Gość: wertr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:32 i bardzo dobrze ,że zdał sobie sprawę z tego że nie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Niech jeszcze zwróci życie i zdrowie swoim ofiarom 30.03.06, 19:47 Też mi gest... Pseudohonor sowieckiego agenta i namiestnika na Polskę. W czasach, kiedy honor coś jeszcze znaczył, obwieszano takimi latarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma rację! Re: Niech jeszcze zwróci życie i zdrowie swoim of IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:20 Pochwalam zachowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Re: Niech jeszcze zwróci życie i zdrowie swoim of IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:49 drobiowi mówimy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osman jeden znajomy dziadek posiada krzyż wermachtowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:15 żeby jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex swoim się tak chwalisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:17 podobno ten twój był jednak w ss, a nie w wehrmachcie no cóż, biedny osmanie, dziadka się nie wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: swoim się tak chwalisz? 30.03.06, 21:50 Powiedział kaczorom :wsadzcie sobie ten order w kuper!!;o)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: augustyn niech zwróci życie i zdrowie swoim ofiarom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:52 jasne, dla niego liczą sie tylko te od Stalina Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objawił? 30.03.06, 22:04 longwehicle napisał: > Powiedział kaczorom :wsadzcie sobie ten order w kuper!!;o)). Fajnego bohatera sobie znalazłeś. Szkoda, że ORMO rozwiązali, mógłbyś się wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objaw 30.03.06, 22:12 My po prostu nie lubimy drobiu.Carpaccio jest smaczniejsze-polecam w restauracji Wentzl;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objaw 30.03.06, 22:22 Lepszy on od kaczystów tych lokalizuję na początku łańcucha gatunkowego, niżej nawet od neandertalczyków!!;o)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:33 longi , ty chyba w kuprze nosisz petarde , jedna z ,tych ktore wysylal Jaruzelski bo zeby o tym bydlaku tak pisac to trzeba byc zatwardzialym komuchem ktorego nawet petarda nie rozsadzila Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objaw 31.03.06, 01:26 Co słychać??? Komuchami byli twoi W Lwowie .Kobiety i mężczyzn,wywożono na zsyłkę jako kułaków.historyku!! Czemu kaczor wrócił taki wzburzony z Ameryki?Bo dowiedział sie prawdy o Jaruzelskim!!.wręcz dostał nakaz od Amerykanów,odznaczenia Jaruzela!!.Liczył, że zrobi po cichu,sprawa się rypła w związku z tym znowu wszystko jest beee!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objaw 31.03.06, 01:54 Zaraz się okaże że jaruzel asystował Kuklińskiemu i byli w układzie. Longi nie pieprz bez sensu. (Mleczko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 01:59 longi , znowu ci cos robi ty jak specjalnie nie prowokujesz to jestes chory ty lubisz zaczepki kup sobie kombinezon i napisz- kocham komuchow daj juz nam swiety spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kolejny miłośnik sowieckich agentów sie objaw 31.03.06, 02:10 Nie,kolego nie bedziesz pisał bredni,ty jesteś komuch,może też UBEK,nie było łatwo wyjechać do stanów jak kogoś nie miałeś w UB-ecji albo jak kogoś nie sprzedałeś. Jestem chory jak ktoś sobie" zakłada kamizelkę dziadka "i mówi:.. to był patriota!!!.Teraz ,wtyrzyguję te słodkości "patriotyzmu"którymi nas raczycie na FK.Dla mnie "Solidarność" nie żyje ,to nie jest moja "Solidarność" -za którą dałbym wtedy życie.Zostały szuje tu i tam.Dla takich degeneratów powinni wyremontować gułagi !!.Zaczynam się zastanawiać czy ostatnią normalną partią w sejmie nie jest SLD!!;o(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Kolejny miłośnik sowieckich agentów i SLD IP: *.crowley.pl 01.04.06, 23:24 Nie denerwuj się tak fanie SLD, miłośniku Jaruzelskich, Urbanów, Sobotek i Pęczaków. Musiałeś pokraśnieć jak dupa pawiana wyrzucając z siebie w furii te steki nonsensów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 30.03.06, 22:11 Tak naprawdę nigdy go nie lubiłam i szczerze przyznam że się z niego naśmiewałam i nawet szydziłam.Ale już tego nie zrobie ponieważ uważam że pokazał klasę.Bez względu na to co tutaj jest wypisywane, że zdał sobie sprawę że nie zasłużył i tym podobne.Zachował sie z godnością jak mężczyzna czego niestety nie można powiedzień o Karzełku i jego swicie.Oni jeszcze długo będą się spierać czyja to wina,kogo zdymisjonowac i komu dac naganę.Będą się gubić w domysłach i składać mętne oświadczenia.Żałosne.A Jaruzelski mnie bardzo pozytywnie zaskoczył i uważam że nalezy mu się szacunek.POzdrawiam forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.net.autocom.pl 30.03.06, 22:18 Tak, W.Jaruzelski niewątpliwie pokazał klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 30.03.06, 22:23 Ale właśnie w tym rzecz, że (abstrahując od późniejszych "dokonań") ten medal mu się należał - był zasłany, na zesłaniu zginął jego ojciec; więc powiedzenie, że to była pomyłka jest czymś dla mnie zupełnie niezrozumiałym. Nie prościej i nie obrażajac nikogo byłoby wyjaśnienić, że ze względu na te zdarzenia w jego życiu przyznanie medalu jest uzasadnione? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 30.03.06, 22:24 Już nieważne,ale niewątpliwie zamknął kaczorom dzioby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.03.06, 01:19 Jeszcze chwila i go kanonizują - św. Wojciech II Jaruzel. Paranoja, dziad do pierdla a nie "unosic się honorem". Samych sowieckich orderów od Breżniewa i tak już ma dość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:21 Wstydzę się,że mieszkam w takim kraju,który co chwile staje sie pośmiewiskiem na świecie.Chylę głowę przed Panem Generałem ,ma Pan klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:30 szkoda gosciu , ze nie osleples jak Jaruzelski strzelal do narodu ja sie wstydze , ze Polska ma takich ludzi jak ty stajesz sie posmiewiskiem we wlasnym kraju a swiatem sie nie martw, martw sie swoim rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 31.03.06, 00:33 Najlepiej żeby każdy martwił się sam o siebie;-) A ja już myślałam że "gościu" przestało być trendy;-) Piękna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 31.03.06, 00:32 On to dla kasy tylko tak pierdzieli. Bądź uprzejmy dla gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.03.06, 01:23 Chyl sobie główkę, tę małą... To świat rechocze z polaczków takich ja ty co z rzeźnika robią wlasnego świętego - zupelnie jak z Fidelem na Kubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Tak Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:35 Nie tylko moim zdaniem, Wojciech Jaruzelski swoją postacią i postawą przebił wszystkich. A o to dowody: 1. Urodzony w Polsce, w rodzinie inteligenckiej. 2. Sybirak. 3. Generał Wojska Polskiego. 4. Jako I Sekretarz PZPR zaprasza papieża Polaka i vice versa. 5. Przechytrza Moskwę wprowadzając stan wojenny 1981. 6. Prezydent RP. 7. Szanowany przez wielkiego Polaka Michnika. 8. Uznany przez obecnego prezydenta RP, L. Kaczyńskiego. 9. Oddaje order celem zażegnania wielkiego kryzysu politycznego w RP (żeby "krew się nie lała"). 10.Od wielu lat nosi ciemne okulary. Przez to nie może polować na ptactwo łowne Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 31.03.06, 00:41 Pewna tylko nieścisłość się wkradła. Generałem to on był w Ludowym Wojsku Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acoto Doktor praw -licencja czasowa IP: *.interserv.net.pl / *.devs.futuro.pl 01.04.06, 23:15 zielonki napisał: > Pewna tylko nieścisłość się wkradła. Generałem to on był w Ludowym Wojsku Polsk > i. No to wzsystko jasne ja mgr zostałem za PRL czyli już nie jestem ale dla poprawy nastroju niejaki Pan Kwa-Kwa już też nie jest dr praw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.03.06, 01:30 1. Urodzony w Polsce, w rodzinie inteligenckiej - podobnie jak Dzierżyński 2. Sybirak - patrz wyżej 3. Generał Wojska Polskiego - ludowego 4. Jako I Sekretarz PZPR zaprasza papieża Polaka i vice versa - no comments, może razem jeszcze bruderschaft pili? 5. Przechytrza Moskwę wprowadzając stan wojenny 1981 - Daniec i Reiński by lepszego tekstu nie wymyślił!!! 6. Prezydent RP - Dzieło Michnika 7. Szanowany przez wielkiego Polaka Michnika - patrz wyżej 8. Uznany przez obecnego prezydenta RP, L. Kaczyńskiego - uznany za kogo? 9. Oddaje order celem zażegnania wielkiego kryzysu politycznego w RP (żeby "krew się nie lała") - w końcu by ktos nie wytrzymal i nawet dożywotnia ochrona prezydencka by mu nie pomogła 10.Od wielu lat nosi ciemne okulary. Przez to nie może polować na ptactwo łowne - sutecznie 25 lat temu polowal na naród polski, wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 31.03.06, 01:33 emigrant! Coś dla Ciebie: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.03.06, 01:41 Jak dotychczas zagranicą nie spotkałem żadnego homo-ZOMO co niewątpliwie korzystnie wplywa na moje sampoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent 31.03.06, 01:47 Emigrancie!! Masz większe możliwości dojścia do materiałow z czasów Stanu Wojennego sprawdż czy kiedykolwiek Prezydent USA powiedział ,żle o Jaruzelu???.Tylko Wolna Europa wieszała na mim joby!!.Wiele jeszcze jest "czarnych dziur"w najnowszej historii Polski!!. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jaruzelski jeszcze za mało zwrócił 31.03.06, 01:51 Język dyplomacji nie mówi prawie nic wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Jaruzelski jeszcze za mało zwrócił 31.03.06, 01:58 Zielonek,on mnie wali nie cierpie komuchów,ale też nie cierpie jak takie wały obsrywają wszystko w okół siebie !!!;o)).Ci którzy mają dostęp do najgłębszych tajemnic obalonego PRL-u -kilkanaście lat temu zmienili zdanie o Jaruzelskim!! Spoko!!.Jest jedno ale,kaczory z nienawiścią walą guano wokół siebie,ale kupry mają już brudne!!Czekam kiedy to guano będzie już na skrzydłach!!;O)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jaruzelski jeszcze za mało zwrócił 31.03.06, 02:01 Ja znam jego historię jak mało kto w Polsce. Przynajmniej w pewnych fragmentach. AGENT i tyle. A jak ktoś milczy, lub dostaje olśnienia, znaczy to, że coś na niego mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Jaruzelski jeszcze za mało zwrócił IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.03.06, 02:01 Mnie nie interesują w tym momencie Kaczory, Kwaśniewski, czy kto inny żądzi Polską. Mnie tylko mierzi to że Jaruzelski będzie niedługo uznany za świętego narodowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrat Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.03.06, 01:59 Doprawdy nie mam zielonego pojęcia skąd ten kult Jazruzela niemalże jak za przeproszeniem Piłsudskiego! "Reagan nie mówił źle o Jaruzelskim"...- wogóle o nim nie mowił bo g*** on dla niego znaczył, był psem Brezniewa jak każdy sekretarz w demoludach i wykonywal rozkazy Moskwy. Własnie po ujawnieniu ROSYJSKICH archiwów wojskowych kilka lat temu jasno wynika ze Moskwa nie miała najmniejszego zamiaru wkraczac wtedy do PRL (chocby dlatego że prowadziła ciężką wojnę w Afganistanie) a jedynie spacyfikowała "solidarność" rękami Jaruzela. Po smierci Breżniewa (Czernienko i Andropow jako figuranci panowali króciutko) i dojściu Gorbaczowa do władzy Jaruzel popadł zresztą w niełaskę jako były wierny piesek Brezniewa i wykonawca jego doktryny poltyczno-militarnej. Sam fakt spacyfikowania własnego narodu to jedno, poprzez stan wojenny wpędził Polskę w głęboki kryzys lat 80. (nawet na tle innych demoludów PRL wyglądał wtedy żałośnie), spowodował masową emigrację polityczną (wielu naukowców, lekarzy, inzynierów odnoszących potem sukcesy na Zachodzie). Możnaby długo pisać ale to i tak ludzi homo-ZOMO nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Dokładnie ! 31.03.06, 02:07 Zrobie, Leonidzie Iliczu, wszystko jako komunista i jako zolnierz, aby doprowadzic do przelomu w kraju i w naszej partii. (1881r.