Gość: nina 88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:49 Witam Zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w tej firmie jest to duży wydatek bo 112 m2 .I szukam opini na temat tej firmy oraz inwestycji przez nich zrealizowanych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amaia Re: Apartamex - Na Zielonki IP: *.autocom.pl 09.04.06, 11:49 Z tego co wiem, wszystkie mieszkania są tam już zarezerwowane - ale może coś się zmieniło (sama rezerwowałam ok. 2 mies temu). Co do informacji na temat dewelopera - bylo już pare wątków na tym forum, min.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=36819432&a=36837801. Przed rezerwacją sprawdzałam dokumenty w KRS - wszystko wygląda ok, teraz czekają na pozwolenie na budowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greko63 Re: Apartamex - Na Zielonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:58 - zrealizowane inwestycje stoją i ciesza się dobrym zdrowiem m.in. przy ul.Lokietka, Kaczorówka, Gryczana.Nowa inwestycja w której zamieszkam od 30.04.06 kończy się budować przy ul.Łokietka, vis a vis Orlich Gniazd.Developer jest oki,kontaktowy, terminowy. Moja budowa opóźniona jest tylko o miesiąc z uwagi na długotrwałe mrozy i zwiazane z tym postoje przy np.tynkowaniu.Generalnie - POLECAM!aha, i naprzeciwko innych stosunkowo niedrogi!Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocur Jak daleko obwodnica Obwodnica IP: *.autocom.pl 15.04.06, 23:30 Czy ktoś z Państwa orientuje się, czy "odblokowana" ostatnio obwodnica północna nie będzie przypadkiem przechodzić blisko tej inwestycji przy Lokietka - Na Zielonki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocur Re: Apartamex - Na Zilonki IP: *.autocom.pl 17.04.06, 00:41 Obszerne informacje raczej dobrze świadczące o firmie są na forum dot. poprzedniej inwestycji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=17813814 Odpowiedz Link Zgłoś