avin 27.02.06, 12:08 Nie wiem, ktora dziura zwyciezy, nie znam jej wymiarow ani lokalizacji lecz proponuje nazwe: Dziura Wassermana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.autocom.pl 27.02.06, 13:53 Jak zwykle, co roku jest ten sam problem. Dziury są , a urzędnicy trwają na swoich stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:06 największa dziura plac wszystkich świętych i w konsekwencji centralna 56 siedziba zdik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuzby specjalne Avin - jesteś namierzony IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 27.02.06, 17:50 Avin - zostałeś namierzony - słuzby specjalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cencien Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:09 Reszta gazet!-Naśladować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka dziura Re: Dziura Tajstera IP: 212.80.172.* 27.02.06, 18:18 Wasserman nie ma nic wspolnego z dziurami w Krakowie ale Tajster ma. Wiec... Dziura TAJSTERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrzony Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:03 ANDRYCHÓW górą. Rozszerzmy ten plebiscyt na inne miasta. Zdecydowanie mwówczas będzie przewodził Andrychów dzięki "Słońcu Beskidów" pisowskiemu burmistrzowi Pietrasowi, który kocha każdą dziurę w drodze, szczególnie te największe przed budynkiem UM. Kocha też budować dla najbiedniejszych mieszkańców apartamenty socjalne (około 85m kw. każdy) z czynszem około 500 zł/ mc. Nie wierzycie? Ja też nie wierzyłem, ale to święta prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryg Droga 44 z Oświecimia do Krakowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:31 Horror!!! Omijajcie z daleka! Czułem się jak na Kamczatce (choć pewnie mają tam lepsze drogi). Dziury i wyrwy. Przez całą drogę. Dobiłem sprężyny, wybiłem sworzeń w wahaczu. Jadąc tą drogą postanowiłem nie płacić podatków. Amen. Jesteśmy trzeci albo i czwarty świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Dziury IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 03.03.06, 22:03 Omijajcie Rondo Ofiar Katynia. Ale którędy ? Przez Radom ? To skandal taka droga. Odpowiedz Link Zgłoś