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Dokładnie ! IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.06, 05:46 Kaczory, to dzieci PRL-u. Po kradziezy ksiezyca, prześladowani przez komunistów. Ci dwaj frustraci nawet się śmiać nie potrafią. Ciekawe jak ich wspominają byli koledzy i koleżanki, he,he, pewnie takich nie mieli. Jak naprawdę było z Jaruzelskim, to szlag wie, podawane są dwie wersje, a prawda pewnie lezy po środku. Abstrachując od wszystkiego ,to jednak Jaruzelski był na Sybirze,a, o jego odznaczenie wnioskowali Sybiracy. Kaczor ich podzielił na dobrych i złych Sybiraków. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Dokładnie ! 31.03.06, 06:36 Kaczor potrafi podzielić surowe jajko na połowę!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Dokładnie ! 31.03.06, 06:52 Z tym nie bedziesz miala problemu jako,ze qlejesz i w kazdej chili mozesz sie wykopyrtnac czego Ci nawet energicznie nie zycze! Rita chyba z kotkom lata jako,ze to marzec sie konczy i kawalera czas napoczac! Kaczyland Wam brunatnieje i jestem prlen obaw czy nie skonczy sie to podobnie jak 1945 za zachodnia granica. W III RP jest sytuacja podobna jak w Reichu w latach 30-tych tyle,ze nawet gorzej bo qrdupli jest dwu! Czy zauwazyliscie,ze niejaki Dorn calkiem podobny do Feliksa Edmundowicza Dzi.jest? Kto chce niech dorysuje w/w wasiki,brodke i kaszkiecik! WY - KA - PA - NY!! Proksio o oscypq tyz pomyslalem i pewnikiem jego przywiozom...pasqdniq! W niedziele chyba pojde na spotkanie z Ciesielczykiem to taki oszolom z Tarnowa ktory bedzie zawieruche w Szikagowie robil majaczac o agentach SB na Polonii... Proksio idziesz czy sie boisz? To napisał dzisiaj magazyn1..nawet Polonia ma wyrobione zdanie o kaczorach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 emigrant ! ty pewnie ten wielki naukowiec IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.06, 05:26 wykształcony w komunistycznych szkołach, udający wielkiego patriotę ? wyjechałeś, to lepiej zajmij się sprawami swojego, nowego kraju. Skoro Regan jest dla ciebie autorytetem , to pewnie Bush także ? Jaruzelski, zły czy dobry, nie przyczynił się do śmierci tylu osób co twoi prezydenci. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Wstyd 31.03.06, 08:16 Generał Wojciech Jaruzelski przyjmując Krzyż Zesłańców Syberyjskich sądził - jak i wielu Polaków - że prezydent Lech Kaczyński potrafi „wznieść się ponad historyczne animozje i podziały". Bardzo się mylił. środowisko braci Kaczyńskich nie potrafi „się wznosić", ono dzieli Polaków na lepszych i gorszych, tych z dobrym rodowodem i tych z układów. Pomysł, by łączyć społeczeństwo, nie przychodzi im nawet do głowy, ich żywiołem jest bowiem walka. Za nic mają też prawo (krzyż generałowi się należał, tak wynika z ustawy), za nic tych, którzy myślą inaczej niż oni sami. Były prezydent - oddając odznaczenie - potrafił w tej sytuacji zachować się godnie, na co nie zdobył się prezydent obecny. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 31.03.06, 13:54 Mnie też wstyd za was. Jak wy dzieci chcecie wychowywać? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 01.04.06, 15:18 Odczep się od mojego dziecka;-) Nie Twoja sprawa jak je wychowam;-)Martw się lepiej o swoje.Jeśli masz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 01.04.06, 15:19 POza tym moje ma dwie nianie więc nawet jeśli ja "nawalę" to zawsze jest "wyjście awaryjne";-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 01.04.06, 23:51 Pamiętaj Weroniko, że w Polsce jest obowiązek oddania dziecka na wychowanie państwu (dokładnie gminie) i Twoje wychowanie dzieci może być nieskuteczne. Tak oto ujawniła sie nowa zaleta komuszego zwyczaji indoktrynacji dzieci i młodzieży, który ostał nam się wraz z kartą nauczyciela, po PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 01.04.06, 23:56 ;-) Jula nie idzie do przedszkola a jeśli już to do brytyjskiego lub amerykanskiego;-)Potem kontunuacja nauki w jednej z tych placówek,więc bez obaw;-) Do szkoły indoktrynowanej przez Kaczory na pewno nie pójdzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 01.04.06, 23:59 Jeśli już to kaczory do spółki z Majchrowskim. Ideologicznie też blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 02.04.06, 00:02 Na szczęscie do BISC i AISC ani Kaczki ani Majchrowski nie mają nic do gadania bo im nie podlegają;-) Te palcówki nie nauczają zgodnie z harmonogramem Kaczogrodu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 02.04.06, 00:03 Placówki;-) Palcem to można pogrozić Kaczorom i Majchrowskiemu;-) Bez obaw- żadne z nich nie rozumie po angielsku więc dzo szkoły Julki się nie przyczepi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 02.04.06, 00:10 Weź jeszcze pod uwagę przewrotność dzieci i opisany w literaturze okres burzy i naporów negujący wszystkie teorie "starych". Wychowanie jest nieprzewidywalne. Cała nadzieja w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 02.04.06, 00:13 No geny to ma akurat znakomite;-)Zwłaszcza po dziadkach;-) Pisuarom by się podobały bo doktoraty mają i podobnie jak tatuś.Tylko ja nie mam,ale od pażdziernika zaczynam żeby głupio małej nie było;-)Jestem zupełnie spokojna i jej wychowanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 02.04.06, 00:23 Choć z drugiej strony to takie doktoraty to jednak ze szkodą dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 02.04.06, 00:24 Przynajmniej się na coś przydadzą bo z pożytecznych przedmiotów;-) Oszczędzę na korepetycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 02.04.06, 00:27 Jak widać po Twoim stosunku do agentów, to jednak ze szkodą. (będę upierdliwy). Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 02.04.06, 00:28 Jakoś kompletnie za Tobą nie nadążam albo też wogóle się nie staram.Jedno wiem na pewno-nardzo nie lubię jak ktoś się wypowiada na temat dzieci nie mając o tym pojęcia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 02.04.06, 00:32 Trochę to masz racji, bo teraz to głównie zajmuję się moją sunią kochaną. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wstyd 02.04.06, 00:35 Kiedyś do tego też dojdziesz, jeśli uda Ci sie wychować potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Wstyd 02.04.06, 08:14 Zielonki, no,i co, Weronika nadaje się do PO ? he,he. Młoda laska, a przewodniej siły, żadnej nie potrzebuje. Ma rację, bo widać ,że kobitka nie lubi kitów i kieruje się własnym rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wstyd 02.04.06, 19:06 Zielonki,kolego zajmij się proszę swoim pieskiem a moje potomstwo zostaw w spokoju i daruj sobie uwagi wszelkie;-) Wezmę pod uwagę wszystkie Twoje sugestie i wskazówki na pewno;-) Ale i bez nich Szanowny Kolego dam sobie spokojnie radę! Tak że dziękuję i proponuję zająć się kimś lub czymś kto Twego wsparcia i porad szczególnie potrzebuje;-) Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: emigrant ! ty pewnie ten wielki naukowiec IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.03.06, 12:30 Mój kraj to Polska co nie znaczy że się identyfikuję z państwem w sensie aparatu władzy i systemu politycznego. Nie siedzę w Stanach i w d*** mam Busha czy innego Putina, jak kazdy przeviętny czlowiek w w normalnym kraju, a nie jak u nas bez tysiąca wpisów dziennie na Kaczora albo innego Rydzyka czujecie się niedowartościowani. A o komunistycznych szkołach to Ty mnie kolego nie pouczaj, jakoś pamiętam nauczycieli którzy potrafili nauczac prawdy (np. o Katyniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Hajny Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.76.classcom.pl 01.04.06, 14:08 Ma klasę. Jestem pełen uznania. Spełniał warunki i to należało uszanować, a ci co zrobili aferę to "mali", niedpowiedzialni, zgrymadszeni chłopcy. Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Jaruzelski zwrócił medal Sybiraków Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:01 weronko77 to jak to jest , ty mnie tak krytykujesz a ja wlasnie ukonczylem amerykanskie przedszkole i potem szkoly i ja popieram PIS oj, to ty lepiej zmien zamiary i poslij dzieci do bialoruskiego Odpowiedz Link Zgłoś