Dodaj do ulubionych

dobra szkola salsy w krakowie ??

10.03.06, 01:19
ostatnio wpadl mi do glowy pomysl aby zapisac sie do szkoly tanca :)
wiekszosc osob poleca mi salse na poczatek :)
moze znacie jakies fajne szkoly ktore prowadza zajecia zwiazane z salsa
thx z gory :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rozmarzony.... Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:21
      to moze lepiej na taniec brzucha :D. chcialbym byc z taka dziewczyna ktora by dla mnie tylko zatanczyla....
      • salsita31 Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? 10.03.06, 21:51
        klub Stajnia na Kazimierzu, każdy poniedziałek o 20 za friko ucza tańczyć trochę
        tego trcohę tamtego ale generalnie wszystko w rytmie salsy. Poniżej adres
        stronki, organizują kursy salsy - aktualnie w pon. dla początkujacych. Warto!! ;)

www.alocubano.pl
        • Gość: szukam_JEJ Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:49
          jeszcze powiedz, ze przychodzi duzo wolnych dziewczyn to ja sie pisze :)

pozdr.
          • salsita31 Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? 11.03.06, 11:04
            oj dużo ;), nawet bardzo ;)
    • dkimaty Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? 10.03.06, 21:44
      o szkole nie wiem, za to w kazdy piatek w knajpie "u louisa" przy rynku ( w
      pasazu,czy jak to sie zwie), sa organizowane warsztaty salsy, godz 21, wstep
      wolny..

pozdrawiam!
      • Gość: d. let's go salsa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:07
        hej hej! uwielbiam salse i tez chetnie zapisalabym sie na jakis kurs. problem w
        tym ze nie mam kandydata do pary:)strasznie ciezko namowic facetow na taka
        specyficzna forme tanca. pomozecie?;)
        • tey22 Re: let's go salsa! 10.03.06, 23:33
          dziekuje bardzo za pomoc :)
          ja tez nie mam partnerki ale sadze ze jak tam pojde to mnie przydziela jakiejs
          osobie ktora bedzie musiala cierpiec ze mna :)
          • dkimaty Re: let's go salsa! 10.03.06, 23:38
            z tego co wiem.. nie obowiazuje tam zasada przydzielania.. a "męskości".. tzn
            panowie prosza panie.. i tyle ;)
            • Gość: dss 20latek IP: *.chello.pl 11.03.06, 16:39
              hej a w jakim wieku sa ludzie na tych kursch salsy tak mniejwiecej :) ?? czy
              duzo jest samotnych dziewczyn....czy raczej przychodza sparowani ludzie...?
              • Gość: d. Re: 20latek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:06
                podejrzewam ze wolnych dziewczyn jest na tych kursach o wiele wiecej niz
                facetow. stad moj problem:) moze i moglabym sie wybrac sama na taki kurs,ale we
                dwojke razniej:)
                • tey22 Re: 20latek 11.03.06, 23:13
                  ?? dlaczego sadzisz ze jest tam wiecej wolnych dziewczyn niz facetow ?? :))
                  • Gość: d. Re: 20latek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:03
                    tak slyszalam. idz i sam sie przekonaj;)
                    • tey22 Re: 20latek 12.03.06, 13:45
                      ok przekonalas mnie :))
                      tak wogole to dzieki bo potrzebowalem motywacji :))
                      • Gość: d. Re: 20latek IP: *.lastnet.pl 12.03.06, 21:13
                        salsa to swietna sprawa, nie bedziesz zalowal;)
                        • pinkpanther Re: 20latek 13.03.06, 11:53
                          ja chodzę od paru miesięcy do Black and White na Rynku
                          partnerów jest wystarczająca ilość więc dziewczyny spokojnie mogą zapisać się
                          same
    • Gość: . Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:51
      ludzie ale poleccie takie miesjce, gdzie jest duzo wolnej przestrzeni, gdzie nie musze wchodzic i placic za wejscie albo kurtki w szatni zostawiac i zamawiac browara....
      • brzoza12 Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? 19.03.06, 22:42
        co myslicie o szkole salsy black&white na rynku??
        • Gość: :) Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.lastnet.pl 21.03.06, 21:43
          tez jestem ciekawa jak tam jest. wybieram sie tam niedlugo na jakis kurs:)
          • Gość: kurs salsy jutro s Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.chello.pl 04.04.06, 00:01
            JUTRO TJ 4 KWIETNIA STRATUJE NOWY KURS SALSY W B&W NA WYNKU O 20 niestety
            jest wiećej chłopców wieć serdecznie zapraszamy dziewczymy ma kurs !!!

pozdrawiamy B&W
            • Gość: ;p Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:53
              akurat ,juz widze jak jest więcej chłopców...
    • przemek.z.ksw Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? 11.04.06, 22:22
      Pomyśl nad KSW. To nie przypadek, że tak wielu specjalistów z dziedziny salsy
      prowadzi teraz zajęcia tylko i wyłącznie na KSW. Salsa na KSW to mniej teorii i
      więcej praktycznych umiejętności. To także większe szanse na dostanie się na
      taneczny parkiet.
      To nie przypadek, ze absolwenci KSW wypadają tak dobrze we wszystkich
      zewnętrznych konkursach salsy...
      Z tego co wiem, to na KSW JEST nabór zimowy, ale wiążących informacji udzielą Ci
      właściwe Dziekanaty...
      • Gość: przemcio.ksw Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.chello.pl 12.04.06, 14:01
        hahahahahaha zgadza się
        • Gość: przemko.ksw Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:05
          ty wstrętny pajacu ,zawsze cos przekręcasz ,nasi wykladowcy sa najlepsi ale w
          w ......cza-czy baranie! ale wiadomo pewnie jesteś z tego paskudnego Ujotu
          albo innej państwowej uczelni,tam cie nie nauczyli nawet tańczyc albo wmawiali
          Ci ,że to jest salsa .
          • Gość: przemeczek.ksw Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.chello.pl 12.04.06, 16:13
            co ty mówisz??? taka prawda że na ksw naucza Cie wszystkiego !!! nawet chuck
            norris nie umie tyle co przeciętny student wspaniałej maszynki do robienia kasy
            Majchrowskiego
            • Gość: przemko.ksw Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 00:18
              może masz rację...ale wiesz,że tancerze z "Tańca z gwiazdami"szkolili sie u
              naszych profesorów?? no nawet Kwaśnmiewska! ha!
            • Gość: przemek.ksw.mutant Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.chello.pl 13.04.06, 00:41
              NIECH ŻYJE KSW !!! NASZA WYBITNA UCZELNIA NIECH ŻYJE przemek.ksw !!!
              • Gość: przemko.ksw Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:17
                Dzięki ,dzięki widzę ,że jestem lubiany ,przesyłam caluski mua ,mua ,mua
                • przemek.z.ksw Re: dobra szkola salsy w krakowie ?? 17.04.06, 16:55
                  Trzeba przy tym pamiętać, że tańczyć można tylko w dobrej atmosferze. A dobra
                  atmosfera i KSW to synonimy. Dobra atmosfera, to kolejny argument, (po
                  najlepszej kadrze, najlepszym kampusie i wysokim światowym poziomie) na rzecz
                  KSW. Naprawdę warto! Tysiące absolwentów KSW zdobyło sobie uznanie na parkiecie
                  salsy. Jeśli skończysz KSW znajdziesz partnerkę do tańczenia salsy. Naprawdę
                  polecam. Salsę i KSW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka