Dodaj do ulubionych

Cracovia Pany!!!!

IP: 213.171.64.* 11.12.02, 16:35
Ba, nawet N.Huta wie ,co znaczy Cracovia,jedyny symbol piłkarskiego
Krakowa a nie Wisła ,do niedawna GTS z pałką milicyjną w herbie!!."Jak długo
na Wawelu Zygmunta bije dzwon,tak długo nasza Cracovia gra na wysoki ton!"
A jak ktoś chce tu pokpiwać z III (prawie II)ligi,to mu przypomnę ,że kiedyś
III-cio ligowa Cracovia sprała w PP I ligową Wisełkę na kwaśne jabłko!!!.A
Wisła liczyła wtedy 5-ciu kadrowiczow!.
Obserwuj wątek
    • frustrat Re: Cracovia Pany!!!! 11.12.02, 17:26
      Wstrętny żydziacki klubek, postawiony na ukradzionych P.Bogu gruntach!!
      A nasze okradzione siostry Norbertanki w zamian za TYLE hektarów, jakże
      potrzebnych P.Bogu gruntów chcą tylko sześć malutkich nikomu nie potrzebnych
      kamieniczek!!!
      Zawsze podziwiałem spokuj, brak pazerności, takie ludzkie miłosierdzie
      funkcjonariuszy P. Boga tu na ziemi!!
      A jak się uczy w VI liceum? Bo "stara" szóstka nie zmieściła się na "starym"
      miejscu!!
      A technikum gastronomiczne z Siennej to gdzie się przeniosło? Bo ten budynek
      kościół chciał mieć na Chwałę Bożą!!!
      A szpital... Eeee to wszystko na chwałę Najwyższego, i nic wam do tego bo to
      wszystko z tacy i datków wiernych!!!
      • faciu Frustrat o krótkiej pamięci.... 12.12.02, 14:07
        frustrat napisał:

> > A technikum gastronomiczne z Siennej to gdzie się przeniosło? Bo ten
        budynek
        > kościół chciał mieć na Chwałę Bożą!!!

Facet tam zanim powstało technikum to było o wiele wczesniej Gimnazjum św. Jacka
        A tak wogóle...
        Własność święta rzecz...Coś dużo osób z Krakowa mówi jak bolszewicy..Dziwne...
        :))
      • Gość: Doktor_Hiszpan Krótka pamięć i długi język IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 19:09
        Umiejętność czytania gazet to jeszcze nie wiedza. No i Urban czeka, tam
        potrzebują takich jak Ty. Prędziutko, predziutko...

frustrat napisał:

> Wstrętny żydziacki klubek, postawiony na ukradzionych P.Bogu gruntach!!
        > A nasze okradzione siostry Norbertanki w zamian za TYLE hektarów, jakże
        > potrzebnych P.Bogu gruntów chcą tylko sześć malutkich nikomu nie potrzebnych
        > kamieniczek!!!
        > Zawsze podziwiałem spokuj, brak pazerności, takie ludzkie miłosierdzie
        > funkcjonariuszy P. Boga tu na ziemi!!
        > A jak się uczy w VI liceum? Bo "stara" szóstka nie zmieściła się na "starym"
        > miejscu!!
        > A technikum gastronomiczne z Siennej to gdzie się przeniosło? Bo ten budynek
        > kościół chciał mieć na Chwałę Bożą!!!
        > A szpital... Eeee to wszystko na chwałę Najwyższego, i nic wam do tego bo to
        > wszystko z tacy i datków wiernych!!!
    • mikolaj7 Re: Cracovia Pany!!!! 11.12.02, 17:27

> A jak ktoś chce tu pokpiwać z III (prawie II)ligi,to mu przypomnę ,że >>>>kiedyś<<<<
      > III-cio ligowa Cracovia sprała w PP I ligową Wisełkę na kwaśne jabłko!!!

po pierwsze kiedys, a po drugie nikt nie chce pokpiwac z
      cracovii - bedzie grac w pucharach bedziemy jej kibicowac,
      nie wiem skad taki agresywny post, nie miales juz pomyslu
      jak blysnac? biedaku...
      • Gość: Bicz Boży nosił wilk....... IP: 213.171.64.* 12.12.02, 12:48
        mikolaj7 napisał:

>
        > > A jak ktoś chce tu pokpiwać z III (prawie II)ligi,to mu przypomnę ,że >
        > >>>kiedyś<<<<
        > > III-cio ligowa Cracovia sprała w PP I ligową Wisełkę na kwaśne jabłko!!!
        >
        > po pierwsze kiedys, a po drugie nikt nie chce pokpiwac z
        > cracovii - bedzie grac w pucharach bedziemy jej kibicowac,
        > nie wiem skad taki agresywny post, nie miales juz pomyslu
        > jak blysnac? biedaku...

>
        Pomysł mam,zobacz na temat o prezerwatywie autorstwa Kathy38.
        • peteen bicz... 12.12.02, 13:32
          jesteś głupszy od ustawy o ormo...
          a w ogóle pieprzyć wszystkich szowinistów
          • Gość: Wintermute Re: bicz... IP: *.jagiellonia.krakow.pl 12.12.02, 13:45
            Nie wiem, dlaczego wszyscy atakuja kobica Cracovii, ktory w sumie nie napisal
            niczego az tak strasznie niedobrego. Natomiast na debilny post jakiegos kretyna-
            antysemity, ktory wyzywal Cracovie od Zydow (bo pewnie zapomnial, ze ten klub
            przed wojna przyjmowal osoby ZYDOWSKIEGO POCHODZENIA do sekcji, czego nie
            robila nacjonalistyczna Wisla). Panu frustratowi polecam poczytac ksiazki o
            historii, antysemityzmie i slownik jezyka polskiego, by nie mylil o kreskowane
            z u otwartym.

Pozdr wszystkich, niezaleznie od pochodzenia, rasy i plci
            • frustrat Re: bicz... 12.12.02, 14:29
              Jest mi niewymownie przykro, że zrobiłem błąd ortograficzny!!!Wybacz!!!

A poza tym rogi Wintermutku, czytaj co jest napisane a nie to co byś chciał
              przeczytać!!!, proszę!!!
              Już mnie nie musisz uczyć historii:)) a zwłaszcza nie przez osobę, która nie
              umie czytac!!!
              Jezeli przeczytałeś, że mam coś przeciwko Zydom, i ich obecności w Cracowi toś
              analfabeta!!:))) Widzisz, kretynie każdy tekst ma dwa dna, Ty kretynie
              przeczytałeś wprost a przeczytaj , kretynie , jeszcze raz to może , kretynie
              zrozumiesz!!
              widzisz, kretynie życie nie jest łatwe, choć dla kretynów jednoznaczne -
              jak "żydziak" to antysemita. Głupku!!!
              • Gość: Wintermute Re: bicz... IP: *.jagiellonia.krakow.pl 12.12.02, 15:32
                Wedlug ciebie "wstretny zydziacki klubik" nie jest okresleniem nieprzyzwoitym i
                antysemickim. I prosze, nie odpisuj, gdyz nie bede z toba podejmowal dyskusji.
                Przeczytaj sobie, co inni mysla na temat twojej wypowiedzi. Prosze, przemysl
                swoje slowa. Zupelnie niepotrzebnie tak napisales.
            • Gość: Doktor_Hiszpan dziękuję IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 19:13
              ..za ten głos rozsądku i zachęty do lektury. To nieczęsty głos w tych stronach

pzdr

DH
              • frustrat Re: dziękuję 12.12.02, 19:38
                Gość portalu: Doktor_Hiszpan napisał(a):

> ..za ten głos rozsądku i zachęty do lektury. To nieczęsty głos w tych stronach

dajcie oboje przyklad (no i jeszcze z biczem bozym) i
                zabierzcie sie za jakas nieprzecietnie dluga lekture,
                zamiast obcowac z roznymi frustratami i innymi
                cwiercinteligentami
                • Gość: Bicz Boży obcowanie z antysemitą -frustratem ćwierćinteli.. IP: 213.171.64.* 18.12.02, 10:20
                  frustrat napisał:

> Gość portalu: Doktor_Hiszpan napisał(a):
                  >
                  > > ..za ten głos rozsądku i zachęty do lektury. To nieczęsty głos w tych stro
                  > nach
                  >
                  > dajcie oboje przyklad (no i jeszcze z biczem bozym) i ć
                  > zabierzcie sie za jakas nieprzecietnie dluga lekture,
                  > zamiast obcowac z roznymi frustratami i innymi
                  > cwiercinteligentami

