Dodaj do ulubionych

Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dziur...

27.02.06, 12:08
Nie wiem, ktora dziura zwyciezy, nie znam jej wymiarow ani lokalizacji lecz
proponuje nazwe: Dziura Wassermana.
Obserwuj wątek
    • Gość: jk Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.autocom.pl 27.02.06, 13:53
      Jak zwykle, co roku jest ten sam problem. Dziury są , a urzędnicy trwają na
      swoich stanowiskach.
    • Gość: podatnik Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:06
      największa dziura plac wszystkich świętych i w konsekwencji centralna 56
      siedziba zdik
    • Gość: słuzby specjalne Avin - jesteś namierzony IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 27.02.06, 17:50
      Avin - zostałeś namierzony - słuzby specjalne!
    • Gość: cencien Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:09
      Reszta gazet!-Naśladować!
    • Gość: wielka dziura Re: Dziura Tajstera IP: 212.80.172.* 27.02.06, 18:18
      Wasserman nie ma nic wspolnego z dziurami w Krakowie ale Tajster ma. Wiec...
      Dziura TAJSTERA
    • Gość: wqrzony Re: Konkurs "Gazety" na najniebezpieczniejszą dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:03
      ANDRYCHÓW górą. Rozszerzmy ten plebiscyt na inne miasta. Zdecydowanie mwówczas
      będzie przewodził Andrychów dzięki "Słońcu Beskidów" pisowskiemu burmistrzowi
      Pietrasowi, który kocha każdą dziurę w drodze, szczególnie te największe przed
      budynkiem UM. Kocha też budować dla najbiedniejszych mieszkańców apartamenty
      socjalne (około 85m kw. każdy) z czynszem około 500 zł/ mc. Nie wierzycie? Ja
      też nie wierzyłem, ale to święta prawda.
    • Gość: Gryg Droga 44 z Oświecimia do Krakowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:31
      Horror!!! Omijajcie z daleka! Czułem się jak na Kamczatce (choć pewnie mają tam
      lepsze drogi). Dziury i wyrwy. Przez całą drogę. Dobiłem sprężyny, wybiłem
      sworzeń w wahaczu. Jadąc tą drogą postanowiłem nie płacić podatków. Amen.
      Jesteśmy trzeci albo i czwarty świat.
      • Gość: jurek Dziury IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 03.03.06, 22:03
        Omijajcie Rondo Ofiar Katynia. Ale którędy ? Przez Radom ? To skandal taka droga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka