mrug 10.03.06, 14:22 ...musi się utrzymywać z datków staruszek, bo nie nadaje reklam? gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,3203594.html W sumie, lepiej jest doić dwa cycki niż jeden... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiko Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:23 obleś jesteś!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk 10.03.06, 14:24 Ciekawe, czy telezakupy Mango też będzie miał...? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk 10.03.06, 14:31 Będzie...;) "Dla nas to strzał w dziesiątkę! - mówi Maciej Bukowski, prezes firmy Telezakupy Mango. - Trzy lata temu chciałem się dogadać z o. Rydzykiem w sprawie emisji naszego programu, ale mnie zbyli. Widzowie Telewizji Trwam to dla nas idealni klienci: kobiety powyżej 35. roku życia i osoby starsze. Tacy ludzie to zdecydowana większość osób, która robi telezakupy w Mango." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skobel Ty samowystarczalny jesteś-mrug. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:35 zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. 10.03.06, 14:36 skobel, to się nazywa suspens Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. 10.03.06, 14:41 Nie...po prostu nie zauważyłem tego w tekscie. Ale jak widać dobrym tropem szedłem...;) To ja bym proponował takie, mniej więcej, rozłożenie programu: 70% reklamy 15% wystąpienia polityków PIS 10% modlitwa 5% antysemickie filmy dokumentalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:43 no a kiedy o ptaszkach i innych zwierzątkach? To w tych 15%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Mrugu! IP: *.net.autocom.pl 10.03.06, 14:44 Sprawa wydaje się prosta i jednoznaczna. TV i RM nie nadawały reklam, żyły z datków, jak to w Kościele jest od niepamiętnych czasów w zwyczaju. Telewizja to niezwykle kosztowne przedsięwzięcie i datki ponoć nie wystarczają. Więc teraz "Toruń" zacznie się wspomagać reklamami. Nie widzę w tym nic niewłaściwego. No i myślę, że będą to reklamy starannie dobierane, niekontrowersyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Mrugu! 10.03.06, 14:45 Ale czy teraz media Ojca Rydzyka nie staną się częścią UKŁADU? "To zmiana: dotąd o. Rydzyk często podkreślał, że Radio Maryja i TV Trwam są jedynymi niezależnymi mediami m.in. dzięki temu, że nie czerpią zysków z reklam i nie manipuluje nimi żaden kapitał." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skobel Kler żyje z datków!Kler żyje z datków !.Państwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:26 doi Szatan. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk 10.03.06, 16:13 www.emigranci.net/rydzyk/kaczynski.gif Odpowiedz Link Zgłoś