województwie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:53
          To nie są "moi chłopcy" . Poszukaj tu na forum a znajdziesz przynajmniej kilka
          mich wyrażnych gołosów krytycznych.
          Teraz pytanie :
          Czy "wał Kurski" pochodzi od tych samych intelektów, Twoich chłopców, autorów
          takich mysli jak "walcie się", "chu^%&$#jom precz" itp ?
          • longwehicle Re: Co tylko w danym mieście (województwie) 11.02.06, 09:00
            To nie moi chłopcy!!Nadawcy.. to przebrzydłe piary..którym naturalnym
            srodowiskiem jest balia z gó... albo koryto z pomyjami dla świnek i
            kaczorów!!;o))
    • Gość: &POD chcialbym cie poprzec Longi, ale... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.06, 09:12
      nazwiska durczok i kurski niczego mi nie mowia---:)
      • longwehicle Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... 11.02.06, 09:17
        Durczok to były komentator TV1 a Kurski to Goebbels PiS-u ..ten od dziadka
        wermachtowca!!.Teraz będzie o tatusiu p.Dorna-przebrzydłym komuchu który
        prowadził szkółkę piesków PZPR na Warszawskiej Politechnice!!.P.Dorn się bardzo
        wstydzi tatusia... a podobno geny są dziedziczne!!
        • Gość: &POD Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.06, 09:23
          ale przeciez my wszyscy (z wyjatkiem Niemcow, itp) mamy najlepsze geny po
          wedyjskich Arianach
          • longwehicle Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... 11.02.06, 09:25
            he,he;o))
            • Gość: &POD Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.06, 09:30
              i pochodzacy od Hunow Zydzi aszkenazyjscy tez sa nasi - ta sama struktura
              wedrujacego z nazwiskiem chromosomu Y - gen R1A1 !!!!

jogg.info/11/coffman.htm

• longwehicle Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... 11.02.06, 09:32
                Czy oni są wszędzie???
                • Gość: &POD Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.06, 09:41
                  SOM!! potomkowie ludow stepowych takich jak Arianie, Sarmaci, Hunowie,
                  Wikingowie, etc, rzadza dzis swiatem
                  • longwehicle Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... 11.02.06, 09:45
                    A arabstwo???
                    • Gość: &POD Re: chcialbym cie poprzec Longi, ale... IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.06, 10:11
                      a arabstwo ma ten sam gen J1 co Zydzi sefardyjscy (w Angli juz za krolowej
                      Wiktorii weszli do arystokracji - premier Benjamin Disraeli)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka