Dodaj do ulubionych

Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk...

10.03.06, 14:22
...musi się utrzymywać z datków staruszek, bo nie nadaje reklam?
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,3203594.html

W sumie, lepiej jest doić dwa cycki niż jeden...
Obserwuj wątek
    • Gość: kiko Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:23
      obleś jesteś!!:)
      • mrug Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk 10.03.06, 14:24
        Ciekawe, czy telezakupy Mango też będzie miał...?
        • mrug Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk 10.03.06, 14:31
          Będzie...;)
          "Dla nas to strzał w dziesiątkę! - mówi Maciej Bukowski, prezes firmy Telezakupy
          Mango. - Trzy lata temu chciałem się dogadać z o. Rydzykiem w sprawie emisji
          naszego programu, ale mnie zbyli. Widzowie Telewizji Trwam to dla nas idealni
          klienci: kobiety powyżej 35. roku życia i osoby starsze. Tacy ludzie to
          zdecydowana większość osób, która robi telezakupy w Mango."
          • Gość: skobel Ty samowystarczalny jesteś-mrug. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:34
            • Gość: jazzinator Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:35
              zazdrościsz?
            • xyz_xyz_xyz Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. 10.03.06, 14:36
              skobel, to się nazywa suspens
              • mrug Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. 10.03.06, 14:41
                Nie...po prostu nie zauważyłem tego w tekscie. Ale jak widać dobrym tropem
                szedłem...;)
                To ja bym proponował takie, mniej więcej, rozłożenie programu:
                70% reklamy
                15% wystąpienia polityków PIS
                10% modlitwa
                5% antysemickie filmy dokumentalne
                • Gość: kiko Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:43
                  no a kiedy o ptaszkach i innych zwierzątkach?
                  To w tych 15%?
                  • mrug Re: Ty samowystarczalny jesteś-mrug. 10.03.06, 14:44
                    Myślisz, że za mało?
              • Gość: kiko Mrugu! IP: *.net.autocom.pl 10.03.06, 14:44
                Sprawa wydaje się prosta i jednoznaczna. TV i RM nie nadawały reklam, żyły z
                datków, jak to w Kościele jest od niepamiętnych czasów w zwyczaju.
                Telewizja to niezwykle kosztowne przedsięwzięcie i datki ponoć nie wystarczają.
                Więc teraz "Toruń" zacznie się wspomagać reklamami. Nie widzę w tym nic
                niewłaściwego. No i myślę, że będą to reklamy starannie dobierane,
                niekontrowersyjne.
                • mrug Re: Mrugu! 10.03.06, 14:45
                  Ale czy teraz media Ojca Rydzyka nie staną się częścią UKŁADU?

"To zmiana: dotąd o. Rydzyk często podkreślał, że Radio Maryja i TV Trwam są
                  jedynymi niezależnymi mediami m.in. dzięki temu, że nie czerpią zysków z reklam
                  i nie manipuluje nimi żaden kapitał."
                  • Gość: kiko Re: Mrugu! IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 01:33
                    No cóż, zobaczymy...
                • Gość: skobel Kler żyje z datków!Kler żyje z datków !.Państwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:26
                  doi Szatan.
    • xyz_xyz_xyz Re: Kiko, a pamiętasz ja mówiłaś, że Tatko Rydzyk 10.03.06, 16:13
      www.emigranci.net/rydzyk/kaczynski.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka