Gość: lolka30 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.06, 18:43 Szukam dobrych sklepów "ciucholandów" w Krakowie lub Nowej hucie, gdzie są takie i czy są!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesarus Re: Sklep z używaną odzieżą-gdzie? 01.03.06, 20:07 poszukaj robana. na ich stronie internetowej jest lista wszystkich adresow. czesto zmieniaja caly asortment, maja dobre wyprzedaze ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Sklep z używaną odzieżą-gdzie? IP: 10.30.39.* 31.03.06, 10:45 Ja osobiście nie polecam Robana, jeszcze nigdy nic tam nie znalazłam, ale to sprawa gustu. Moim zdaniem dobre są sklepy Tanie Ubranie Majewski (Pl. Szcepański, krótka, grzegórzcka dwa sklepy, Pilsudskiego), ostatnio odkryłam tez kilka fajnych ciuszków na rajskiej, zaraz przy karmelickiejPozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś
eeewwwaa Re: linkuję 05.03.15, 15:10 Ja chodzę do swojego ulubionego Ciucholandu na ul. Koletek 1 Fabryka Mody, to jest nie daleko Wawelu. Najpierw spacer potem zakupy w sklepiku:) Mają też krawcową i można od razu sobie coś przyciąć na miarę jak się znajdzie fajnego. Ceny też niskie bo cały towar mają po 8.90zł a tylko kurtki 14.90zł. Zawsze wychodzę stamtąd obładowana :) Do tego mają dostawę co czwartek a że sklep jest na uboczu to nie ma kolejki i można spokojnie wybrać sobie wszystkie perełki bez bicia się z handlarami o każdą rzecz. Gorąco polecam wszystkim Paniom, które nie cierpią stania w kolejkach i bicia się o ubrania :) Odpowiedz Link Zgłoś