Gość: Izzzzzza IP: 213.25.166.* 09.10.01, 19:58 JW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volny tak ja jestem Re: CZY SĄ NA TYM FORUM JACYŚ OPTYMIŚCI? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.10.01, 06:57 Witold Wolkowski email Witold@volny.com Gość portalu: Izzzzzza napisał(a): > JW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZZZZZA Re: CZY SĄ NA TYM FORUM JACYŚ OPTYMIŚCI? IP: 213.25.166.* 16.10.01, 10:42 Mało coś tych optymistuff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volny Re: CZY SĄ NA TYM FORUM JACYŚ OPTYMIŚCI? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 17.10.01, 08:54 Gość portalu: IZZZZZA napisał(a): > Mało coś tych optymistuff jeden ci nie wystarczy volny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volny mozna im zaufac IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 24.10.01, 05:52 Biuro Rachunkowo - Ksiegowe<a href="http://www.volny.com/bus/abak.htm">Biuro Rachunkowo - Ksiegowe</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: CZY SĄ NA TYM FORUM JACYŚ OPTYMIŚCI? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 19:05 Gość portalu: Izzzzzza napisał(a): > JW jestem pracownikiem Urzędu skarbowego, chciałem zapytać się skąd u Pani optymizm ? I czy zapłaciła Pani wszystkie podatki, a może ni płaci Pani jeszcze podatków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzzza Re: CZY SĄ NA TYM FORUM JACYŚ OPTYMIŚCI? IP: 213.25.166.* 24.10.01, 21:09 Gość portalu: r napisał(a): > Gość portalu: Izzzzzza napisał(a): > > > JW > > jestem pracownikiem Urzędu skarbowego, chciałem zapytać się skąd u Pani > optymizm ? I czy zapłaciła Pani wszystkie podatki, a może ni płaci Pani jeszcze > > podatków... Szanowny Panie, Optymizm ku mojej radości mam wrodzony. Podatki jak na razie reguluja za mnie moi rodziciele-ja nie zaprzatam sobie tym glowy.Dziekuje za troske (czy w przypadq wykonywanego przez Sz.P. zawodu to moze byc troska??????) śle wyrazy szacunq Auf Wiedersehen Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: CZY SĄ NA TYM FORUM JACYŚ OPTYMIŚCI? 25.10.01, 01:42 Jeśli TYM forum jest forum GW to jestem. (bo ja z Łodzi) Niepoprawną i nieuleczalną. I niech tak zostanie. A dla uspokojenia r. - płacę podatki i nawet mi się to podoba, bo zawsze coś mi w kwietniu zwracają! A wtedy pieniądze - jak z nieba. I jak tu nie być optymistką?!!! Usciski dla wszystkich uśmiechniętych :)) Odpowiedz Link Zgłoś