Przerażony reprymendą frustrat nie tylko sam sie opluł ,ale jeszcze wytarzał
                  we własnych odchodach he,he! Jednak nimb antysemity pozostał.Pomnożmy frustrata
                  przez dwa może bedzie już półinteligentny,jako te pół litra....
    • faciu Re: Cracovia Pany!! ale nie dziś.. 12.12.02, 14:04
      Prawda Wisła była klubem milicyjnym, ale przecież historia klubu nie zaczyna
      się w PRL-u, tylko dużo dużo wcześniej...
    • pan_t.erk Re: Cracovia Pany!!!! 12.12.02, 18:30
      Mówią, że miłość jest ślepa, więc można podejrzewać, że jesteś zakochany. Spór
      o futbolowy prymat w Krakowie jest tak stary, jak obydwa wspomniane przez
      Ciebie kluby, jednak znalazłeś sobie chyba najmniej odpowiedni moment na takie
      wynurzenie. Obudz się i racz zrócić uwagę, że najlepszym klubem w Krakowie jest
      WISŁA! Ps.: Miło pomarzyć o drugiej lidze... :)
      • krzychut Re: Wisła Pany!!!! 12.12.02, 19:03
        Daj spokój! Ten bolszewicko-rydzykowsko-wrzodakowski "yntelygent" i tak nic nie
        zrozumie.
        On napisał w jednym z postów, że LPR z Wrzodakiem na czele jest partią
        inteligencką !
        Śmiałem się tak,że do tej pory brzucho mnie boli.
        • Gość: Bicz Boży Chrzest krzyucha.... IP: 213.171.64.* 13.12.02, 09:51
          krzychut napisał:

> Daj spokój! Ten bolszewicko-rydzykowsko-wrzodakowski "yntelygent" i tak nic
          nie> zrozumie.> On napisał w jednym z postów, że LPR z Wrzodakiem na czele jest
          partią inteligencką !Śmiałem się tak,że do tej pory brzucho mnie boli.

Już tak często nacierałem ci uszu ,że w koncu zasłużyłes sobie na nowy
          nick,mianowicie:trzyuch!Natomiast to brzucho(?)boli cię po jednym z
          czorsztynskich ochlajów,gdzie zamiast coli wypiłes wodę spod kwiatów.
          • frustrat Re: Chrzest krzyucha.... 13.12.02, 10:02
            Odpowiedź automatyczna.
    • Gość: Ania Krakow Przejrzyj na oczy!!! IP: *.crowley.pl 18.12.02, 13:16
      Twoja wiadomosc to niezly kawal. Mozna z niej sie tylko smiac. Czytajac to co
      napisales mialam przed oczyma malutkiego beczacego chlopca, ktoremu wzieto
      zabawke. Odnioslam wrazenie, ze panicznie szukasz kogos kto potwierdzi te Twoje
      brednie. Chlopie przejrzyj na oczy. Cracovia kiedys byla dobra teraz to juz
      tylko historia. Teraz WISLA jest najlepsza. MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC!!!!

Pozdrawiam
      • Gość: Bicz Boży Znaj proporcje waćpanna... IP: 213.171.64.* 18.12.02, 14:34
        Ania napisał(a)

> Twoja wiadomosc to niezly kawal. Mozna z niej sie tylko smiac. Czytajac to co
        > napisales mialam przed oczyma malutkiego beczacego chlopca, ktoremu wzieto
        > zabawke. Odnioslam wrazenie, ze panicznie szukasz kogos kto potwierdzi te
        Twoje brednie. Chlopie przejrzyj na oczy. Cracovia kiedys byla dobra teraz to
        juz tylko historia. Teraz WISLA jest najlepsza. MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC!!!!
        > Pozdrawiam

Z właściwą tylko członkom LPR-u uprzejmością i taktem odpowiadam damie.Ale i
        też w głębokim poczuciu LPR-owskiego profesjonalizmu i szeroko pojmowanej
        wierze w imponderabilia nie mogę wchodzić z białogłowami w dyskusje o
        futbolu.....
        By the way;czy ten apel do chłopa nie jest tyci za wczesny? Referendum w
        sprawie akcesji do UE odbędzie się dopiero w maju!!??
        Reasumując:najważniejsze ,że pojawienie się płci pięknej zapobiegło obcowaniu z
        fruktasem podzielonego przez cztery inteligenta,hi,hi.Może zabrał się on w
        koncu za czytanie,albo...nieprawdziwą jest teza,że przestępca lubi pojawić się
        w miejscu..itd .
        Polecam się.
        • frustrat Re: Znaj proporcje waćpanna... 18.12.02, 16:02
          Gość portalu: Bicz Boży napisał(a):

> Reasumując:najważniejsze ,że pojawienie się płci pięknej zapobiegło obcowaniu z
          >
          > fruktasem podzielonego przez cztery inteligenta,hi,hi.Może zabrał się on w
          > koncu za czytanie,albo...nieprawdziwą jest teza,że przestępca lubi pojawić się
          > w miejscu..itd .

do mnie rozmawiasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka