paulakos1 02.03.06, 11:08 hej szukam jakiegos dobrego mlodego w miare (nie dziadka) i kompetentnego ginekologa w krakowie. gzies tak w centrum poradzcie prosze mi kogos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: ginekolog-krakow IP: *.zax.pl / *.zax.pl 02.03.06, 19:21 Świetny jest dr Juszczyk, ordynator z Ujastka, ale on przyjmuje na Kobierzyńskiej i chyba jeszcze gdzieś w Hucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieguska Re: ginekolog-krakow IP: *.net.autocom.pl 02.03.06, 20:19 Na forum Zdrowie kobiety trzeba przejść :) Tam jest dużo takich postów, nawet listy dobrych i złych lekarzy są :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: ginekolog-krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:22 no cóż ja nie jestem ginekolgiem ale zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: ginekolog-krakow 02.03.06, 22:27 Paweł Wojas.Pracuje na Ujastku i w Żeromskim. Ma dwa gabinety,na Boh Września i na Kurdwanowie.Wizyta 60zł,cytologia 30zł.O ile wiem i znam Juszczyka to ze dwa razy więcej;-) Młody-ok 38 pewnie ale znakomity fachowiec.POlecam,mogępodać komórkę doktore ale to na priv;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanus71 Re: ginekolog-krakow 04.03.06, 18:17 a ja polecam młodego ok. 39 lat, kompetentnego, rzeczowego dr Jacka Franczaka, przyjmuje w rejonowej przychodni w poradni K na os. Niepodległości, na umowę z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś