Dodaj do ulubionych

Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy!

IP: *.chello.pl 22.02.06, 23:08
Najlepsze są z lukrem i różą w środku. Na wielu osiedlach można znaleźć małe
cukiernie robiące dobre wyroby, nie tylko centrum miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: filozOff Eeee, niesmacznie tak pisać źle o pączkach... IP: *.crowley.pl 22.02.06, 23:12
      Eeee, niesmacznie tak pisać źle o czyjichś pączkach... jeszcze z adresami...
      pochwalić to co innego...
      • Gość: maro więc bez adresów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 07:23
        a mnie odpowiadają wyroby firmy obecnej od dosć niedawna na mieście, kolorki własne firmy to zielony i żółty. Punktów sprzedaży wiele i co dla mnie ważne - pieczywo jest dobrze wypieczone - np.chebek góralski żytni na zakwasie.
        Dlaczego ja dzisiaj o tym ? - bo zakładam że i pączki też będą mieli dobre ..
      • Gość: agal Re: Eeee, niesmacznie tak pisać źle o pączkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:30
        gdzie te czasy, kiedy Mancewicz pisał o pączkach.
        Teraz-nuda!
        • Gość: gniewko_syn_ryba Re: Eeee, niesmacznie tak pisać źle o pączkach... IP: *.autocom.pl 24.02.06, 12:51
          Nie Mancewicz ino MAKŁOWICZ !!! ;)))
    • Gość: m. Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 02:13
      nienawidze paczkow z roza, ohydny chemiczny posmak!
      • Gość: H56 Ranking pączków - " Zatorski" ul.Krowoderskich Zu IP: *.comnet.krakow.pl 23.02.06, 07:22
        oraz Batorego, mmiam. mniam
      • Gość: gość Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:37
        O drugiej w nocy mógł napisać tylko zazdrosny cukiernik , który robi paczki
        bez rózy .A posmak chemiczny mogł sie wziąć z jego nieumytych rąk.
    • Gość: ala Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.filg.uj.edu.pl 23.02.06, 08:34
      dddddddddddddd
    • Gość: Annie Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:24
      A ja lubię pączki z budyniem :) Oczywiście z różą też są super, ale różne
      eksperymenty również są fajne.
      Jadłam już pączki z budyniem, z powidłem (śliwkowym, mniam), z adwokatek
      (średnio akurat), z dużą ilością czekolady i były fajne - nie widzę powodu,
      czemu skazywać pączek na przegranie tylko i wyłącznie dlatego, że nie jest z różą...
    • Gość: anula Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.ghnet.pl 23.02.06, 09:43
      zawsze wiedzialam ze tam sa najlepsze!!!!
    • Gość: NoGa Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:05
      dokladnie dobre cukiernie nie sa tylko i wylacznie w centrum miasta, w nh np b
      fajna cukiernia jest na przeciwko szklanych domow, to osiedle sie chyba willowe
      nazywa, ja mowie na ten obreb b1 ;), i maja swietne ciastka i paczki, ale jak
      dla mnie i tak nic nie przebije paczkow mojej babci :D w tamtym tyg robila
      probe z jakimis innym nadzieniem do poczkow, tzn z rozna ale innym niz zwykle,
      i to byl strzal w 10 w zyciu nie jadlam tak switnych paczkow, zawsze byly
      swietne ale teraz to normalnie kosmos :)

pozdrawiam pozeraczy paczkow :)
    • Gość: klient Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.ramtel.pl 23.02.06, 10:05
      Jezeli te pączki nasiąkniete tłuszczem u Michałka są najlepsze to z całym
      szacunkiem ale panom jurorom chyba smaki się popsuły.I w cale się nie dziwię bo
      jak ktoś nie rozróżnia powidła śliwkowego od róży i smak maggi w innych to jak
      może wybrać najlepsze pączki;-)
    • Gość: Jaro Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.ghnet.pl 23.02.06, 11:04
      I tak nie ma jak Dunkin' Donuts... Przynajmniej wiesz na co trafisz... I komu to
      przeszkadzało?
      • xeres Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! 23.02.06, 14:48
        Michalek jak dla mnie -najlepszy:)szkoda tylko ze dzisiaj kolejka pewnie
        kilometrowa:(( inne paczki moga dla mnie nie istniec-duze toto,tluste i bez
        smaku,fuj
        • Gość: gniewko_syn_ryba Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.autocom.pl 24.02.06, 13:00
          W tym roku tam nie kupowaliśmy, a w ubiegłym były nasiąkniete tłuszczem,
          niedopieczone i zbyt spulchnione - nic nie zostawało w ustach... Tym razem
          poszliśmy po najmniejszej linii oporu i kupili w... ABC (prawdopodobnie z
          Cracovii) i były o niebo smaczniejsze !...:)
    • Gość: ZIOM Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.ae.krakow.pl 23.02.06, 15:37
      u Starowicza na Stradomiu pracuje taki kutas co bije żonę , nic tam nie
      kupujcie to sadysta z Wieliczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOMSIA
      • Gość: BIEDRONKA na Oświe Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.ghnet.pl 23.02.06, 15:42
        Jest tam piekarnia Buczek, mieszkałam tam kiedyś i lepszych pączków nie jadłam,
        naprawdę rewelacja:)
        • Gość: aaa3 Biedronka na Oświecenia IP: *.ghnet.pl 23.02.06, 15:44
          to miał być temat:-) nie autor:-)
    • dkny212 hawełka, pycha 23.02.06, 16:10
      pojawiły się w dzis u mnie w pracy, przyniesione przez kolegow z sasiedniej
      firmy, od Hawełki. Bosssskie
      • yamat Re: hawełka, pycha 23.02.06, 20:27
        Też jadłem dzisiaj z Hawełki. Może z innej, bo moje były bylejakie... Żadna
        rewelacja. Kluchowate i raczej bez smaku.
    • Gość: Barbara Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.in.net.pl / 217.117.130.* 23.02.06, 16:26
      Od kilku lat czytam namiętnie ranking pączków.I będę czytać do końca świata.Bo
      lubię i pączki(chociaż nie mogę za dużo)i dobry dowcip.Więc kiedy mi tylko
      zostanie dowcip i tak będzie mi sie podobać ta okazjonalna rubryczka.Pozdrawiam.
    • Gość: dzio Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:21
      jak dla mnie bezkonkurencyjne są pączusie z cukierni na ulicy jaremy na azorach. :)
      • Gość: potwórciasteczkowy Re: Ranking pączków - "Michałek" znów najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:42
        Zjadłam pączka z Placu Wolnica, chyba Buczek, okropieństwo, brzydko pachnący
        zakapior, marmoladki tyle co kot napłakał /chyba perfumowana rózami/, szpryca
        jak z dwururki... niedobre, nie polecam tego pąkola!
    • Gość: mati bleeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:37
      Nieudolna twórczość dziennikarska... to miało być śmieszne?
      Gdzie Pan Makłowicz? :/
      • Gość: juzek od kuzek Re: bleeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:39
        Odkąd zabrakło Makłowicza, to tylko nieporadne naśladownictwo z jury dobieranym
        na zasadzie "kogo by tu znajomego zaprosić na darmowe ciacho"
    • Gość: dudus Koniec Nowego Dnia, więc Wyborcza podąża za Faktem IP: 217.153.104.* 23.02.06, 21:29
      Czym bowiem innym jest zaproszenie Dody i Majdana do "pączkowego" jury?
      Jak jest okazja to normalnie obśmiewamy, ale w razie czego dla podniesienia
      czytelnictwa "ciemnego ludu" to Doda jest OK. Żałosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka