Dodaj do ulubionych

Nowoczesny kryptokomunizm

06.03.06, 01:50
Nie wiem czy będę w tym co poniżej oryginalny, ale z nudów poczytałem sobie pisowe stronki. Oczywiście niewygodne deklaracje z czasów wyborczych poznikały, ale i tak jak widzę przebija się w tym zbiorze haseł pewna nahalna dla mnie myśl.
Jak komuniści, czy mienszewicy wykorzystali ubóstwo społeczeństwa dla swoich potrzeb, tak teraz PIS robi podobną woltę. No bo zastanówmy się na co utyskuje przeciętny Polak na imieninach u cioci?
- złodzieje
- oni mają więcej
- mają, to na pewno kradzione
- sera mi tam znowu niedoważyli ..
- itp
Czyli czego oczekuje masowy, prosty wyborca?
......... i ..........
Proszę bardzo damy wam to! Na tacy podane! Na święto pracy Centralny (a jakże) Urząd Antykorupcyjny. Tylko kogo on będzie ścigał jak to PIS przy władzy? Dajcie mi przepis a ofiarę sobie dobiorę.
--
Tak więc Kaczyńscy stworzyli nową formułę partii. Świat się niech uczy!
Czapki z głów!

Obserwuj wątek
    • Gość: kiko Uwaga, zielonki usiłuje myśleć ! IP: *.net.autocom.pl 06.03.06, 06:35
      wstrzymać oddech....
      • longwehicle Re: Uwaga na bąki!!! 06.03.06, 06:39

• Gość: kiko Re: Uwaga na bąki!!! zielone!!! IP: *.net.autocom.pl 06.03.06, 06:43
          hi hi hi ....
          • longwehicle Re:Ja bym się tak nie śmiał>>>kacza sraczka!!;o)) 06.03.06, 06:45

• zielonki Re: Uwaga na bąki!!! zielone!!! 06.03.06, 09:14
            To są Twoje aluzje i przenośnie?
            • Gość: kiko Re: Uwaga na bąki!!! zielone!!! IP: *.net.autocom.pl 06.03.06, 12:56
              a wierszyk o sobie czytałeś? hi ha ha hi hi....
              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
              Stary zielonki, stare ma dzwonki....itd. ....
              • Gość: kiko Re: Uwaga na bąki!!! zielone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:58
                kiko nie kompromituj siebie i Agory, proszę.
      • Gość: antyjanek rzecz w tym, że ty nawet nie usiłujesz IP: 149.156.84.* 06.03.06, 12:59
        powtarzasz tylko co ci w radiu powiedzą
        • Gość: kiko Re: rzecz w tym, że ty nawet nie usiłujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:11
          a bo umie to co więcej?
          Kłapie dziobem jak pauga, bezmyślnie.
          Usłyszy o O. Prawdziwka to i powtarza.
        • Gość: kiko :P cześć zmory forumowe - neopluski, antyjanki IP: *.net.autocom.pl 06.03.06, 13:13
          no i inne u-trudny-ianki: nulki, srulki i hilenki, heniusie oraz
          zielone z kosmosu(?) ludusie. Hej!
          • Gość: antyjanek Re: cześć bezmyślny klakierze IP: 149.156.84.* 06.03.06, 13:15
            jeszcze cię nie wywalili? wydawałoby się, że do takiej roboty trzeba trochę
            rozumu. Ale jak widać niekoniecznie
            • longwehicle Re:Biorą już trzeci sort!!!;o)) 06.03.06, 13:22

• zielonki Re:Biorą już czwarty sort!!!;o)) 06.03.06, 13:28
                czwarty sort, jak Rzeczpospolita!
                • longwehicle Re:Biorą już czwarty sort!!!;o)) 06.03.06, 13:37
                  Same buble!!!!!;o))
          • nulka8 Re: cześć zmory forumowe - neopluski, antyjanki 06.03.06, 23:04
            Przecież miałas ze mna nie rozmawiać, więc skąd to "cześć"? Czyzby jak zwykle
            brak konsekwencji?
    • zielonki Re: zaje.bisty dyskurs! 06.03.06, 20:20
      Ta kiko i inni kikole zmasakrowała forum.
      --
      • Gość: kiko Oj, zielonki, zielonki...... IP: *.net.autocom.pl 06.03.06, 22:42
        Co masz na myśli, zieleniutki? Chcesz powiedzieć w ten sposób, że moja praca,
        aczkolwiek nieco syzyfowa (patrz: Żeromski), podnosi generalnie poziom tego
        forum? Skromność wrodzona pozwala mi, z niejakim trudem, przyznać ci trochę
        racji.... Przecież inaczej trwałoby tu nieustanne poszukiwanie tanich
        specjalistów, głównie dentystów, jakby krakusom rzeczywiście zależało na ładnym
        uśmiechu. Wystarczy rzut oka, by z gęb straszyły człowieka żółte, szare,
        krzywe , połamane - jeśli w ogóle...brr.......
        • zielonki Re: Oj, tak 06.03.06, 22:46
          Z ust mi wyjąłaś!
          To właśnie chciałem powiedzieć!
        • nulka8 Re: Oj, zielonki, zielonki...... 06.03.06, 23:07
          > racji.... Przecież inaczej trwałoby tu nieustanne poszukiwanie tanich
          > specjalistów, głównie dentystów, jakby krakusom rzeczywiście zależało na ładnym
          >
          > uśmiechu. Wystarczy rzut oka, by z gęb straszyły człowieka żółte, szare,
          > krzywe , połamane - jeśli w ogóle...brr.......

No, przyznaje wielu jest takich co pod tym względem wodza naśladuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka